Lakritsimixit

Se oikeasti aito ja alkuperäinen Makulakun metrilaku saatavilla varainhankintaan vain meiltä!

Erilaisia pusseja makeista kirpeisiin, salmiakista mustaan lakuun, pienistä suuriin pusseihin, upeasti pakattuna kuumasaumattuihin pusseihin, tuoreus ja laatu taattu!

Myyntiansio 40 %

Metrilakujen suoramyyntitilaukset tukkukaupastamme

Metrilakuvalikoimamme:

1. All-in-One jättipussi

15€

9 € tukkuhinta

Kun haluatte kaikki herkullisimmat maut yhdessä pussissa! Metallinhohtoinen jättipussi sisältää nämä maut: kierre mustikka, kierre tuttifrutti, salmiakkitäytelaku, sitruunalakukierre, toffee, appelsiini, suklaa, banaani, mansikka, kirpeä cola, kirpeä vadelma, kirpeä omena, noitapilli, noitapilli päärynä ja noitapilli vadelma. 

Meidän kaikki metrilakumme ovat sitä oikeasti aitoa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua, Suomen suosituinta ja taattua laatua!

All-in-One pussi sisältyy kaikkiin kuvastoihimme mutta jos haluatte ennakkomyydä pelkästään tätä pussia löytyy sille oma ennakkotilauskaavake myynnin avuksi:

All-In-One ennakkotilauskaavake

Urheiluseurat! Oma logo etikettitarraan ilmaiseksi! Minimitilausmäärä 70 pussia (2 ltk).

2. Sweet & Fruity 10 kpl

10€

6 € tukkuhinta

Takuuvarma suosikkipussi! Hedelmäinen ja makea hopeapussi sisältää nämä maut: salmiakkitäytelaku, sitruunalakukierre, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, suklaa, banaani, omena, mansikka, toffee ja appelsiini.

Urheiluseurat! Mikäli tilaatte tätä pussia vähintään 100 ps painatamme logonne etikettitarraan halutessanne.

Jos haluatte ennakkomyydä pelkästään tätä pussia löytyy sille oma ennakkotilauskaavake myynnin avuksi:

Sweet & Fruity ennakkotilauskaavake

 

3. Salt & Sour 10kpl

10€

6 € tukkuhinta

3. Salt & Sour: Salmiakin ja kirpeiden ystäville täydellinen mix! Musta pussi sisältää salmiakkitäytelakun, noitapillin, vadelmanoitapillin, päärynänoitapillin, salmiakin, kirpeät lakutäyte colan, omenan ja vadelman sekä extrakirpeät väritäyte mansikan ja – omenan.

 

Just Black salmiakki 10 kpl

10€

6 € tukkuhinta

Vihdoinkin saatavilla salmiakkitäyte metrilakua! Tämä salmiakkinen pussi sisältää mahtavat maut: 2 x noitapilli, 2 x vadelma noitapilli, 2 x päärynä noitapilli, 2 x uutuus kierresalmiakki ja 2 x uutuus salmiakkitäyte laku.

Ken rakastaa lakritsia ja salmiakkia tämä on paras ostos ikinä! Tämä sekoitus on saatavilla ainoastaan Lakritsi varainhankinnassa.

 

Seuraavia metrilakuja toimitamme VAIN suoramyyntinä laatikoittain:

Minipussi 5kpl

5€

3 € tukkuhinta

Tätä pussia toimitamme vain suoramyyntinä laatikoittain, ei kuvastoissa. Minimitoimitusmäärä 2 ltk= 200 ps.

Minipussissa on 5 kpl metrilakuja joita on näppärä myydä vitosella esim. koulun myyjäisissä ja discossa. Minipussi on ylläripussi sisältäen lakumakuja joita pusseissamme käytämme. Minipussit ovat kirkkaita vakuumipusseja. Oma tarra tulee mukaan! Laatikossa 100 minipussia. Teemme vähintään kahdella eri sekoituksella = helppo myydä samalle asiakkaalle vaikka kaksi pussia. Minimitoimitusmäärä 2 ltk. 

Minipusseissa emme käytä noitapillejä lämpimänä vuodenaikana. Kesäaikana noitapillien sokeripinta saattaa hieman sulaa pussissa, tämän vuoksi emme niitä pakkaa minipusseihin.

Urheiluseurat! Painatamme halutessanne logonne etikettitarraan. Koululuokat! Painamme halutessanne tarraan luokkanne nimen ja tekstin kiitos tuesta.

Minipusseille ei ole olemassa ennakkotilauskaavakkeita eikä kampanjaedut koske minipusseja.

Sweet & Sour 10kpl

10€

6 € tukkuhinta

Tätä pussia toimitamme vain suoramyyntinä laatikoittain, ei kuvastoissa. Minimitoimitusmäärä 2 ltk= 100 ps.

Hopeinen pussi sisältää makeiden lakujen lisäksi kirpeän omenan ja kirpeän vadelman sekä noitapillin. Makeat lakut ovat salmiakkitäytelaku, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, mansikka, banaani, toffee ja appelsiini.

Urheiluseurat, seurakunnat ja vastaavat! Mikäli tilaatte tätä pussia vähintään 100 ps painatamme logonne etikettitarraan niin halutessanne. 

Jouluinen metrilakupussi 10 lakua

10€

6 € tukkuhinta

Myynnissä vain marras-joulukuun ajan! Lakujen maut ovat kirpeä vadelma, kirpeä omena, kirpeä cola, suklaa, toffee, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, appelsiini, banaani, mansikka. Pakattu upeaan kultaiseen pussiin, jonka etuosaan on painettu Hyvää Joulua teksti useilla kielillä sekä jouluisia kuvia. Pussin tausta on kullattu. Yksi laatikko sisältää 50 pussia, minimitilaus 2 ltk = 100 pussia. Ansio tästä määrästä on 400 €. Ilmainen toimitus.

Meidän kaikki metrilakumme ovat sitä aitoa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua, Suomen suosituinta ja taattua laatua!