Syysmyynti

Parhaat harvinaiset herkut ja upeat uutuudet!

Syyskauden myyntiaika on 15.8- 11.12.2022. 

Valittavana kaksi upeaa kategoriaa: Sweet Dreams herkkukuvasto ja All Stars kuvasto! Päättäkää kumman kategorian tuotteita ryhmänne myy. 

Sweet Dreams sisältää mahtavia makeisia joita ei marketeista löydy! Metrilakumixejä, salmiakkeja, toffeeta, fudgea ja suklaakuorrutettuja lakukuulia. Herkkumyynnin ansiot ovat 40 % (5+1 tuotetta) ja 35 % (3 tuotetta). 

Herkuista gluteenittomia ovat salmiakkimix, toffeemix ja fudgemix. Maidottomia ovat metrilakumixit, salmiakkimix ja svenskjävlar salmiakit. Extratuotteena Meidän Tiimin verkkokaupoissa suklaakuorrutetut mantelit (gluteeniton).

All Stars sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi kestosuosikkituotteitamme ja mahtavia joululahjaideoita kuten rätiseviä soijavahakynttilöitä, ekologisen kotimaisen siivoussaippuan, bambu keittiöliinasetin ja tölkin viilentimiä talven etelän matkoille mukaan. Syyskauden uutuustuotteemme ovat kännykän lämpöpussit, auringonkukka monikäyttö pussukka ja bambu urheilusukkasetti. Lisäksi talven kylmyyteen heijastavat pipot, pehmeät tuubikaulurit ja lämpimät kaulahuivit.

Meidän Tiimiin kirjautumalla saatte myyntinne avuksi jokaiselle myyjälle oman verkkokaupan! Suosittelemme hyödyntämään tätä paperitonta varainhankintaa.

Kun käytätte Meidän Tiimiä ja sen myyjäkohtaisia verkkokauppoja löytyy sieltä extra tuotteita kuten hauskoja kuviosukkia, villaisia säärystimiä, villasukkia ja ah niin makeita ruttusukkia. Kaikki nämä upeassa väriloistossa! 

Isoa osaa näistä tuotteista ei ole missään muualla Suomessa myynnissä, oman maahantuontimme ansiosta saatavilla vain meidän kautta järkevään hintaan mutta reilulla ansiolla (katso alempaa).

Hyvä tietää kuvastomyynnistä:

 • Minimitoimitusmäärä: 600 € (tukkuhintojen mukaan laskettuna = meidän lasku teille). Huomioikaa että summa on erittäin helppo saavuttaa!
 • Annamme huippuansiot: 40 % metrilakut, toffee- ja fudgemixit, soijavahakynttilät, tölkinviilentimet, keittiöliinat, heijastavat pipot, tuubikaulurit, lämpimat kaulahuivit. 35 % siivoussaippua, suklaiset lakukuulat, salmiakkimix ja svenskjävlar salmiakit. 33,3 % urheilusukat, villasukat, kuviosukat, ruttusukat, säärystimet. 
 • Meidän Tiimi kysyy kampanjaa luodessanne ansiotavoitetta euroissa, laittakaa tähän vähintään 400 € jotta minimitoimitusmäärä 600 € täyttyy
 • Sopiva myyntiaika on noin kolme viikkoa. Syksyn myyntiajan viimeinen päivä on 11.12 johon mennessa tilaukset sisään.
 • Voitte halutessanne tulostaa kuvastot ylempänä olevista linkeistä tai ryhmänvetäjä voi tehdä lähetyspyynnön Meidän Tiimissä samalla kun luo kampanjan. 
 • Vastuuhenkilölle palkkio vaivannäöstä (yhteydenpito, rekisteröinti Meidän Tiimiin, tuotteiden vastaanotto ja jakaminen myyjille).
 • Hyville myyjille palkkiot MIKÄLI myyjä kirjaa myyntinsä Meidän Tiimiin ja minimitoimitusmäärä 600 € ylittyy.
 • Palkkiot nähtävillä Kampanjaedut sivulla.
 • Ryhmänvetäjä rekisteröityy Meidän Tiimiin jossa jokainen ryhmän myyjä kirjaa itse omat myyntinsä ja vastuuhenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla. 
 • Meidän Tiimissä on  myyjäkohtainen verkkokauppa! Jokainen myyjä saa myyntinsä avuksi oman verkkokaupan, jossa asiakkaan on helppo valita haluamansa tuotteet. Verkkokaupan kautta tulleet tilaukset kirjautuvat suoraan myyjän Meidän Tiimiin.
 • Meidän Tiimin verkkokaupassa myös syksyn uutuuksiamme; extra tuotteita joita ei ole paperikuvastoissa: hauskoja kuviosukkia, villaisia säärystimiä ja ruttusukkia. Lisäksi edellisen syksyn irlantilaisia villasukkia ja heijastavia kaulureita niin kauan kuin varastoa riittää.
 • Emme pakkaa tuotteita myyjäkohtaisesti koska tuotteet ovat niin erikokoisia ja – mallisia että lähetettävien laatikoiden määrä tuplaantuisi mutta saatte meiltä ilmaiseksi muovikassit ja niihin kiinnitettävät tarrat kassien myyjäkohtaiseen nimeämiseen. 
 • Tuotto reaaliaikaisesti ryhmänvetäjän nähtävissä Meidän Tiimissä. 
 • Maksuaikaa tilauksen toimittamisesta on 14 pv

Mahtavat makeiset!

Sweet Dreams herkut