Kertokaa tuotteiden toimituksesta/ pakkaamisesta

Sweet Dreams ja All Stars:

Tuotteiden toimitus on teille ilmainen. Toimitamme laatikot postin välityksellä Express 14 toimituksella jolloin posti tuo laatikot sinne mihin ne haluatte. Kellon aikaa posti ei ilmoita etukäteen joten olisi hyvä että joku olisi paikalla mikäli toimitus ei ole esim. koululle jossa on aina joku paikalla.

Voitte myös noutaa laatikot itse postin toimipisteestä (huomioikaa että yksi laatikko painaa 25- 32 kg). Toimitus postin noutopisteeseen kestää yleensä päivän kauemmin kuin express- toimitus.
Mikäli näistä kumpikaan ei ole sopiva vaihtoehto ottakaa yhteyttä niin katsotaan muu vaihtoehto toimitukselle.
Hamam-pyyhkeet:
Hamam-pyyhkeiden toimitusmaksu on 8 €/ ltk (yhteen laatikkoon mahtuu noin 50 pyyhettä. 50-120 pyyhkeen toimitus asiamiespostiin, isommat tilaukset kotiinkuljetuksella. Hamam pyyhelaatikot painavat noin 15 kg.
Lisätilaukset:
Mahdolliset lisätilaustuotteet toimitamme 7 € toimitusmaksulla. Nouto postista. Lisätilaus on mahdollista yhden kerran kaksi viikkoa kampanjan päättymisestä.
Emme pakkaa tuotteita myyjäkohtaisesti koska tuotteet ovat niin erikokoisia ja – mallisia että lähetettävien laatikoiden määrä tuplaantuisi mutta saatte meiltä ilmaiseksi muovikassit ja niihin kiinnitettävät tarrat kassien myyjäkohtaiseen nimeämiseen.