Metrilaku varainhankinta – tarjoamme varainhankintaanne kotimaista makulaku metrilakua! 

Kehitimme metrilakupussien varainhankintakonseptin vuonna 2013. Kaikki alkoi yhden pussin tarjonnasta mutta nyt valikoimaamme kuuluu jo kuusi erilaista metrilakupussia!

Miksi metrilaku varainhankinta?

Metrilakua on helppo myydä koska se on erittäin suosittua, sitä ei myydä vähittäiskaupoissa kuten tavallisia lakuja ja metrilaku maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Myyntivalttina takuulla tuoreet ja pehmeät lakut!

Hinnoittelu on myyjäystävällinen; ei kaksinkertaista hinnoittelua vrt. normaaleihin myyntihintoihin kuten monissa varainhankintatuotteissa usein on. Meidän tuotteissamme näin ei ole ja silti tarjoamme huippuansiot!

Upeat pussit! Pakkaamme lakut korkealaatuisiin ja näyttäviin, elintarvikekäyttöön tarkoitettuihin pusseihin. Kuumasaumaus tekee pusseista ilmatiiviitä jonka ansiosta lakut pysyvät pitkään pehmeinä.

Pussien tausta on kulta/ hopea/ musta/ sininen antaen kullekin pussille houkuttelevan ja myyvän ulkonäön. Pussien etuosa on läpinäkyvä jolloin lakujen hieno värikimara näkyy ostajalle upeasti. Pussit ovat mallia easy open, sivuilla on repäisykohdat.

Laaja valikoima etikettitarroja! Saatte meiltä kaupan päälle hauskat etikettitarrat. Sweet & Fruity/ Sour pusseihin tarroja eri urheilulajien kuvilla (jääkiekko, sähly, futis, lentopallo, tanssi jne.)

Metrilaku varainhankinta – vaivatonta ja tuottavaa! Tästä voitte tulostaa esitteemme> Metrilaku varainhankinta esite

Haluatteko myydä useampaa pussivaihtoehtoa samalla kertaa, tässä komea kvartettimme: kultainen All-In-One pussi, hopeinen Sweet& Fruity kymppipussi, musta Salt& sour ja sininen Tutti& Frutti > Metrilakupussit ennakkotilauskaavake

Mikäli haluatte myydä vain yhtä tiettyä pussia (All-In-One/ Megapussi/ Kymppipussi) on meillä myös niille omat ennakkotilauskaavakkeet.

Ps. Katsokaa myyntikampanjamme täältä Myyntibonukset

ALL–IN–ONE JÄTTIPUSSI (15 kpl) 15 €

Kierre mustikka, kierre tuttifrutti, kierre kermakola, kierre polka, toffee, appelsiini, suklaa, banaani, mansikka, sukulaku, kirpeä cola, kirpeä vadelma, kirpeä omena, noitapilli ja noitapilli päärynä. Paino n. 750 g.

Yhden lakun hinta 0,56 €. Ansio 6,50 €/ pussi. Laatikossa 38 pussia.

SWEET & SOUR MEGAPUSSI (12 kpl) 12 €

Noitapilli, kirpeä vadelma, kirpeä omena, kirpeä cola, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, toffee, mansikka, appelsiini, banaani, suklaa, sukulaku. Paino n. 600 g.

Yhden lakun hinta 0,58 €. Ansio 5 €/ pussi. Laatikossa 50 pussia.

SWEET & FRUITY KYMPPIPUSSI (10 kpl) 10 €

Sukulaku, kierre mustikka, kierre vadelma, kierre kermakola, kierre polka, mansikka, banaani, omena, toffee ja appelsiini. Paino n. 500 g.

Yhden lakun hinta 0,60 €. Ansio 4 €/ pussi. Laatikossa 50 pussia.

SWEET & SOUR KYMPPIPUSSI (10 kpl) 10 €

Noitapilli, kirpeä omena, kirpeä cola, sukulaku, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, mansikka, banaani, toffee ja appelsiini. Paino n. 500 g.

Yhden lakun hinta 0,60 €. Ansio 4 €/ pussi. Laatikossa 50 pussia.

SALT & SOUR (10 kpl)  10 €

Uusi lajitelma! Noitapilli, vadelma-noitapilli, päärynä-noitapilli, toffee-noitapilli, kirpeä banaani, kirpeä cola, kirpeä mansikka, salmiakki, väritäyte kirpeä sateenkaari ja -omena. Paino n. 500 g.

Yhden lakun hinta 0,60 €. Ansio 4 €/ pussi. Laatikossa 50 pussia. HUOM! Pussin sisältö muuttuu sitä mukaa kun varastossa lakut vaihtuvat.

