Kustomoitu palalakurasia

Mustaa palalakua jossa on aitoa makua!

Haluatteko myydä mustaa lakua metrilakun sijaan tai yhdessä sen kanssa?

Nyt saatavilla iso rasia (650 g) kotimaista maukasta lakua joko varainhankintaan tai yrityslahjaksi.
Ansio vähintään 40 %!

Lähettäkää meille seuranne/ yrityksenne logo tai muu kuva, painatamme sen rasian kanteen digitaalitekniikkaa käyttäen. Ennen painatusta hyväksytämme pdf-vedoksen ryhmällänne.

Mikäli haluatte toisen tekstin vakiotekstien sijaan (Kiitos ryhmämme tukemisesta/ Yhteistyöstä kiittäen) ilmoittakaa siitä tilausta tehdessänne.

Personoituun rasiaan on pakattu kotimaista todella herkullista Lakumestan valmistamaa lakua 650 grammaa. Rasian kannessa sekä sivuilla on lakupalojen kuvia. Ylälipareessa on teksti: Uunissa hitaasti kypsytettyä lakua jossa on makua. Rasian takakannesta löytyvät valmistusaineet sekä ravintosisältö.

Rasian myyntihinta on 10 €.

Varainhankintaan rasiat toimitetaan suoramyynnillä eli pyydämme teitä miettimään etukäteen määrän minkä jokainen ryhmänne jäsen myy ja tehkää tilaus sen mukaan. Esim. 10-15 rasiaa/ myyjä on määrä joka on vaivatonta saada kaupaksi. Jos ryhmässänne on 25 jäsentä jokaisen tarvitsee myydä vain 10 rasiaa (minimitoimitusmäärä on 250 rasiaa) ja tienaatte 1000 €.

Ansionne on 4,00- 4,30 €/ rasia.

Parasta ennen 6 kk pakkauspäivästä, pakkauspäivä painetaan rasian kanteen. 
Ilmainen toimitus. Maksuaikaa 30 pv toimituksesta.
 
Vinkki! Tilatkaa sekä metrilakurasioita että palalakurasioita esim. molempia 250 rasiaa, tällöin ansionne on huikea 2400 euroa! Antakaa asiakkaanne valita kumman rasian hän haluaa ostaa, hyvässä lykyssä molemmat 🙂
 
Mallinnuskuva rasiasta seuran logolla

URHEILUSEURAT

Haluatteko myydä herkkua joka on nimikoitu juuri teidän seurallenne ja joukkueellenne! Mustaa lakua rakastavat kaikki, erityisesti aikuiset! Kauppa käy ja ansiot kertyvät. 

Kun lähetätte meille seuranne logon painatamme sen rasian kanteen kuten alla olevassa mallissa. Lisäksi kannessa on teksti: Kiitos ryhmämme tukemisesta. On ilo ojentaa asiakkaalle tämä laadukas kotimainen tuote. Voitte lähettää myös kuvan ryhmästänne niin muokkaamme kannesta teidän näköisen. 

YRITYS LIIKELAHJAT

Mitä suussa sulavaa, kotimaista ja ilolla vastaanotettavaa voisi tarjota yrityskumppaneille? Sellaista mikä ei jää hyllylle pölyttymään vaan otetaan aidosti tyytyväisenä vastaan ja tulee takuulla nautittua?

Tarjotkaa herkullinen ja reilun kokoinen palalakurasia upeassa pahvirasiassa johon painatamme yrityksenne logon ja tervehdyksenne.

Lakut ovat rasian sisällä pussissa tuoreuden ja pehmeyden säilyttämiseksi. Paketin paino noin 650 g.

KOULULUOKAT

Helpointa varainhankintaa koululuokille! Yksi tuote jota myydä reilulla ansiolla. Palalakurasia sisältää 650 g lakuja, iso rasia ei lopu heti kesken. Lakut ovat makeita ja pehmeitä, täydellisiä!

Pakkaamme palalakut pussiin ja laitamme pussin pahvirasiaan. Teidän tehtäväksi jää näiden hienojen lakurasioiden myyminen ja ansioiden kerääminen.

Painatamme luokkanne kuvan tai esim. haluamanne piirustuksen rasian kanteen.

Hinnoittelu

  • 250 rasiaa 6 €, ansio 4 €/ rasia yht. 1000 € 
  • 300 rasiaa 5,90 €, ansio 4,10 €/ rasia yht. 1230 €
  • 400 rasiaa 5,80 €, ansio 4,20 €/ rasia yht. 1680 €
  • 500 rasiaa 5,70 €, ansio 4,30 €/ rasia yht. 2150 €
Hinnat sisältävät rasian suunnittelun haluamastanne kuvasta, lakurasiat sisältöineen, alv:n sekä ilmaisen toimituksen.

Tilaaminen ja toimitus

Keräämme tilaukset kuukausittain yhteen painatusta varten. Pyydämme jättämään tilauksen aina kuukauden 28. päivään mennessä sekä toimittamaan meille rasian kanteen haluamanne logon/ kuvan/ tekstin. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa tilauksesta eli seuraavan kuukauden puoliväliin mennessä. Voitte tehdä tilauksen sähköpostitse info@greatkids.fi.

Aikataulu ei koske 500 rasian tilauksia, ne voitte jättää milloin tahansa. Pyydämme huomioimaan että ensimmäiset tilaukset pystymme toimittamaan elokuun puolivälin tienoilla (vk 33).

Materiaalimme osittainenkin kopiominen on tekijänoikeuslain mukaisesti kielletty.