Kertokaa tuotteiden toimituksesta/ pakkaamisesta

Toimitus on teille ilmainen.

Toimitamme laatikot postin välityksellä Express 14 toimituksella (paitsi yhden laatikon tilauksissa nouto postista, hamameissa 2 ltk nouto postista), jolloin posti tuo laatikot sinne mihin ne haluatte. Kellon aikaa posti ei ilmoita etukäteen joten olisi hyvä että joku olisi paikalla mikäli toimitus ei ole esim. koululle jossa on aina joku paikalla.
Voitte myös noutaa laatikot itse postin toimipisteestä (huomioikaa että yksi laatikko painaa 25- 32 kg). Hamam-pyyhelaatikot painavat noin 15 kg. Toimitus postin noutopisteeseen kestää yleensä päivän kauemmin kuin express- toimitus.
Mikäli näistä kumpikaan ei ole sopiva vaihtoehto ottakaa yhteyttä niin katsotaan muu vaihtoehto toimitukselle.
Mahdolliset lisätilaustuotteet toimitamme 7 € toimitusmaksulla. Nouto postista. Lisätilaus on mahdollista yhden kerran kaksi viikkoa kampanjan päättymisestä.
Tuotteet ovat laatikoissa lajeittain. Laatikoiden päälle on kirjoitettu mitä missäkin on.
Emme pakkaa tuotteita myyjäkohtaisesti koska haluamme pitää ryhmien ansion mahdollisimman suurena, tarkoitushan ryhmillä on tienata. Pakkaaminen myyjäkohtaisesti ei olisi kustannustehokasta koska tuotteet ovat hyvinkin eri kokoisia (vrt. esim jos myynnissä olisi pelkkiä sukkia/ alusvaatteita mitkä ovat vähän tilaa vieviä), tulisi paljon enemmän laatikoita lähetettäväksi.
Eli vastuuhenkilön tehtäväksi jää tuotteiden myyjäkohtainen lajittelu. Laitamme mukaan tarvittavan määrän isoja muovikasseja ilmaiseksi. Vastuuhenkilö saa vaivannäön palkaksi tuotepaketin myynnin suuruudesta riippuen.