Personoitu metrilakurasia

Personoitu metrilakurasia ainoana Suomessa!

Nyt saatavilla tyylikäs ja ainutlaatuinen rasia metrilakupusseille!

Joko varainhankintaan tai yrityslahjaksi.
Maukkaita metrilakuja upeassa lahjarasiassa, joka ei ole ylihinnoiteltu asiakkaalle eikä myyjäryhmälle brändäyksestä huolimatta. Helppo myydä! Ansio n. 38- 40 %.

Lähettäkää meille seuranne/ yrityksenne logo tai muu kuva, painatamme sen rasian kanteen digitaalitekniikkaa käyttäen. Ennen painatusta hyväksytämme pdf-vedoksen ryhmällänne.

Mikäli haluatte toisen tekstin vakiotekstien sijaan (Kiitos ryhmämme tukemisesta/ Yhteistyöstä kiittäen) ilmoittakaa siitä tilausta tehdessänne.

Rasiaan on pakattu pussillinen Makulakun metrilakua sisältäen seuraavat herkulliset maut (yht. 15 kpl, noin 750 g) : toffee, appelsiini, suklaa, banaani, mansikka, sukulaku, kirpeä cola, kirpeä omena, kirpeä vadelma, kirpeä banaani, kerma-mansikka, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, kierre sitruuna ja yllärimaku. Myyntihinta 15 €.

Varainhankintaan rasiat toimitetaan suoramyynnillä eli pyydämme teitä miettimään etukäteen määrän minkä jokainen ryhmänne jäsen myy ja tehkää tilaus sen mukaan. Esim. 10-15 rasiaa/ myyjä on määrä joka on vaivatonta saada kaupaksi. Jos ryhmässänne on 25 jäsentä jokaisen tarvitsee myydä vain 10 rasiaa (minimitoimitusmäärä on 250 rasiaa) ja tienaatte 1400 €.

Ansionne riippuu tilausmäärästä 5,60 €- 6,00 €/ rasia.

Parasta ennen 6 kk pakkauspäivästä, pakkauspäivä on painettu rasian kanteen. 
Ilmainen toimitus. Maksuaika 30 pv toimituksesta.
 
Metrilaku varainhankinta
Kuvassa rasian värikäs ja herkullinen sisältö

URHEILUSEURAT

Haluatteko myydä herkkua joka on nimikoitu juuri teidän seurallenne ja joukkueellenne! Upeaa uniikkia metrilakurasiaa on helppo myydä. Kauppa käy ja ansiot kertyvät. 

Kun lähetätte meille seuranne logon painatamme sen rasian kanteen kuten alla olevassa mallissa. Lisäksi kannessa on teksti: Kiitos ryhmämme tukemisesta. On ilo ojentaa asiakkaalle tämä laadukas kotimainen tuote. Voitte lähettää myös kuvan ryhmästänne niin muokkaamme kannesta teidän näköisen. 

Alapuolella mallinnuskuva rasiasta.

YRITYS LIIKELAHJAT

Mitä uutta, kotimaista ja mieleen jäävää voisi tarjota yrityskumppaneille? Sellaista mikä ei jää hyllylle pölyttymään vaan otetaan aidosti iloisena ja yllättyneenä vastaan ja tulee takuulla nautittua?

Tarjotkaa herkullinen ja reilun kokoinen metrilakupussi upeassa pahvirasiassa johon painatamme yrityksenne logon ja mahdollisen tervehdyksen.

Lakut ovat rasian sisällä pussissa tuoreuden ja pehmeyden säilyttämiseksi. Paketin paino noin 750 g.

Alapuolella mallinnuskuva rasiasta. 

KOULULUOKAT

Helpointa varainhankintaa koululuokille! Yksi tuote jota myydä reilulla ansiolla. Suurin metrilakupussimme sisältää 15 eri makuista metrilakua. Makeita ja hedelmäisiä makuja, mukana myös kolme suosituinta kirpeää makua.

Pakkaamme metrilakut pussiin ja laitamme pussin pahvirasiaan. Teidän tehtäväksi jää näiden hienojen metrilakurasioiden myyminen ja ansioiden kerääminen.

Voimme painattaa luokkanne kuvan tai piirustuksenne rasian kanteen.

 

Hinnoittelu

  • 250 rasiaa 9,40 €, ansio 5,60 €/ rasia yht. 1400 €
  • 300 rasiaa 9,30 €, ansio 5,70 €/ rasia yht. 1710 €
  • 400 rasiaa 9,20 €, ansio 5,80 €/ rasia yht. 2320 €
  • 500 rasiaa 9,00 €, ansio 6,00 €/ rasia yht. 3000 €

Tilaaminen ja toimitus

Keräämme tilaukset kuukausittain yhteen painatusta varten. Pyydämme jättämään tilauksen aina kuukauden 28. päivään mennessä sekä toimittamaan meille rasian kanteen haluamanne logon/ kuvan/ tekstin. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa tilauksesta eli seuraavan kuukauden puoliväliin mennessä. Voitte tehdä tilauksen sähköpostitse info@greatkids.fi.

Aikataulu ei koske 500 rasian tilauksia, ne voitte jättää milloin tahansa.

Kampanjaedut

Voimassa oleva kampanjamme koskee myös personoitua lakurasiaa. Katso tästä

Materiaalimme osittainenkin kopiominen on tekijänoikeuslain mukaisesti kielletty.