Syyskauden ja jouluajan varainhankintaan lumoavan tuoksuisia ekologisia soijavahakynttilöitä!

Kun elokuu kääntyy syksyyn on ihana sytyttää kynttilöitä, laittaa villasukat jalkaan ja istahtaa sohvan nurkkaan katsomaan elävää tulta. Nautinto moninkertaistuu kun kynttilä on kaunis ja luo myös tuoksullaan rentouttavan fiiliksen. Tai äänellään… meiltä myös puusydämellä olevia kynttilöitä, jotka palaessaan rätisevät hiljaa tunnelmallisesti.
Soijavahakynttilät ovat 100 % vegaanisia ja ekologisia tuotteita jotka sopivat myös allergikoille, ne eivät aiheuta päänsärkyä luonnon raaka-aineillaan ja miedoilla ja miellyttävillä tuoksuillaan. Vahat eivät ole geenimuunneltuja eivätkä sisällä mineraaliöljyä, raskasmetalleja eikä torjunta-aineita.

Kynttilät ovat biohajoavia. Niissä ei ole käytetty vaarallisia eikä allergisoivia aineita. Tuoksut ovat erityisesti kynttilöille tuotettuja eteerisiä öljyjä, joita ei ole testattu eläimillä. Kosher.

Ekologiset tuoksukynttilät palavat puhtaasti, eivät savuta ja palavat paljon pidempään kuin perinteiset steariini- tai parafiinikynttilät. Käsityönä Latviassa valmistettuja.
Loistava lahjaidea!
   
1. Soijavahakynttilä retropeltipurkissa puusydämellä, josta kuuluu ihana hiljainen rätinä
Paloaika 45 tuntia! Purkin koko 7,5 x 7,5 cm. 250 ml.
Myyntihinta 15 €, ansionne 6 €!
Kolme miellyttävää tuoksua:

  • ylang ylang kukka+ sitruuna
  • kaneli+ appelsiini
  • vanilja
Kynttilöiden myynti toteutetaan ennakkomyyntinä. Voitte tulostaa tästä soijavahakynttilän ennakkotilauskaavakkeen:
Vaihtoehtoisesti voitte tulostaa molempien kynttilöidemme ennakkotilauskaavakkeen: