Miten saamme kerättyä ennakkotilauksia ja entä kun tuotteet saapuvat?

Tulostakaa kaikille myyjille haluamanne ennakkotilauskaavakkeet. Mikäli ette pysty itse niitä tulostamaan voimme myös lähettää teille tarvitsemanne määrän. Pyytäkää josko vanhemmat haluaisivat viedä tilauskaavakkeen työpaikalleen, takaamme että lista täyttyy pikavauhtia! Sen jälkeen sopimallanne tavalla kerätkää ennakkotilauksia (ovelta ovelle myynti, koulun muille oppilaille ja henkilökunnalle myyminen, seuran muiden joukkueiden jäsenille myyminen, unohtamatta sukulaisia, tuttavia ja naapureita. Facebookissa kannattaa myös mainostaa).

Kun olette myyneet mielestänne tarpeeksi kerätkää listanne yhteen ja laskekaa määrät yhteen kuinka monta kutakin pussia/ tuotetta tilaatte. Suosittelemme tilaamaan jonkun verran ylimääräisiä pusseja koska aina löytyy heitä jotka eivät hoksanneet tilata ajoissa. Yhteyshenkilönne kokoaa tilauksen yhteen ja lähettää sen meille klikkaamalla määrät “Tilaus”- sivun kautta.

Ennakkotilausten perusteella tehdyt tilaukset ovat usein määriltään sekalaisia silloin kun myydään koko laku/ tuotevalikoimaa. Voittekin tilata juuri sen verran kutakin laatua minkä olette saaneet myytyä, teidän ei siis ennakkoon myytäessä tarvitse huomioida laatikoiden pakkausmääriä/ laatu. Kokoamme laatikot myyntienne perusteella.

Pakkaamme tuotteet laatikoihin joiden päälle merkitsemme mitä laatikko sisältää ja kuinka paljon. Samassa laatikossa saattaa olla kahtakin lakupussilaatua joten pyydämme teitä olemaan tarkkoja kun lajittelette lakut myyjille. Kunkin pussin tarrat laitamme siihen laatikkoon jossa ko. pusseja on eniten. Kannattaa vielä tarkastaa ennen tarrojen kiinnitystä että tarrat tulevat varmasti oikeisiin pusseihin.