Kertokaa tuotteiden toimituksesta/ pakkaamisesta

Toimitus on teille aina ilmainen. Kaikille tuotteillemme.

Toimitamme laatikot postin välityksellä Express 14 toimituksella (paitsi yhden laatikon tilauksissa nouto postista), jolloin posti tuo laatikot sinne mihin ne haluatte. Kellon aikaa posti ei ilmoita etukäteen joten olisi hyvä että joku olisi paikalla mikäli toimitus ei ole esim. koululle jossa on aina joku paikalla.
Voitte myös noutaa laatikot itse postin toimipisteestä (huomioikaa että yksi laatikko painaa 25- 32 kg). Toimitus postin noutopisteeseen kestää päivän kauemmin kuin express- toimitus.
Mikäli näistä kumpikaan ei ole sopiva vaihtoehto ottakaa yhteyttä niin katsotaan muu vaihtoehto toimitukselle.
Mahdolliset lisätilaustuotteet toimitamme yhden kerran ilmaiseksi. Sen jälkeen toimitusmaksu 6,90 €. Nouto postista. Lisätilaus on mahdollista kaksi viikkoa kampanjan päättymisestä.
Tuotteet ovat laatikoissa lajeittain. Laatikoiden päälle on kirjoitettu mitä missäkin on.
Emme pakkaa tuotteita myyjäkohtaisesti koska haluamme pitää ryhmien ansion mahdollisimman suurena, tarkoitushan ryhmillä on tienata. Pakkaaminen myyjäkohtaisesti ei olisi kustannustehokasta koska tuotteet ovat hyvinkin eri kokoisia (vrt. esim jos myynnissä olisi pelkkiä sukkia/ alusvaatteita mitkä ovat vähän tilaa vieviä), tulisi paljon enemmän laatikoita lähetettäväksi.
Eli vastuuhenkilön tehtäväksi jää tuotteiden myyjäkohtainen lajittelu. Laitamme mukaan tarvittavan määrän isoja muovikasseja ilmaiseksi. Vastuuhenkilö saa vaivannäön palkaksi tuotepaketin myynnin suuruudesta riippuen.
Mikäli kuitenkin haluatte tuotteet lähetettävän myyjäkohtaisesti kasseihin lajiteltuna tilausta ei koske kampanjaedut ( makeispussit ja yhteyshenkilön palkkio). Ilmoittakaa tästä tilausta tehdessänne.