Pehmopaperit tuotto 1680 €

Nyt meiltä myös wc- ja talouspaperit perinteiseen varainkeruuseen! 

Ensiluokkaiset kotimaiset tuotteet ja huomattava ansio! 

Myyntierä 6 lavaa = 108 settiä jolloin esim. 25 henkilön ryhmässä jokaisen myytäväksi jää vain noin 4 settiä. 

Ei enää valintaa useista vaihtoehdoista, olemme valinneet teille valmistajan parhaat vaihtoehdot joita käytetään mm. tasokkaissa hotelleissa. Näitä papereita ei ole myynnissä marketeissa.

Paperit myydään settinä 45 €.
Ansionne 1680 € (15 €/ setti = 33,3%) + 10 kg karkkeja kaupan päälle!

TORK Extra soft on ylellinen ja erityisen pehmeä 3-krs wc-paperi. Houkutteleva kuviointi ja puhtaan valkoinen väri: suunniteltu luomaan upea vaikutelma. Korkealuokkainen kohokuviointi tekee paperista mukavan näköisen ja paksun tuntuisen. Valmistettu Suomessa. Rullassa on 19 m/ 150 arkkia. Säkissä on 40 rullaa. 

TORK talouspaperi Plus on erittäin imukykyinen, monikäyttöinen pyyhe. Kaksinkertainen, kohokuvioitu ja todella riittoisa; rullassa on 80% enemmän kuin “markettirullissa”!! Pyyhe on valmistettu 100-prosenttisesta kierrätyspaperista. Rullassa on 20 m (90 arkkia, vrt.perinteisiin talouspapereihin joissa 50 arkkia rullassa). Säkissä on 20 rullaa joka vastaa 36 “markettirullaa”!!

Toimitamme teille papereita seuraavasti:

 • TORK Extra soft wc-paperi ja TORK talouspaperi 108 pakettia molempia (myydään 45 € settinä).
 • Yhdellä lavalla on talouspaperia 36 pakettia ja wc-paperia 40 pakettia. Huomioikaa että wc-paperi lavallisesta jää 4 pakettia wc-paperia irtomyyntiin (yht. 12 pkt a 20 € myyntihinta).
 • Ennakkomyynti ei ole pakollista, voitte tilata paperikuorman ja jakaa sen ryhmän myyjien kesken sovitusti.
 • Voitte tulostaa tästä myyntinne tueksi Tilauskaavake pehmopaperit tai vaihtoehtoisesti voimme lähettää niitä tarvitsemanne määrän. Voitte tilata kaavakkeet tästä.
 • Ilmainen toimitus rahtina sisältäen kuusi lavaa tuotteita. Mielellään liikuntahallille/ koululle tmv. paikkaan, jossa on helppo purkaa kuorma ja  jakaa tuotteet myyjille. Toimitus arkisin 8-16.
 • Mikäli myytte ennakkoon ja saatte tilauksia enemmän kuin kuusi lavallista toimitamme teille myymänne määrän.
 • Maksuaikaa 21 pv toimituksesta. 
 • Ansionne 1680 € ( 15 €/ setti = 33,3 %) ja lisäksi kaupanpäällisenä herkkuja jaettavaksenne:

  10 kg erilaisia käärekarkkeja.

  Lähetämme herkut sekä vastuuhenkilön palkkion sen jälkeen kun tuotteet on myyty ja laskunne on maksettu (nouto postista).

Vinkki! 

Tallentakaa viereinen esitteen kuva ja käyttäkää sitä hyväksenne some- ja sähköpostimarkkinoinnissa tilausten keräämiseksi.

Vastuuhenkilön palkkio

VASTUUHENKILÖN PALKKIO pehmopaperit

Palkitsemme ryhmänne tilauksen vastuuhenkilön laadukkaalla tuotepaketillamme.

Tuotepaketti sisältää tuoksuvan rapsivahakynttilän (paloaika n. 30 t), sinisen juomapullon (500 ml teräs) ja kilon irtokarkkirasian (arvo yht. 35 €).

Käytettävissä yhden kerran/ asiakas/ syys- tai kevätkausi.