Tuoksu tuikkukynttilämix

Kynttiläpussissa on 25 erilaista tuoksuvaa tuikkukynttilää kultaisissa kuorissa.

Kesäisen ihastuttavina tuoksuina mm. marjaisat ja hedelmäiset mansikka & raparperi, vadelma, mustaherukka, luumu, kirsikka & mustikka, mandariini, sitruuna, passion ja greippi.

Luonnon tuoksuina ruusutarha, magnolia, sireeni, kielo, santelipuu, meren tuoksu ja metsä.

Herkullisia tuoksuja mm. tumma suklaa, cafe latte ja sitruunatorttu.

Pussin talvisina tuoksuina ovat glögi, piparkakku, talviomena & kaneli, vanilja sekä joulu.

Tuikkukynttilät on pakattu läpinäkyvään sellofaanipussiin, jota koristaa kultaiset tähdet. Suljettu kultaisella klipsillä. Pussien sisältö saattaa hieman vaihdella saatavuuden mukaan.

 

6,50 

Lisää toivelistalle
Lisää toivelistalle

Kuvaus

Varainhankinta kynttilät! Todella laadukkaat käsinvalmistetut tuikkukynttilät hurmaavilla tuoksuilla! Näiden kynttilöiden tuoksut ovat parhaista raaka-aineista, ne  todella tuoksuvat hyvälle ja juuri sille minkä tuoksuisia ovat. Usein tuoksukynttilöiden tuoksut ovat mitäänsanomattoman pliisuja. Kun näiden kynttilöiden makuun (tuoksuun) pääsee ei enää markettien halpistuikut tunnu miltään.

Nämä tuikut myös palavat kauniin elävästi ja puhtaasti eivätkä kituen ja ne palavat pidempään kuin tavalliset tuikut. Yhden tuikun paloaika on jopa 6 tuntia (tavallisten tuikkujen 4 t), koska tuikkukynttilämme on hieman korkeampi kuin tavalliset ja täytetty yläpintaan saakka. Kynttilöiden värit ovat yhtä herkullisia kuin tuoksut! Valmistettu puhtaasta parafiinista.