Relax & Spa

MITÄ? Kotoilu on ihanaa! Tässä siihen vastustamattoman ihania tuotteita myytäväksenne. Mahtavia rentouttavia tuotteita – omaan hyvään oloon, rentoutumiseen tai lahjaksi.

MISSÄ? Myyminen tapahtuu kokonaan verkossa ilman paperikuvastoja! Ryhmänvetäjä rekisteröityy Meidän Tiimiin ja kampanjan luodessaan valitsee kategorian “Relax & Spa” ja asettaa kampanjan päättymispäivän. Ryhmänvetäjä saa järjestelmästä pin-koodin. Ryhmän myyjät lisäävät itsensä myyjiksi kampanjaan ryhmänvetäjän sähköpostiosoitteen ja pin-koodin avulla. 

MITEN? Meidän Tiimistä jokainen myyjä löytää oman e-kauppansa linkin jossa ovat kaikki “Relax & Spa” tuotteemme. Kaupan linkkiä jakamalla ostajat voivat klikkailla tilauksensa e-kaupasta. E-myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. Ryhmänvetäjä näkee reaaliaikaisesti myynnin kertymisen. 

E- kauppatilausten toimitus tapahtuu yhteistoimituksena myyntiajan päätyttyä ryhmänvetäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Ostajat maksavat tilauksensa myyjille. Ryhmätoimituksen isona etuna on se että kauppa käy paljon vilkkaammin silloin kun ostajan maksettavaksi ei tule minkäänlaisia toimituskuluja. 

Myyntiansionne vaihtelevat 28,5- 40 %. E-kaupan käyttö on ryhmille ilmaista. Toimitus on ilmainen. Maksuaikaa 14 vrk toimituksen vastaanottamisesta.

Tässä mahtavat Spa tuotteemme:

Saunominen lienee suomalaisten suosituin rentoutumiskeino. Saunan sisustaminen on uusi trendi! Jotta nautinto olisi täydellinen meillä on tarjota valloittavan värikkäitä pellavaisia saunatyynyjä neljässä värissä! Jokaiselle perheenjäsenelle oma tyyny. Samat värit löytyvät myös reilun kokoisista laudeliinoista. Myös saunaa voi sisustaa! Saunatyynyjen ja laudeliinojen myyntihinnat ovat 20 € ja ansionne 6 € (30 %).

 

Saunan pesutilan koukkuun meiltä löytyy todella upeat ekologiset narusaippuat. Näillä erittäin riittoisilla suihkusaippuoilla peseytyminen on nautinto. Kaksi miellyttävää tuoksua: järvenranta jossa unisex-tuoksuun yhdistyy kaislaisen järvenrannan vihreitä aromeita sekä ripaus minttua, myskiä ja vaniljaa. Marjaretki tuoksussa on vadelmaa, mansikkaa ja muita metsän marjoja. Valmistaja Onnenpussi Oy Ylämylly. Saippuoiden myyntihinta on 18,50 € ja ansionne 5,50 € (30 %).

Vihtominen on mitä parhainta hyvän olon maksimointia! Huippusuositut kestovihdat ovat erittäin tykättyjä. Vihtominen vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Voit vihtoa missä vain sillä tämä ei sotke saunan lauteita eikä lattioita. Vihdan mukana tulee koivuinen tuoksupussi josta riittää tuoksua 5-6 saunomiskertaan.  Valmistaja Kotipari Oy Suonenjoki. Saunavihtojen myyntihinta on 35 € ja ansionne 10 € (28,50 %).

Tiesittekö että viimeisen vuoden aikana paljujen myynti on räjähtänyt? Niitä löytyy nykyään monen kodin ja mökin pihalta. Jotta pää pysyy suojattuna kesätuulelta ja auringolta tuntikausia paljussa lilluessa (talvella pakkaselta) suosittelemme sauna/paljuhattujen käyttöä. Nämä hatut ovat pellavaa 70 % puuvillaa 30 %.  Valittavissa on musta tai punainen vinonauha hattua kiertämään. Takana on tarra josta onnistuu koon säätäminen. Saunahatun myyntihinta on 15 € ja ansionne 5 € (33,3 %).

Suosituin pyyhe on tietenkin kevyt ja nopeasti kuivuva hamam-pyyhe! Suureen suosioon nousseet turkkilaiset pyyhkeet ovat reissaavan ja harrastavan ihmisen parhaita kavereita. Pyyhe ei vie paljon tilaa kassissa. Reilu koko sopii kaikille 175 x 90 cm. Mikään ei estä käyttämästä pyyhettä piknikpeittona, pöytäliinana, torkkupeittona tai jopa huivina. Upeat uutuusvärit! Pyyhkeen myyntihinta on 25 € ja ansionne 10 € (40 %).