Uutta! Meidän Tiimi

Tämä on teille avuksi jotka haluatte ensin ennakkomyydä tuotteita ja tehdä tilauksen sen jälkeen. Suoramyynnissä tätä järjestelmää ei tarvita.

Ei enää kaavakkeiden keräämistä! Ei enää tuotteiden tilausmäärien ynnäämistä kaavakkeista silmät ristissä! Ei enää sitä usean tunnin työtä excelin parissa hiuksia haroen! Ei enää kadonneita kaavakkeita!

Meidän Tiimissä jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja yhteyshenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla kun myyntinne on päättynyt! Niin helppoa ja nopeaa! Virheiden määrän minimointia!

Aloita ryhmänne varainhankintakamppis rekisteröimällä ryhmänne
tiimisivuillemme ”Meidän tiimi” https://greatkids.e-myyntityokalu.fi/

Kun olet vahvistanut sähköpostiisi saapuvan vahvistuslinkin saat ryhmänvetäjän tunnukset ja pystyt kirjautumaan tiimisivuillenne.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, sinä voit lisätä myyjät tai he voivat rekisteröityä itse.
Suosittelemme että myyjät lisäävät itse itsensä, tämä helpottaa ryhmänvetäjän työtäsi. Myyjät voivat rekisteröityä sinulta saamasisähköpostiosoitteesi ja pin-koodin avulla (tämän saat järjestelmästä sen jälkeen kun olet luonut uuden kampanjan).

Järjestelmä ohjaa sinua uuden kampanjan luomisessa:

Valitse lopuksi se kategoria minkä tuotteita olette sopineet myyvänne (All Stars, hamam-pyyhkeet, herkkukuvasto tai metrilakut). Tallennuksen jälkeen saat pin-koodin.

Myyjät kirjautuvat omilla tunnuksillaan tallentaakseen omat myyntinsä kustakin tuotteesta ”Myynnin kirjaus” kohdassa. Oman myynnin summa ja ansio ovat nähtävissä tallennuksen jälkeen. Ryhmänvetäjänä näet jokaisen myyjän myynnit.

Kun myyntijaksonne on päättynyt ja kaikki myyjät ovat tallentaneet tilauksensa lähetä lopputilaus ”Seuranta ja tilaus” kohdasta.

Lähetämme sinulle ohjeet rekisteröitymisen jälkeen, löydät ohjeet myös sisäänkirjautuneena kohdasta “Myyntiesitteet”.

Huomatkaa että myyjänne säilyvät Meidän Tiimissänne ja voitte helposti aloittaa uusia kampanjoita milloin haluatte.  Esimerkiksi aloittakaa “kevyesti” metrilakumyynnillä syksyllä, siirtykää keväällä laajempaan herkkukuvastomyyntiin. Seuraavana syksynä ottakaa ohjelmaanne kaikkein laajin kuvastomme All Stars mikä sisältää mukavia joululahjoja. Tämän jälkeen voitte siirtyä hamam-pyyhe kampanjaan. Pehmopaperimyynnissä tätä järjestelmää ei tarvita. Meillä on mitä myydä ja mitä halutaan ostaa! Te päätätte mitä myytte ja toki missä järjestyksessä.