Myyntikuvastot

Antakaa asiakkaidenne valita mitä he haluavat ostaa. Aloittakaa myyminen  myyntikuvastojemme avulla, niistä löytyvät kaikki upeat tuotteemme! Myyntikuvastojen avulla myytäessä ei ole tuotekohtaisia minimitoimitusmääriä. Toimitamme juuri ne määrät kutakin tuotetta minkä verran olette saaneet niitä myytyä.

Valittavana kaksi upeaa kuvastoa: Herkkukuvasto ja All Stars kuvasto! Päättäkää kumman kuvaston tuotteita ryhmänne myy.

All Stars kuvasto sisältää metrilakujen ja herkkujen lisäksi kynttilöitä, villasukkia, ekomukeja, juomapulloja, tölkin viilentimiä, hamam-pyyhkeitä ja ekologisia pesuaineita. Suurinta osaa näistä ko. tuotteista ei ole missään muualla Suomessa myynnissä, saatavilla vain meidän kuvastomme kautta!

Voitte tulostaa All Stars kuvaston tästä All Stars myyntikuvasto tai halutessanne lähetämme teille tarvitsemanne määrän.

Herkkukuvasto sisältää metrilakut, kahdenlaiset toffeet, suklaiset lakukuulat sekä gluteenittomat ja vegaaniset lakusetit sekä rapsakan pähkinämixin. Herkkumme ovat 80 % kotimaisia- kannata kotimaista!

Voitte tulostaa herkkukuvaston tästä Herkkukuvasto  tai halutessanne lähetämme teille tarvitsemanne määrän.

Kuvastojen tilaus tästä.

VINKKI! Valitkaa ryhmästänne 10 henkilöä jotka esittelevät videolle jokainen yhden tuotteen herkkukuvastosta! Jakakaa videota sosiaalisessa mediassa ym. kaikille mahdollisille ostajille. Tähän tarkoitukseen voitte pyytää meiltä esittelypaketin herkkukuvaston tuotteista 1/ tuote/setti (laskutamme ne lopullisen laskun yhteydessä) ja samalla lähetän vapaamuotoisen käsikirjoituksen tuote-esittelyn tueksi. Voitte sitä muokata omaan suuhun sopivaksi.

Hyvä tietää kuvastomyynnistä:

  • Minimitoimitusmäärät: Herkkukuvasto 500 €  ja All Stars myyntikuvasto 700 € (ostohintojen mukaan laskettuna).
  • Ansionne ovat 40 % (metrilakut ja toffeemix), 35 % vege- ja gluteeniton laku, lakukuulat ja Sahlmanin toffee, 33,3 % pähkinämix
  • Voitte tilata kuvastojamme tarvittavan määrän info@greatkids.fi tai yhteydenotto lomakkeemme kautta. 
  • Vaihtoehtoisesti voitte tulostaa kuvastot ylempinä olevista linkeistä.
  • Mikäli tulostatte kuvastot itse toivoisimme että ilmoitatte myynnin aloittamisesta info@greatkids.fi (ryhmä, yhteyshenkilö, myynnin aloituspvm ja lopetuspvm).
  • Vastuuhenkilölle palkkio tilausten kokoamisesta ym. vaivannäöstä mikäli tilauksenne väh. 1000 € (katso sivun alla)
  • Myyntiajan päätyttyä voitte tehdä tilauksenne rekisteröimällä ryhmänne “Meidän tiimi” tiimisivujemme kautta. Jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja yhteyshenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla. Tiimisivut tulevat käyttöön syyskuun alussa mutta voitte jo aloittaa ennakkomyynnin. Pyydämme ilmoittamaan myynnin aloittamisesta jotta voimme informoida teitä milloin “Meidän tiimiin” on mahdollista rekisteröityä.

Tämän taulukon avulla voitte laskea mitä tuli tienattua:

Great-Kids-tuottolaskuri 20g

All Stars myyntikuvasto

Vastuuhenkilön palkkio

VASTUUHENKILÖN PALKKIO (herkkukuvasto ja All Stars kuvastomyynti)

Palkitsemme ryhmänne tilauksen vastuuhenkilön laadukkaalla tuotepaketillamme kun tilauksen summa ylittää 1000 € (meidän laskumme teille). 

Tuotepaketti sisältää tuoksuvan rapsivahakynttilän (paloaika n. 30 t), hellävaraisen glyseriinisaippuan 200 g ja kilon irtokarkkirasian (arvo yht. 30 €).

Käytettävissä yhden kerran/ asiakas/ syys- tai kevätkausi.