Kertokaa tuotteiden toimituksesta/ pakkaamisesta

Sweet Dreams ja All Stars:

Tuotteiden toimitus on teille ilmainen mikäli laskumme teille on vähintään 600 €.  Ilmainen toimitus kun tilaus vähintään 600 € (laskumme teille).
Laatikot toimittaa Schenker. Emme pysty lupaamaan tiettyä päivää joten toimitusosoitteessa pitäisi jonkun olla päivisin paikalla.

Toimituksen hinta alle 600 € tilauksille on 20 €, toimitus Schenker noutopisteeseen. Toimitusaika on noin viikko tilauksesta.

Voitte myös noutaa laatikot itse Schenkerin noutopisteestä (K-marketit ja ärrät).
Hamam-pyyhkeet:
Hamam-pyyhkeiden toimitusmaksu on ilmainen, 50-120 pyyhkeen toimitus Schenkerin noutopisteeseen, isommat tilaukset kotiinkuljetuksella. Hamam pyyhelaatikot painavat noin 15 kg. Toimitusaika muutama päivä.
Lisätilaukset:
Mahdolliset lisätilaustuotteet toimitamme 7 € toimitusmaksulla. Nouto noutopisteestä. Lisätilaus on mahdollista yhden kerran max viikko kampanjan päättymisestä.
Tuotteiden pakkaaminen:
Hamam- pyyhkeet ja metrilakut: Emme pakkaa tuotteita myyjäkohtaisesti mutta saatte meiltä ilmaiseksi muovikassit ja niihin kiinnitettävät tarrat kassien myyjäkohtaiseen nimeämiseen. 
All Stars: Kun myyntinne on yli 1500 € pakkaamme tuotteet myyjäkohtaisesti (pl.makeispussit). Ryhmänvetäjä lisää makeispussit valmiiksi nimettyihin kasseihin.