Lakritsimixit

1. All-in-One jättipussi 15 kpl15 €

9 € tukkuhinta

Kun haluatte kaikki herkullisimmat maut yhdessä pussissa! Metallinhohtosininen jättipussi sisältää nämä maut: kierre mustikka, kierre tuttifrutti, suklaatäytelaku (sukulaku), sitruunalakukierre, toffee, appelsiini, suklaa, banaani, mansikka, kirpeä cola, kirpeä vadelma, kirpeä omena, noitapilli, noitapilli päärynä ja noitapilli vadelma.

All-in-One pussi sisältyy kaikkiin kuvastoihimme mutta jos haluatte ennakkomyydä pelkästään tätä pussia voitte pyytää meiltä oman All-In-One ennakkotilauskaavakkeen.

Urheiluseurat! Oma logo etikettitarraan ilmaiseksi! Minimitilausmäärä 80 pussia.

2. Sweet & Fruity 10 kpl10 €

6 € tukkuhinta

Takuuvarma suosikkipussi! Hedelmäinen ja makea hopeapussi sisältää nämä maut: suklaatäytelaku (sukulaku), sitruunalakukierre, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, suklaa, banaani, omena, mansikka, toffee ja appelsiini.

Urheiluseurat! Mikäli tilaatte tätä pussia vähintään 100 ps painatamme logonne etikettitarraan halutessanne.

 

3. Salt & Sour 10 kpl 10 €

6 € tukkuhinta

Salmiakin ja kirpeiden ystäville täydellinen mix! Musta pussi sisältää noitapillin, vadelmanoitapillin, päärynänoitapillin, salmiakin, kirpeät lakutäyte colan, omenan, mansikan, vadelman sekä extrakirpeät väritäyte mansikan ja – omenan.

 

4. Uusi tuote tulossa elokuun aikana10 €

6 € tukkuhinta

Seuraavia metrilakuja toimitamme VAIN suoramyyntinä laatikoittain:

Minipussi 5 kpl5 €

3 € tukkuhinta

Tätä pussia toimitamme vain suoramyyntinä laatikoittain, ei kuvastoissa. Minimitoimitusmäärä 2 ltk= 200 ps.

 

Minipussissa on 5 kpl metrilakuja joita on näppärä myydä vitosella esim. koulun myyjäisissä ja discossa. Minipussi on ylläripussi sisältäen lakumakuja joita pusseissamme käytämme. Minipussit ovat kirkkaita vakuumipusseja. Oma tarra tulee mukaan! Laatikossa 100 minipussia. Teemme kahdella eri sekoituksella = helppo myydä samalle asiakkaalle vaikka kaksi pussia. Minimitoimitusmäärä 2 ltk. 

Minipusseissa emme käytä noitapillejä emmekä kirpeitä makuja, ainoastaan makeita metrilakuja. Kesäaikana mm. noitapillien sokeripinta saattaa hieman sulaa pussissa, tämän vuoksi emme niitä pakkaa minipusseihin.

Urheiluseurat! Painatamme halutessanne logonne etikettitarraan. Koululuokat! Painamme halutessanne tarraan luokkanne nimen ja tekstin kiitos tuesta.

Minipusseille ei ole olemassa ennakkotilauskaavakkeita eikä kampanjaedut koske minipusseja.

 

Sweet & Sour 10 kpl10 €

6 € tukkuhinta

Tätä pussia toimitamme vain suoramyyntinä laatikoittain, ei kuvastoissa. Minimitoimitusmäärä 2 ltk= 100 ps.

Hopeinen pussi sisältää makeiden lakujen lisäksi kirpeän omenan ja kirpeän vadelman sekä noitapillin. Makeat lakut ovat sukulaku, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, mansikka, banaani, toffee ja appelsiini.

Urheiluseurat, seurakunnat ja vastaavat! Mikäli tilaatte tätä pussia vähintään 100 ps painatamme logonne etikettitarraan niin halutessanne.