Tästä voitte tulostaa metrilaku ja toffee ennakkotilauskaavakkeet:

Metrilaku varainhankinta esite

Metrilakumixit kaikki pussit

Sweet & Sour 12 kpl megapussi ennakkotilauskaavake

Sweet & FRUITY 10 kpl ennakkotilauskaavake

Sweet & SOUR 10 kpl ennakkotilauskaavake

All-In-One ennakkotilauskaavake

Gluteeniton & Vege+luomulakupussit ennakkotilauskaavake

Toffee ja lakukuula ennakkotilauskaavake

Toffeesekoitus ennakkotilauskaavake

Pyydämme huomioimaan että teette tilauksen täysin laatikoin (a 40- 50 pussia). Voitte sekoitella pusseja esim. Sweet& Fruity pusseja 130, Salt& Sour pusseja 45, Vegesettejä 20, Gluteenittomia settejä 15, Tutti& Frutti pusseja 30 ja Toffeesekoitus pusseja 60 = 300 pussia = 6 ltk.

Tilauskaavakkeen kautta voi tilata ainoastaan täysiä laatikoita joten “sekoituslaatikoiden” tilaukset sähköpostitse info@greatkids.fi tai tilauslomakkeen muuta huomioitavaa kohtaan kirjoitettuna.

Ps. Kannattaa aina tilata ylimääräisiä pusseja koska aina löytyy heitä ketkä eivät ole hoksanneet tilata tarpeeksi/ lainkaan ennakkotilausvaiheessa. Kun teillä on ylimääräisiä voitte myydä samantien näillekin asiakkaille.

Voimme myös lähettää teille tarvitsemanne määrän varainhankinta kaavakkeita sekä esitteitä mikäli ette saa itse tulostettua.

Ennakkotilaustuotteiden maksuaika on 21 päivää.

 

Myyntikuvasto

Ettekö osaa päättää mitä myisitte laajasta valikoimastanne? Antakaa asiakkaidenne valita mitä he haluavat ostaa. Aloittakaa myyminen upouuden myyntikuvastomme avulla, siitä löytyvät kaikki upeat tuotteemme! Myyntikuvaston avulla myytäessä ei ole tuotekohtaisia minimitoimitusmääriä.

Minimitoimitus on myyntiä 1000 eurolla kuvaston hintojen mukaan laskettuna. Tämän summan saavuttamiseen esim. 20 hengen ryhmän kunkin jäsenen tarvitsee myydä vain 50 eurolla! Todennäköistä on saada myyntiä moninkertainen määrä!

Voimme lähettää teille tarvitsemanne määrän nelisivuisia kuvastojamme: Great Kids tuotekuvasto lähetettävä versio tai vaihtoehtoisesti voitte tulostaa sellaisen myös itse (A4) tästä: Great Kids tuotekuvasto

 

HUOM! Kaikki materiaalimme ovat tekijänoikeuslain nojalla suojattuja ja niiden kaikkinainen kopioiminen muuhun kuin asiakkaidemme myyntiä varten on ehdottomasti kielletty.

Copyright © 2013- 2018 Great Kids Oy