Metrilakupussit varainhankintaan

Tässä kaikki vaihtoehtomme metrilaku varainkeruuseen:

 

ALLINONE JÄTTIPUSSI (15 kpl) 

Jokainen jättipussi sisältää 15 kpl erilaisia ja eri makuisia lakunauhoja (kierre mustikka, kierre tuttifrutti, kierre kermakola, kierre polka, kuorrutettu toffee, kuorrutettu appelsiini, kuorrutettu suklaa, kuorrutettu banaani, kuorrutettu mansikka, sukulaku, kirpeä cola, kirpeä vadelma, kirpeä omena, noitapilli ja noitapilli päärynä). Pussien sisältö saattaa hieman vaihdella saatavuuden mukaan.

Pussi painaa noin 750 grammaa. Lisäarvoa jättipusseihin antaa laadukas kultataustainen pussi ja sen arvokas ulkonäkö sekä värikäs etikettitarramme. Yhden lakun hinta vain 0,56 €. Ansio 6,50 €/ pussi. Laatikossa 40 pussia.

All-in-one pussit toimitetaan vain ennakkomyyntiin perustuen johtuen kirpeiden lakujen ja noitapillien lyhyemmästä säilyvyysajasta pussitettuna. Ennakkomyyntikaavakkeen voit tulostaa tästä> All-In-One ennakkotilauskaavake

“Kun kerran myymään aletaan ja rahaa on tarkoitus tienata rutkasti niin miksi tyytyä pienempään?”

 

SWEET & FRUITY MEGAPUSSI (12 kpl)

Tästä pussista alkoi metrilaku varainhankinta tarina 🙂

Jokainen megapussi sisältää 12 kpl erilaisia ja eri makuisia lakunauhoja (mansikka, kierre mustikka, kierre polka (minttu), banaani, kierre cola, toffee, appelsiini, suklaa, sukulaku, kierre kermakola, kierre vadelma, omena). Pussien sisältö saattaa hieman vaihdella saatavuuden mukaan.
Pussi painaa noin 600 grammaa. Lisäarvoa megapusseihin antaa laadukas kultapohjainen pussi ja sen upea ulkonäkö sekä hauskat etikettitarramme. Yhden lakun hinta vain 0,58 €. Ansio 5 €/ pussi. Laatikossa 50 pussia.

Jos haluatte tarjota vain tätä pussia ennakkomyyntinä tulostakaa tästä > Sweet& Fruity 12 kpl ennakkotilauskaavake

 

 

 SWEET & FRUITY KYMPPIPUSSI (10 kpl)

Voitte valita originalpussimme myös kymppipussina, joka sisältää 10 kpl metrilakuja.  Makuina kierre mustikka, kierre vadelma, sukulaku, kierre kermakola, kierre polka (minttu), omena, mansikka, banaani, toffee ja appelsiini. Pussi painaa noin 500 grammaa. Lisäarvoa antaa laadukas hopeapohjainen pussi ja sen upea ulkonäkö sekä ihanat etikettitarramme. Yhden lakun hinta vain 0,60 €. Laatikossa 50 pussia.

Mikäli haluatte ennakkomyydä vain tätä pussia voitte tulostaa kaavakkeen tästä> Sweet & Fruity 10 kpl ennakkotilauskaavake

 

 

 

 

SALT & SOUR (10 kpl) 

Vesi kielelle uutuuspussimme on Salt & Sour metrilakumix! 

Salt & Sour metrilakumix- pussi sisältää 10 kpl kirpsakoita ja mustia metrilakuja: noitapillin, vadelmanoitapillin, päärynänoitapillin ja toffeenoitapillin. Lisäksi pussissa on salmiakki ja kierresitruuna. Värikkyyttä pussiin antavat makeistäytteiset extrakirpeät sateenkaari,  mansikka ja omena. Pussissa myös lakusisuksinen kirpeä cola. Salt & Sour pussit toimitetaan mieluiten ennakkomyyntiin perustuen johtuen noitaputkien lyhyemmästä säilyvyysajasta pussitettuna. Pussi painaa noin 500 grammaa ja sen tausta on kuvasta poiketen musta. Yhden lakun hinta on 0,60 €. Ansio 4 €/ pussi. Laatikossa 50 pussia. Oma Salt & Sour etikettitarra tulee mukaan!

