Meidän Tiimi & myyjien e-kauppa

UUTTA!! Tilausten kirjaamisjärjestelmä sekä myyjäkohtainen e-kauppa 

Nämä järjestelmät ovat avuksi ryhmille jotka haluavat ensin ennakkomyydä tuotteita ja tehdä tilauksen sen jälkeen. Metrilakujen suoramyynnissä tätä järjestelmää ei tarvita.  

Mistä on kysymys? Ei enää kaavakkeiden keräämistä! Ei enää tuotteiden tilausmäärien ynnäämistä kaavakkeista silmät ristissä! Ei enää sitä usean tunnin työtä excelin parissa hiuksia haroen! Ei enää kadonneita kaavakkeita! Ette välttämättä tarvitse edes paperikuvastoja. Voitte hoitaa myynnin myös täysin sähköisesti! Asiakkaalle mukavaa kun voi tutkia tuotteita omassa rauhassa ilman kiirettä.

Meidän Tiimissä jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja tiiminvetäjä lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla kun myyntinne on päättynyt! Niin helppoa ja nopeaa! Virheiden määrän minimointia! 

Verkkovarainhankintaa! Ovelta ovelle myymisen sijaan ryhmän jokainen myyjä saa käyttöönsä oman e-kaupan ryhmän valitsemille tuotteille. Kategoriat ovat Black Sweet lakritsikuvasto, Sweet Dreams herkut, All Stars myyntikuvasto ja hamam-pyyhkeet. Voitte myös yhdistää hamam-pyyhemyyntiin lakritsimyynnin Hamam-pyyhkeet & lakritsit.

Linkkiosoite omaan e-kauppaan löytyy Meidän tiimistä (jakonapit: whatsapp, sähköposti ym.) kun tiiminvetäjä on luonut kampanjan ja myyjä on lisännyt itsensä myyjäksi. Myyjät jakavat e-kauppansa linkkiä esim. somen kautta tai sähköpostitse ja asiakkaat voivat klikkailla tilauksensa e-kaupan kautta. E-myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. E-kauppatilausten toimitus tapahtuu yhteistoimituksena myyntiajan päätyttyä ja tuotteet maksetaan myyjälle. 

Alapuolella näyttökuva e-kaupasta, ostaja näkee näppärästi kaikkien tuotteiden kuvat, tiedot ja hinnat (valitsemastanne kategoriasta). Hän klikkaillee ostoksensa ja täyttää tilaajan tiedot. Tiiminvetäjä voi lisätä ryhmänne kuvan kampanjaa luodessaan jolloin tämä kuva myyjäkohtaisine tietoineen näkyy kaikille joille ryhmän myyjät jakavat e-kaupan linkkiä.

Aloita ryhmänne varainhankintakamppis rekisteröimällä ryhmänne
tiimisivuillemme ”Meidän tiimi” https://greatkids.e-myyntityokalu.fi/

Kun olet vahvistanut sähköpostiisi saapuvan vahvistuslinkin saat tiiminvetäjän tunnukset ja pystyt kirjautumaan tiimisivuillenne.

Jotta myyjät pääsevät lisäämään itsensä Meidän Tiimiin ryhmänvetäjän tulee ilmoittaa heille sähköpostiosoitteensa jolla on rekisteröitynyt Meidän Tiimiin sekä pin- koodi jonka ryhmänvetäjä saa luodessaan myyntikampanjan ryhmälle. 

Järjestelmä ohjaa sinua uuden kampanjan luomisessa:

Valitse lopuksi se kategoria minkä tuotteita olette sopineet myyvänne (Black Sweets lakritsikuvasto, All Stars, Hamam-pyyhkeet, Sweet Dreams herkut, Hamam-pyyhkeet, Hamam-pyyhkeet & lakritsit). Tallennuksen jälkeen saat pin-koodin.

Myyjät kirjautuvat omilla tunnuksillaan tallentaakseen omat myyntinsä kustakin tuotteesta ”Myynnin kirjaus” kohdassa. Oman myynnin summa ja ansio ovat nähtävissä tallennuksen jälkeen. Tiiminvetäjänä näet jokaisen myyjän myynnit.

Kun myyntijaksonne on päättynyt ja kaikki myyjät ovat tallentaneet tilauksensa lähetä lopputilaus ”Seuranta ja tilaus” kohdasta.

Lähetämme sinulle ohjeet rekisteröitymisen jälkeen, löydät ohjeet myös sisäänkirjautuneena kohdasta “Myyntiesitteet”.

Huomatkaa että myyjänne säilyvät Meidän Tiimissänne ja voitte helposti aloittaa uusia kampanjoita milloin haluatte.  Esimerkiksi aloittakaa “kevyesti” metrilakumyynnillä syksyllä, siirtykää keväällä laajempaan herkkukuvastomyyntiin. Seuraavana syksynä ottakaa ohjelmaanne kaikkein laajin kuvastomme All Stars mikä sisältää mukavia joululahjoja. Tämän jälkeen voitte siirtyä hamam-pyyhe kampanjaan. Pehmopaperimyynnissä tätä järjestelmää ei tarvita. Meillä on mitä myydä ja mitä halutaan ostaa! Te päätätte mitä myytte ja toki missä järjestyksessä.