Ekopesuaineet tuotto 2000 €

Huippusuositut ekologiset pesuaineet 2000 € ansiolla!!

Suoramyyntiin ekologista puhtautta koko kotiin!  Turvalliset pesuaineet hiuksille, astioille ja pyykille! 

Kolme erilaista tuotepakettia, kaikkien hinta 20 €. Ansionne on 6,20 €/ tuotepaketti eli 31 %.

Ecover ja Faith in Nature ekopesuaineet

Ansionne 2008,80 €

Nykyään ihmiset ovat ympäristötietoisia ja valitsevat useimmiten pesuaineita, jotka eivät ärsytä ihoa eivätkä kuormita luontoa.  Sekä Ecover- että Faith in Nature- tuotteilla on Leaping bunny- sertifikaatti ja valmistajat noudattavat Cruelty Free Internationalin sääntöjä. Molemmat valmistajat ovat myös vegaaniystävällisiä eli eivät käytä tuotteissaan mitään eläinperäistä. Ne eivät myöskään sisällä haitallisia kemikaaleja kuten fosfaatteja, zeoliittia tai petrokemian raaka-aineita.

Faith in Nature tuotteiden ainesosat ovat pelkästään kasvipohjaisia ja myös Ecoverin pääasiassa. Ainesosat ovat biohajoavia ja tehokkaita.

 

           

 

 

Faith in Nature shampoo ja hoitoaine Greippi & Appelsiini 400 ml pullot

Nämä appelsiinia ja greippiä sisältävät shampoo ja hoitoaine tekevät hiuksista ihanan puhtaat ja niiden raikas tuoksu virkistää samalla kehoa ja mieltä. Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.100% luonnolliset hajusteet, sisältää eteerisiä öljyjä. Parabeeniton ja SLS-vapaa. Sopii vegaaneille. Ei testattu eläimillä. 99% luonnolliset ainesosat. Valmistetaan Englannissa.

 

Ecover All-In-One konetiskiainetabletit 65 kpl/ rasia

Ecover konetiskitabletit päästävät biohajoavien kasvipohjaisten ainesosien voiman valloilleen ja pesevät tiskit putipuhtaiksi. Tabletit sisältävät valmiiksi huuhtelukirkasteen ja –suolan, joten sinun tarvitsee vain laittaa tabletti koneeseen ja kone päälle. Täydellistä puhtautta! Valmistetaan Belgiassa.
 

Ecover pyykinpesuneste ja huuhteluaine 1 l pullot
Uutuustuoksuissa omenankukkaa!

Kasvipohjaiset tehoaineet taistelevat likaa vastaan ja poistavat vaikeimmatkin tahrat. Omenakukan & freesian tuoksuinen pyykkineste hoitaa aktiivisesti vaatteita, suojaa vaatteiden värejä ja auttaa vaatteita kestämään pidempään. Euroopassa tuotettua rapsiöljyä sisältävä omenankukan & mantelin tuoksuinen huuhteluaine pitää vaatteet erityisen pehmeinä. Ei sisällä palmuöljyä. Pullot on valmistettu 100% kuluttajatuotteista saadusta kierrätysmateriaalista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. 

Toimitamme teille pesuaineita seuraavat määrät:

  • Faith in Nature shampoo ja hoitoaine a 90 pulloa (myydään settinä)
  • Ecover All-In-One konetiskitabletti 65 kpl x 120 rasiaa
  • Ecover pyykinpesuaine ja huuhteluaine a 114 pulloa (myydään settinä)
  • Yhteensä 324 tuotetta/ tuotesettia x 6,20 € ansio = 2008,80 €
  • Mikäli ryhmässänne on 25 jäsentä tarvitsee jokaisen myydä vain noin 4 shampoo/hoitoainesettiä + 5 konetiskirasiaa + 5 pyykkisettiä. 
  • Vaikka nämä myydään suoramyyntinä voitte tulostaa myyntinne tueksi tilauskaavakkeen Ekopesuaineet ennakkotilauskaavake tai vaihtoehtoisesti voimme lähettää niitä tarvitsemanne määrän. 
  • Ilmainen toimitus rahtina sisältäen yhden lavan. Mielellään liikuntahallille/ koululle/ ok- talon pihalle tmv. paikkaan, jossa on helppo purkaa kuorma ja  jakaa tuotteet myyjille. Toimitus arkisin 8-16.
  • Tuotteet on pakattu laatikoihin seuraavasti: shampoo+ hoitoaine 6 pl/ ltk, konetiskiaine 5 rs/ ltk, pyykkiaine+huuhteluaine 6 pl/ ltk. Emme toimita pienempää määrää eikä tuotteilla ole palautusoikeutta.
  • Maksuaikaa 30 pv toimituksesta. 
  • Ansio 31 % ja reilut kaupanpäälliset herkkuja (50 irtokarkkipussia a 250 g)!

Tilauksenne vastuuhenkilölle lahjoitamme rapsivahakynttilän (paloaika n.30 t ja kilon karkkia). Toimitus yhdessä herkkujen kanssa laskun maksamisen jälkeen.

      

 

Haluamme palkita ryhmänne myyjät ja lahjoittaa reilusti herkkuja jaettavaksenne:

50 pussia irtokarkkeja a 250 g.

Lähetämme herkut sen jälkeen kun tuotteet on myyty ja laskunne on maksettu.

 

Voitte tallentaa tämän kuvan ja hyödyntää some-myynnissä!