TUTTI & FRUTTI uusi sekoitus (10 kpl) 10 €

Lakuttomat Makulakun metrilakut: Kierre tuttifrutti, väritäytekola, -mansikka ja -omena, sateenkaari, kierre mustikka, kinuski-karpalo, kierre kirsikka, kermamansikka ja kierre päärynä.

Paino n. 500 g.

Yhden lakun hinta 0,60 €. Ansio 4 €/ pussi. Laatikossa 50 pussia.

MINIPUSSI (5 kpl)  KOULUN DISCOON / KIPSAAN / MYYJÄISIIN 5 €

Minipussissa on 5 kpl metrilakuja joita on näppärä myydä vitosella. Minipussi on ylläripussi sisältäen lakumakuja joita pusseissamme käytämme. Pussi painaa noin 250 grammaa. Minipussit ovat kirkkaita vakuumipusseja. Oma tarra tulee mukaan! Ansio 2 €/ pussi. Laatikossa 100 minipussia ainakin kahdella eri sekoituksella, helppo myydä samalle asiakkaalle vaikka kaksi pussia 🙂

Mikäli haluatte tarjota myös vegaanisia (ilman gelatiinia) luomulakuja sekä gluteenittomia lakuja niin tulostakaa myös tämä esite matkaan: Gluteeniton & Vege+luomulakupussit ennakkotilauskaavake

Esim. 20 myyjää joista jokainen myy 20 Sweet & Sour megapussia (yht. 8 ltk eli 400 pussia) = 2000 euroa kassaanne.

 

Tarrat Sweet & Fruity/Sour pusseihin

HUOM! Kaikki etikettitarramme ovat tekijänoikeuslain nojalla suojattuja ja niiden kaikkinainen kopioiminen on ehdottomasti kielletty.

Sweet & Fruity/ Sour pusseihin ( sekä 10 kpl että 12 kpl pusseihin) on valittavissa alla näkyviä hauskoja ainesosatarroja, jotka pyydämme teitä kiinnittämään pusseihin.

Huom! Urheiluseurat! Voimme teettää tarroja myös logollanne, kysykää lisää tästä mahdollisuudesta (ainoastaan 10-12 kpl Sweet & Fruity/ Sour pusseihin, minimitilaus 400 pussia = 8 ltk)! Nämäkin ovat ilmaisia teille.

Sweet & Fruity/ Sour pussien kouluaiheiset tarrat (punainen 12 kpl pussiin ja lila 10 kpl pussiin)

      

Joulu- ja talviajan myyjäisiin saatavilla ihana vihreä pingviinitarra ja kesää varten oranssi kesätarra!

Partiolaisten varainhankintaan meiltä löytyy leirinuotiolla tarra (esim. Jamboree 2019 varainhankintaan).

4H- yhdistykselle saatavilla myös oma tarra.

 

Yleisluontoinen palloilutarra mm. pesis- ja korisseuroille. Lentopalloseuroille oma tarra.

  

Tarrat muihin pusseihin

Salt & Sour pusseihin, minipusseihin, All-In-One ja Tutti & Frutti pusseihin meillä on omat tarrat!

metrilakumix   metrilakumixit     

 

Makulaku metrilakun valmistusaineet:

Sokeri, melassi, vehnäjauho, glukoosisiirappi, kasvirasva (soijaöljy, palmuöljy, rapsiöljy, shea siemenöljy), lakritsiuute, gelatiini, stabilointiaine (E422), suola, happamuudensäätöaine (E330), aromeja, värejä, pintakäsittelyaine (E901).
Suklaakuorrutteisessa lakussa ja sukulakussa lisäksi kaakaojauhetta. Noitaputkissa ja salmiakkilakuissa on ammoniumkloridia.

Ravintoarvo 100g (kuorrutettu metrilaku):

Energia 1512 kj (360kcal)
Rasva 2,2g
-joista tyydytettyjä <1,0g
Hiilihydraatteja 80,3g
-joista sokereita 61,3g
Ravintokuitu <1,0g
Proteiinia 3,4g
Suola 0,5g

Ravintoarvo 100g (noitapillit):

Energia 1386 kj (330)
Rasva 2,3g
-joista tyydytettyjä <1,0g
Hiilihydraatteja 73,8g
-joista sokereita 56,0g
Ravintokuitu <1,0g
Proteiinia 3,4g
Suola 0,5g

Valmistaja Makulaku Oy Porvoo. 

Yksi metrilaku on noin 70 cm pitkä.