Myyntimenestys! Hamam -pyyhkeet varainhankintaan

Kaipaatteko jotain uutta ja erilaista myytäväksenne varainhankintaan?

 

Myykää ensiluokkaisia hamam-pyyhkeitä isolla ansiolla!

Huippuansio 10 €/ pyyhe!

Jos ette ole vielä tutustuneet näihin mielettömän ihaniin, keveisiin, suuriin, nopeasti kuivuviin pyyhkeisiin niin nyt olisi hyvä hetki. Olin itse haaveillut näistä pyyhkeistä pitkään ja kun viimein sellaiset hankin perheellemme emme enää muita halua käyttää!

Hamam- pyyhe on 100 % puuvillaa ja sen koko on 170 x 100 cm.

Pyyhe toimii myös piknikpeittona, torkkupeittona, huivina, laudeliinana, päiväpeittona tai vaikka pöytäliinana!

Pyyhe menee rullattuna erittäin pieneen tilaan ja se on näppärä ottaa mukaan myös reissulle tai treenikassiin (paino 260 gr).

Hamam- pyyhkeellä on erinomainen kuivauskyky ja se kuivuu hämmästyttävän nopeasti!

Pyyhkeet on valmistettu Hamam-pyyhkeiden kotimaassa Turkissa.

Huom. Puuvilla kutistuu jopa 10 %, tätä voi pienentää välttämällä pyyhkeiden rumpukuivausta ja venyttämällä pyyhkeen pesun jälkeen mittaansa. Pesu 40-60 asteessa, emme suosittele huuhteluaineen käyttämistä, silitystä/ mankelointia parhaan imukyvyn säilyttämiseksi.

Pyyhkeiden värit ovat tumma lila, harmaa, pinkki, sininen, turkoosi ja valkoinen.

      

Hinnoittelu:

Yhden pyyhkeen hinta asiakkaalle on 25 € ja jokaisesta pyyhkeestä jää teille 10 €!

Pyyhkeiden värit ennakkotilauksenne mukaisesti (sävyinä sininen, pinkki, harmaa, turkoosi ja lila valkoisin raidoin sekä valkoinen harmain raidoin).

Mikäli teitä on 20 myyjää, tarvitsee yhden myydä vain neljä pyyhettä (esim. yhteen neljän hengen perheeseen jokaiselle oma pyyhe). Näin olette tienanneet jo 800 euroa!

Tarjoamme teille:

 • laadukkaan ja upean Hamam- pyyhkeen kauniissa värisävyissä: harmaa, valkoinen, pinkki, turkoosi, lila ja sininen
 • todella reilun katteen
 • minimitoimitusmäärä on 50 pyyhettä
 • ilmaisen toimituksen noin 2 viikkoa, katso toimitusaikataulu alempaa (Postin business day 14 tai nouto postista)
 • maksuaikaa 14 päivää tilauksen toimittamisesta
 • voimme toimittaa teille ennakkoon esim. 12 kpl pyyhkeitä värilajitelmana, mikäli haluatte käyttää niitä myynnin apuna. Nämä laskutetaan lopullisen laskutuksen yhteydessä. Toimitus postiin.

Huomioikaa:

 • arvonlisävero 24 % sisältyy hintoihin
 • pyyhkeet myydään ennakkomyyntinä (huomioikaa allaoleva toimitusaikataulu),  myyntikaavakkeen (esim.  kahvihuoneiden pöydille) saatte tulostettua tästä:  Hamam pyyhe myyntiesite
 • laskun lähetämme toimituksen jälkeen yhteyshenkilönne sähköpostiin
 • pyydämme lähettämään meille sähköpostitse tiedon pyyhemyynnin aloittamisesta sekä ilmoittamaan suunnitellun tilauspäivän

Vastuuhenkilön palkkio:

Palkitsemme ryhmänne tilauksen vastuuhenkilön tuotepaketillamme (arvo 55 €) kun tilauksen arvo ylittää 1500 € (100 pyyhettä). Tuotepaketti sisältää tuoksuvan rapsivahakynttilän (paloaika 35-40 t, arvo 15 €), All-In-One metrilakupussin (arvo 15 €) sekä hamam-pyyhkeen (koko 100 x 170 cm, väri satunnainen, arvo 25 €).

