Myyntikuvastot

Parhaat harvinaiset herkut ja ekologiset uutuudet!

Ihanaa uutta vuotta! Kevätkauden myyntiaika on 10.1- 15.5.2022.

Aloittakaa varainkeruu myyntikuvastojemme avulla, niistä löytyvät kaikki upeat tuotteemme! Meidän Tiimiin kirjautumalla saatte myyntinne avuksi jokaiselle myyjälle oman verkkokaupan! Suosittelemme hyödyntämään tätä.

Valittavana kaksi upeaa kuvastoa: Sweet Dreams herkkukuvasto ja All Stars kuvasto! Päättäkää kumman kuvaston tuotteita ryhmänne myy. 

Sweet Dreams kuvasto sisältää metrilakumixejä, mustaa lakua, salmiakkeja, toffeeta, fudgea, suklaakuorrutettuja lakupalloja, suklaakuorrutettuja manteleita, Belgian suklaata ja rouskuvia pipareita. Herkkumyynnin ansiot ovat 40 % (10 tuotetta) ja 35 % (5 tuotetta).

All Stars kuvasto sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi ekologisia suosikkituotteita kuten rätisevän soijavahakynttilän, ekologisia pesuaineita kodin siivoukseen, käsille sekä vartalolle. Kevään 2022 uutuustuotteita ovat bambu keittiöliinat, luonnon kosmetiikka käsivoide ja deodorantti, värikkäät ja superpehmeät huivit ( viisi väriä) sekä pop socketit kännyyn (uutuuskuosi cd kolmessa värissä). Isoa osaa näistä tuotteista ei ole missään muualla Suomessa myynnissä, oman maahantuontimme ansiosta saatavilla vain meidän kuvastomme kautta järkevään hintaan mutta reilulla ansiolla (katso alempaa).

Hyvä tietää kuvastomyynnistä:

 • Minimitoimitusmäärä: 600 € (tukkuhintojen mukaan laskettuna = meidän lasku teille). Huomioikaa että summa on erittäin helppo saavuttaa!
 • Ansionne ovat 40 % metrilakut, musta palalaku, toffee- ja fudgemixit, piparit, soijavahakynttilä, tölkinviilentimet, keittiöliinat, pop socketit ja huivit. 37,5 % glyseriinisaippua, 35 % maku-suku-lakumix, maku-suku-mantelimix, salmiakkimix, suklaalevyt, svenskjävlar ja glyseriiinisaippuat. 33,3 % saippuan alunen, 30 % siivoussaippua, narusaippua, käsivoide ja deodorantti. 
 • Voitte tulostaa kuvastot ylempänä olevista linkeistä.
 • Vastuuhenkilölle palkkio vaivannäöstä (yhteydenpito, rekisteröinti Meidän Tiimiin, tuotteiden vastaanotto, lajittelu ja jakelu)
 • Hyville myyjille palkkiot mikäli tilaukset kirjataan Meidän Tiimiin 
 • Palkkiot nähtävillä Kampanjaedut sivulla
 • Ryhmänvetäjä rekisteröityy Meidän Tiimiin jossa jokainen ryhmän myyjä kirjaa itse omat myyntinsä ja vastuuhenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla. 
 • Meidän Tiimissä on  myyjäkohtainen verkkokauppa! Jokainen myyjä saa myyntinsä avuksi oman verkkokaupan, jossa asiakkaan on helppo valita haluamansa tuotteet. Verkkokaupan kautta tulleet tilaukset kirjautuvat suoraan myyjän Meidän Tiimiin.
 • Meidän Tiimin verkkokaupassa myös muutamia tuotteita joita ei ole paperikuvastoissa (edellisen kauden alehintaisia juomapulloja keltaisena ja kukallisena, bambu juomapillit, narusaippua marjaretki ja suklaaseen käärityt chokade svenskjävlar salmiakit)
 • Toimitamme myymänne tuotteet laatikoihin lajiteltuna, laatikoiden päälle kirjoitamme mitä laatikko sisältää. Laitamme mukaan tarvittavan määrän isoja vahvoja muovikasseja myyjäkohtaista lajittelua varten.
 • Tuottonne näette Meidän Tiimissä reaaliaikaisesti
 • Maksuaikaa tilauksen toimittamisesta on 14 pv
 • HUOM! Ei toimituksia talvilomaviikolla 9 (28.2 – 4.2.2022)

Mahtavat makeiset!

Sweet Dreams herkut