Mitä tarkoittaa olla vastuu/yhteyshenkilö?

Vastuuhenkilö on yhteyshenkilönne meidän suuntaan silloin kun teillä on kysyttävää myyntiä tai tuotteita koskien.

Vastuuhenkilö tilaa myyntikaavakkeet ryhmällenne ja rekisteröityy Meidän Timiin mikäli haluatte hyödyntää sitä tilausten kirjaamisessa.

Vastuuhenkilö on yhteyshenkilö myös ryhmän jäsenien välisessä viestinnässä, muistuttaa myyntiajankohdan päättymisestä, maksujen suorituksessa ryhmän tilille jne. Hän lähettää tilauksen meille joko Meidän Tiimin kautta tai perinteisesti keräämällä myyntikaavakkeet ja laskemalla niistä myynnit. Tämän perusteella hän tekee tilauksen tukkukaupastamme.

Tuotteet toimitetaan vastuuhenkilön kotiin tai lähimmästä postista noudettavaksi ellei muusta ole sovittu. Hänen kotonaan on hyvä olla joku paikalla vastaanottamassa laatikot jotka posti jakaa päiväsaikaan. Mielellään ok-talo tai rivitalo. Laatikot ovat usein noin 30 kg painoisia. Vastuuhenkilön tehtävä on lajitella tuotteet myyjäkohtaisesti ja huolehtia että jokainen myyjä noutaa omat tuotteensa viivyttelemättä. Tämä on tarkkuutta ja aikaa vaativaa työtä mikäli kyseessä on iso tilaus. Palkitsemme vastuuhenkilön tuotepaketillamme tästä työstä, nämä kampanjaetumme löydät sivuiltamme.

Lähetämme laskun vastuuhenkilön sähköpostiin tuotteiden toimituksen jälkeen. Hän huolehtii sen maksusta tai välittää laskun ryhmän rahastonhoitajalle.