Myyntikuvastot

Antakaa asiakkaidenne valita mitä he haluavat ostaa. Aloittakaa myyminen  myyntikuvastojemme avulla, niistä löytyvät kaikki upeat tuotteemme! Myyntikuvastojen avulla myytäessä ei ole tuotekohtaisia minimitoimitusmääriä. Toimitamme juuri ne määrät kutakin tuotetta minkä verran olette saaneet niitä myytyä.

Voitte jakaa valitsemanne kuvaston kuvia somessa myyntitarkoituksessa sekä lähettää asiakkaille sähköpostitse/whatsappissa jne. Voitte myös ohjata asiakkaanne tutustumaan tuotteisiimme verkkokaupassamme. Siellä asiakkaan on helppo valita haluamansa tuotteet. Asiakas voi ilmoittaa tilauksensa suoraan myyjälle tai nyt uutuutena tehdä tilauksen verkkokaupassamme, valitsemalla toimitustavaksi “Maksuton toimitus ryhmätilauksen mukana” lähetämme tilatut tuotteet yhteistilauksenne mukana veloituksetta. Maksun asiakas suorittaa ryhmänne myyjälle. Asiakkaan on ilmoitettava ryhmänne ja myyjän nimi kassalla “Huomioitavaa” kohdassa jotta osaamme pakata tilatut tuotteet mukaan tilaukseenne.

Valittavana kaksi upeaa kuvastoa: Herkkukuvasto ja All Stars kuvasto! Päättäkää kumman kuvaston tuotteita ryhmänne myy.

All Stars kuvasto sisältää metrilakujen ja herkkujen lisäksi kynttilöitä, villasukkia, ekomukeja, juomapulloja, tölkin viilentimiä, hamam-pyyhkeitä ja ekologisia pesuaineita. Suurinta osaa näistä ko. tuotteista ei ole missään muualla Suomessa myynnissä, saatavilla vain meidän kuvastomme kautta!

Voitte tulostaa All Stars kuvaston tästä All Stars myyntikuvasto tai halutessanne lähetämme teille tarvitsemanne määrän. Korvaava kuvasto ilmestyy tähän 27.10, älkää käyttäkö aiempaa kuvastoa uusissa alkavissa myyntikampanjoissa.

Herkkukuvasto sisältää metrilakut, kahdenlaiset toffeet, suklaiset lakukuulat sekä gluteenittomat ja vegaaniset lakusetit sekä rapsakan pähkinämixin. Herkkumme ovat 80 % kotimaisia- kannata kotimaista! Huom. pähkinämix korvautuu 27.10 marmeladimixillä! 

Voitte tulostaa herkkukuvaston tästä Herkkukuvasto tai halutessanne lähetämme teille tarvitsemanne määrän. Korvaava kuvasto ilmestyy tähän 27.10, älkää käyttäkö aiempaa kuvastoa uusissa alkavissa myyntikampanjoissa.

Kuvastojen tilaus tästä.

Hyvä tietää kuvastomyynnistä:

  • Minimitoimitusmäärät: Herkkukuvasto 500 €  ja All Stars myyntikuvasto 700 € (ostohintojen mukaan laskettuna = meidän lasku teille).
  • Kuvastot ovat voimassa 31.11.2020 saakka johon mennessä tilaukset sisään.
  • Ansionne ovat 40 % metrilakut, toffeemix, ekomukit, hamam-pyyhkeet, tölkin viilentimet, ekopesuainetabletit ja soijavahakynttilät. 35 % vege- ja gluteeniton laku, lakukuulat, Sahlmanin toffee ja juomapullot. 30 % pähkinämix. 33,3 % villasukat ja siivoussaippua. 
  • Tarroitamme myös metrilakupussit valmiiksi, näin teidän tarvitsee vain lajitella ja jakaa tuotteet myyjittäin.
  • Voitte tilata kuvastojamme tarvittavan määrän info@greatkids.fi tai yhteydenotto lomakkeemme kautta. 
  • Vaihtoehtoisesti voitte tulostaa kuvastot ylempänä olevista linkeistä.
  • Mikäli tulostatte kuvastot itse toivoisimme että ilmoitatte myynnin aloittamisesta info@greatkids.fi (ryhmä, yhteyshenkilö, myynnin aloituspvm ja lopetuspvm).
  • Vastuuhenkilölle palkkio vaivannäöstä mikäli tilauksenne väh. 1000 € (katso sivun alla)
  • Myyntiajan päätyttyä voitte tehdä tilauksenne rekisteröimällä ryhmänne “Meidän tiimiin”. Jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja yhteyshenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla. 
  • Huom! Villasukkien värit vaihtumassa ensi kauteen, kun miesten tummanvihreät sukat loppuvat varastosta laitamme tilalle sinertävät sukat. Olemme päivittäneet sinisen värin kuvastoihimme.
Herkkukuvaston tallennettava kuva esim. some-markkinointiin.

Tämän taulukon avulla voitte laskea mitä tuli tienattua:

Great-Kids-tuottolaskuri 2020

Vink! Voitte tallentaa tämän kuvan ja jakaa somessa!

Vastuuhenkilön palkkio

VASTUUHENKILÖN PALKKIO (herkkukuvasto ja All Stars kuvastomyynti)

Palkitsemme ryhmänne tilauksen vastuuhenkilön laadukkaalla tuotepaketillamme kun tilauksen summa ylittää 1000 € (meidän laskumme teille). 

Tuotepaketti sisältää tuoksuvan rapsivahakynttilän (paloaika n. 30 t), sinisen juomapullon (500 ml teräs) ja kilon irtokarkkirasian (arvo yht. 35 €).

Käytettävissä yhden kerran/ asiakas/ syys- tai kevätkausi.