Miten saamme kerättyä ennakkotilauksia ja entä kun tuotteet saapuvat?

Tulostakaa kaikille myyjille haluamanne ennakkotilauskaavakkeet. Mikäli ette pysty itse niitä tulostamaan voimme myös lähettää teille tarvitsemanne määrän. Pyytäkää josko vanhemmat haluaisivat viedä tilauskaavakkeen työpaikalleen, takaamme että lista täyttyy pikavauhtia! Sen jälkeen sopimallanne tavalla kerätkää ennakkotilauksia (ovelta ovelle myynti koronan tuomia rajoituksia unohtamatta, koulun muille oppilaille ja henkilökunnalle myyminen, seuran muiden joukkueiden jäsenille myyminen, unohtamatta sukulaisia, tuttavia ja naapureita. Facebookissa kannattaa myös mainostaa).

Myyntiajaksi suosittelemme kolme viikkoa.

Kun myyntiaikanne loppuu yhteyshenkilönne kerää myyntikaavakkeenne ja laskee määrät yhteen kuinka monta kutakin pussia/ tuotetta olette myyneet. Tilauksen yhteyshenkilö tekee tukkukauppamme kautta.

Teillä on myös mahdollisuus hyödyntää Meidän Tiimi tilausten kirjaamisjärjestelmää jonne kaikki ryhmänne myyjät saavat yhteyshenkilön kautta tunnukset. Jokainen voi tallentaa sinne omat myyntinsä ja yhteyshenkilö klikkaa Tee lopputilaus- painiketta sopimanne tilausajan päätyttyä. Jokainen ryhmän myyjä saa Meidän Tiimissä käyttöönsä myös oman e-kaupan ja linkin siihen. Tätä linkkiä myyjä voi lähettää somen tai sähköpostin kautta mahdollisille ostajille. Ostajan tilaukset e-kaupan kautta rekisteröityvät suoraan kysyisen myyjän Meidän Tiimiin.

Ennakkotilausten perusteella tehdyt tilaukset ovat usein määriltään sekalaisia silloin kun myydään koko laku/ tuotevalikoimaa. Voittekin tilata juuri sen verran kutakin laatua minkä olette saaneet myytyä, teidän ei siis ennakkoon myytäessä tarvitse huomioida laatikoiden pakkausmääriä/ laatu. Kokoamme laatikot myyntienne perusteella.

Pakkaamme tuotteet laatikoihin joiden päälle merkitsemme mitä laatikko sisältää ja kuinka paljon. Samassa laatikossa saattaa olla kahtakin lakupussilaatua joten pyydämme teitä olemaan tarkkoja kun lajittelette lakut myyjille.