 

 

 

MINIPUSSI (5 kpl)  KOULUN DISCOON/ KIPSAAN  

Minipussissa on 5 kpl metrilakuja joita on näppärä myydä vitosella esim. koulun myyjäisissä ja discossa. Minipussi on ylläripussi sisältäen lakumakuja joita pusseissamme käytämme. Pussi painaa noin 250 grammaa. Minipussit ovat kirkkaita vakuumipusseja. Oma tarra tulee mukaan! Ansio 2 €/ pussi. Laatikossa 100 minipussia vaihtelevalla sisällöllä= helppo myydä samalle asiakkaalle vaikka kaksi pussia 🙂

Hinnoittelu

  • All-in-one jättipussi 8,50 € (15 kpl) > Ulos 15 € > Tuotto 6,50 €
  • Sweet & Fruity megapussi 7 € (12 kpl) > Ulos 12 € > Tuotto 5 €
  • Sweet & Fruity kymppipussi 6 € (10 kpl) > Ulos 10 € > Tuotto 4 €
  • Salt & Sour pussi 6 € (10 kpl) > Ulos 10 € > Tuotto 4 €
  • Minipussi 3 € (5 lakua) > Ulos 5 €   > Tuotto 2 €

Esim. 20 myyjää joista jokainen myy 20 Sweet & Fruity megapussia (yht. 8 ltk eli 400 pussia) = 2000 euroa kassaanne.

Metrilakupussit varainhankintaan, löydätte kaikki pussivaihtoehtomme sisältävän (lukuunottamatta jättipussia) ennakkotilauskaavakkeemme tästä Metrilaku tilauslomake kaikki pussit

Mikäli haluatte tarjota myös vegaanisia (ilman gelatiinia) luomulakuja sekä gluteenittomia lakuja niin tulostakaa myös tämä esite matkaan: Gluteeniton & Vege+luomulakupussit ennakkotilauskaavake

 

Etikettitarrat Sweet & Fruity pusseihin

HUOM! Kaikki etikettitarramme ovat tekijänoikeuslain nojalla suojattuja ja niiden kaikkinainen kopioiminen on ehdottomasti kielletty.

 

Sweet & Fruity pusseihin ( sekä 10 kpl että 12 kpl pusseihin) on valittavissa alla näkyviä hauskoja ainesosatarroja, jotka pyydämme teitä kiinnittämään pusseihin.

Punainen tarra koululuokille, sininen tarra jääkiekko- ja luisteluseuroille ja keltainen tarra voimistelu- ja tanssiseuroille, tummansininen tarra jalkapalloseuroille, vaaleansininen tarra uimaseuroille, turkoosi tarra salibandyseuroille!

Huom! Urheiluseurat! Voimme teettää tarroja myös logollanne, kysykää lisää tästä mahdollisuudesta (ainoastaan 10-12 kpl Sweet & Fruity pusseihin, minimitilaus 400 pussia = 8 ltk)! Nämäkin ovat ilmaisia teille.

Sweet & Fruity pussien kouluaiheiset tarrat (punainen 12 kpl pussiin ja lila 10 kpl pussiin)

  

Joulu- ja talviajan myyjäisiin saatavilla ihana vihreä pingviinitarra ja kesää varten oranssi kesätarra!

  

Partiolaisten varainhankintaan meiltä löytyy leirinuotiolla tarra (esim. Jamboree 2019 varainhankintaan). Yleisluontoinen palloilutarra mm. pesis- ja korisseuroille.

 

Tarrat muihin pusseihin

Salt & Sour pusseihin, minipusseihin ja jättipusseihin meillä on omat tarrat!

metrilakumix   metrilakumixit   

Metrilakun valmistusaineet:
Sokeri, melassi, vehnäjauho, glukoosisiirappi, kasvirasva (soijaöljy, palmuöljy, rapsiöljy, shea siemenöljy), lakritsiuute, gelatiini, stabilointiaine (E422), suola, happamuudensäätöaine (E330), aromeja, värejä, pintakäsittelyaine (E901).
Suklaakuorrutteisessa lakussa ja sukulakussa lisäksi kaakaojauhetta. Noitaputkissa ja salmiakkilakuissa on ammoniumkloridia.

Ravintoarvo 100g (kuorrutettu metrilaku):
Energia 1512 kj (360kcal)
Rasva 2,2g
-joista tyydytettyjä <1,0g
Hiilihydraatteja 80,3g
-joista sokereita 61,3g
Ravintokuitu <1,0g
Proteiinia 3,4g
Suola 0,5g

Ravintoarvo 100g (noitapillit):
Energia 1386 kj (330)
Rasva 2,3g
-joista tyydytettyjä <1,0g
Hiilihydraatteja 73,8g
-joista sokereita 56,0g
Ravintokuitu <1,0g
Proteiinia 3,4g
Suola 0,5g

Valmistaja Makulaku Oy Porvoo. 

Yksi metrilaku on noin 70 cm pitkä.

 

Copyright © 2013- 2018 Great Kids Oy