Myyntikuvastot

Parhaat harvinaiset herkut ja ekologiset uutuudet!

KEVÄTKAUDEN KUVASTOJEN MYYNTIAIKA ON PÄÄTTYNYT! Syyskauden kuvastoista ovat jo ilmestyneet Black Sweets lakritsikuvasto ja Sweet Dreams herkkukuvasto.

Kesäaikana voitte myydä Summer Hits tuotteita Meidän Tiimin myyjäkohtaisten e-kauppojen avulla. Ryhmänvetäjänne rekisteröityy Meidän Tiimiin ja luo kampanjan valitsemalla kategorian Summer Hits. Myynti tapahtuu vain verkossa ilman paperikuvastoja. 

Summer Hits kategoria sisältää metrilakupussit, toffeesekoituksen, Sahlmanin toffeemixin, suklaisen lakukuulamixin, siivoussaippuan, ecoegg pyykkimunan, glyseriinisaippuasetin, teräksiset juomapullot, bambupillit purkissa, tölkin viilentimiä, suihkusaippuoita narulla, laudeliinoja, saunatyynyjä, saunahattuja, hamam-pyyhkeitä (harmaa ja pinkki). Ansionne 30- 40 % tuotteesta riippuen. Osa tuotteista jää pois syksyn kuvastosta ja poistuu myynnistä kun varasto on loppu.

Kurkkaa kesäiseen e-kauppaan tästä 

************************************************************************************

Aloittakaa varainkeruu myyntikuvastojemme avulla, niistä löytyvät kaikki upeat tuotteemme! Meidän Tiimiin kirjautumalla saatte myyntinne avuksi jokaiselle myyjälle oman e-kaupan! 

Valittavana kaksi upeaa kuvastoa: Sweet Dreams herkkukuvasto ja All Stars kuvasto! Päättäkää kumman kuvaston tuotteita ryhmänne myy.

Sweet Dreams kuvasto sisältää neljä erilaista metrilakumixiä, gluteenitonta ja vegaanista lakua, mustaa lakua, salmiakkia, toffeeta, fudgea ja suklaisia lakukuulia. Huomatkaa että meidän herkkumme ovat 80 % kotimaisia– kannattamalla kotimaista työllistätte monia suomalaisia yrityksiä.

All Stars kuvasto sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi ekologisia tuotteita kuten rätiseviä soijavahakynttilöitä,  bambu juomapillejä purkissa ja ekologisia pesuaineita kodin siivoukseen sekä käsille ja vartalolle. Lisäksi kuvastosta löytyy villasukkia, juomapulloja, hamam-pyyhkeitä, heijastavia pipoja ja kaulureita sekä kännykän lämpöpussukoita. Suurinta osaa näistä ko. tuotteista ei ole missään muualla Suomessa myynnissä, oman maahantuontimme ansiosta saatavilla vain meidän kuvastomme kautta järkevään hintaan mutta reilulla ansiolla. Huomioikaa että alla oleva kuva on kevätkuvastosta ja sen voimassaolo on päättynyt.

Kuvastojen tilaus: klikkaa tästä 

Hyvä tietää kuvastomyynnistä:

 • Minimitoimitusmäärä: 600 € (tukkuhintojen mukaan laskettuna = meidän lasku teille). Huomioikaa että summa on erittäin helppo saavuttaa!
 • Mikäli yhdistätte All Stars kuvaston kanssa hamam-pyyhkeiden myynnin on minimitoimitusmäärä 750 €.
 • Kevätkauden kuvastojen voimassaolo on päättynyt. 
 • Ansionne ovat 40 % metrilakut, toffee- ja fudgemixit, glyseriinisaippuat, hamam-pyyhkeet ja soijavahakynttilät. 35 % suklaiset lakukuulat, musta palalaku, salmiakkimix, gluteeniton & vegaaninen laku, puhelimen lämpöpussukat ja juomapullot. 33,3 % bambu juomapillit purkissa, villasukat ja siivoussaippua, 30 % narusaippua, heijastavat kaulurit ja pipot.
 • Tarroitamme myös metrilakupussit valmiiksi myyntikuvastotilauksissa, näin teidän tarvitsee vain lajitella ja jakaa tuotteet myyjittäin.
 • Voitte tilata kuvastojamme tarvittavan määrän info@greatkids.fi tai yhteydenotto lomakkeemme kautta. 
 • Vaihtoehtoisesti voitte tulostaa kuvastot ylempänä olevista linkeistä. Tämä edellyttää hyvää väritulostinta (esim. koulun tai työpaikan).
 • Mikäli tulostatte kuvastot pyydämme ilmoittamaan myynnin aloittamisesta info@greatkids.fi (ryhmä, vastuuhenkilö, myynnin aloituspvm ja lopetuspvm).
 • Vastuuhenkilölle palkkio vaivannäöstä (katso sivun alhaalta)
 • Myyntiajan päätyttyä voitte tehdä tilauksenne rekisteröimällä ryhmänne “Meidän tiimiin”. Jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja vastuuhenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla. Vaihtoehtoisesti vastuuhenkilö voi tehdä yhteistilauksen tukkukauppamme kautta.
 • Meidän Tiimissä nyt myös myyjäkohtainen e-kauppa! Jokainen myyjä saa myyntinsä avuksi oman e-kaupan, jossa asiakkaan on helppo valita haluamansa tuotteet. E-kaupan kautta tulleet tilaukset kirjautuvat suoraan myyjän Meidän Tiimiin.
 • Maksuaikaa tilauksen toimittamisesta on 14 pv

Tämän taulukon avulla voitte laskea mitä tuli tienattua (Meidän tiimissä tuoton näette automaattisesti):

Uusiutuu syksyksi

Sweet Dreams herkut


Vastuuhenkilön palkkio
(metrilaku suora- ja kuvastomyynti, Sweet Dreams ja All Stars kuvastomyynti, Summer hits, hamam-pyyhe myynti)

Palkitsemme ryhmänne tilauksen vastuuhenkilön laadukkailla tuotteillamme seuraavasti:

 • 600 – 999 € ostoista: kilo karkkia
 • 1000- 1499 € ostoista: tuoksuva rapsivahakynttilä (paloaika noin 30 t)+ kilo karkkia
 • 1500- 1999 € ostoista: sininen teräsjuomapullo + kilo karkkia
 • 2000- 2499 € ostoista: hamam-pyyhe + kilo karkkia
 • 2500- 2999 € ostoista: hamam-pyyhe + sininen teräsjuomapullo
 • 3000- 3499 ostoista: hamam-pyyhe + pyykkimuna (hajustamaton) + karkkia
 • > 3500 € ostoista: Fjällräven Kånken reppu  

Käytettävissä yhden kerran / asiakas/ syys- tai kevätkausi. Hamam-pyyhkeiden ja reppujen väriä ei voi valita, värit satunnaisia.