                    

 

Kevään 2019 aikataulut: tilaukset seuraaviin ajankohtiin klo 21 mennessä:

 • 31.1 (toimitukset viikolla 8)
 • 28.2 (toimitukset viikolla 12)
 • 14.3 (toimitukset viikolla 14)
 • 28.3 (toimitukset viikolla 16)
 • 17.4 (toimitukset viikolla 19)
 • 2.5 (toimitukset viikolla 21)

Kesän 2019 aikataulut: tilaukset seuraaviin ajankohtiin klo 21 mennessä:

 • 30.5 (toimitukset viikolla 25)
 • 27.6 (toimitukset viikolla 29)
 • 25.7 (toimitukset viikolla 33)

Tilauksen tekeminen:

Yhteyshenkilö! Kun olette saaneet ennakkomyynnin valmiiksi, täyttäkää tämä kaavake Hamam yhteyshenkilön tilauskaavake, skannatkaa/ valokuvatkaa sivu 2 ja lähettäkää sähköpostitse info@greatkids.fi viimeistään em. tilauspäivänä klo 21 mennessä.

Myyntikokemuksia:

“Mitens me sitä rahaa sitten kerätään? Jotenkin näin se alkoi meidän vanhempien kokoontuminen. Pieni rinki luokkahuoneessa ja ideatkin ehkä hakusessa. Myyjäisiä, keksejä, vessapaperia ja mitäs  niitä nyt onkaan… “Hei, oletteko kuulleet Hamam-pyyhkeistä?” yksi googletti ja siitä se ajatus sitten lähti. Ja niin me päätimme kokeilla pyyhkeitten myyntiä Great Kidsin kautta.  Ja kyllä kannatti. Tilaukset rupesivat viuhumaan ja kun pyyhesuosituksiakin alkoi kuulumaan sieltä sun täältä, yhä useampi innostui myynti-ja ostohommiin.Great Kids on kyllä toiminut kohdallamme hienosti. Kysymyksiin on tullut nopeasti vastauksia ja toimitus pysyi hyvin aikataulussaan ja vielä isot laatikot kotiintuotuna! Itse pyyhkeet ovat laadukkaita ja toimivia. Menevät todella pieneen tilaan ja eivät paina juuri mitään, erinomaisia siis esim retkipyyhkeiksi tai lapsen kassiin urheilutunneille. Värillliset pyyhkeet läpäisi hyvin pesun muuten täysin valkoisen pyykin seassa 🙂  Leirikoulun varainkeruu sai hyvän startin. Ylitimme minimi tilauksen roimasti, triplaten 🙂 ”

5A ja 5B luokkien pyyhetilausvastaava

Kastellin monitoimitalon koulu, Oulu

*****

“Tarkoituksenamme oli aloittaa luokkaretkivarojen kerääminen keväällä 2019 mutta joidenkin vanhempien mielestä olisi hyvä aloittaa pienimuotoinen rahojen kerääminen jo nyt syksyllä. Vaihtoehtoja alkoi kertyä meidän vanhempien yhteiseen whatsapp- ryhmään sukista kekseihin ja patukoihin sekä joulumyyjäisiin. Eräs vanhemmista oli löytänyt netistä Great Kidsin nettisivut ja sieltä löytyneet hamam-pyyhkeet. Pyyhkeiden myynti alkoi kiinnostaa koska ne olivat suurimmalle osalle uusi tuttavuus ja hyvä myyntitulo myös houkutteli myymään tuotetta. Useamman vanhemman hyvät kokemukset pyyhkeestä lisäsivät myös kiinnostusta. Myymistä helpottivat etukäteen tilatut mallipyyhkeet. Saimme myytyä hamam-pyyhkeitä 447 kpl ja näin saimme hyvän pohjan luokkaretkirahastoomme (4470 €).”

Lassilan koulun 4 A ja B luokkien luokkaretkitoimikunta