11-12. Ecoegg pyykkimuna

Vähennä kertakäyttöisen muovin kulutusta ja siirry helppoon ja ympäristöystävällisempään pyykinpesuun ecoeggin avulla!

Ecoegg-pyykkimuna on ainutlaatuinen ja ympäristöystävällisempi pyykinpesumenetelmä. Se puhdistaa pyykin tehokkaasti käyttämällä kahta eri tyyppistä mineraalipellettiä, jotka ovat kestävän muovimunan sisällä. Mineraalipelletit toimivat yhdessä veden kanssa ja poistavat likaa vaatekuiduista ja pehmentävät vaatteita muuttamalla veden pH:ta. Ecoegg sopii erityisen hyvin herkkäihoisille. Se korvaa kokonaan pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen.

Yhdellä täytöllä voit pestä 70 koneellista pyykkiä, minkä jälkeen voit täyttää munan uudestaan mineraalipellettien täyttöpakkauksella ja käyttää pyykinpesumunaa uudestaan ja uudestaan. Pyykkimunan kotelolla  on 10 vuoden takuu.

Ecoegg-pyykkimunan luonnonmukaiset mineraalipelletit eivät sisällä petrokemikaaleja, entsyymejä, valkaisuaineita, fosfaatteja, parabeeneja, sodium laureth sulfatea (SLS), sodium lauryl sulfatea (SLES), palmuöljyä tai mikromuovia.

Kaksi tuoksua: kevätkukat ja puhdas pyykki sekä hajusteeton.

25,00 

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle
Poista

Kuvaus

Pakkauksessa on ecoegg-pyykkimuna ja kaksi pussia pellettejä. Toisen pussin pelletit ovat valkoisia toisen mustia. Valkoiset pelletit sisältävät varsinaisen pesuaineen ja mustat pelletit (turmaliini) poistavat veden pintajännitystä ja ionisoivat veden lievästi emäksiseksi. Täyttöpakkauksessa ovat nuo samaiset pellettipussit.

Valkoisten pellettien pinta-aktiiviset molekyylit tarttuvat rasvaan ja likaan irrottaen ne pestävästä kankaasta. Tensidit hajottavat lian ja rasvan ja kuljettavat ne veden mukana pois koneesta. Pellettien muut ainesosat varmistavat, että lika ja rasva ei siirry takaisin pyykkiin vaan pysyy vedessä.

Mustat turmaliinipelletit ionisoivat veden tehden siitä lievästi emäksisen. Emäksinen vesi helpottaa lian irtoamista ja pehmentää samalla pyykkiä. Huom! Hapan vesi voi vahingoittaa pestävien vaatteiden kuituja.

Fresh Linen ja Spring Blossom pyykkimuna-pelleteissä on käytetty hajusteita, tosin hyvin pieniä määriä.  Fresh Linen tuoksuu puhtaalle laventelille ja Spring Blossom-tuoksussa on jasmiinin vivahteita. Jos sinulla on hajusteallergia suosittelemme hajusteettoman pyykkimunan käyttöä tai Fresh linen pyykkimunaa

Lisätiedot

Tuoksu

Hajusteeton, Kevätkukka, Puhdas pyykki