Ennakkotilauskaavakkeet

Varainhankintaan metrilakun ja toffeen ennakkotilauskaavakkeet:

Metrilaku varainhankinta esite

Haluatteko myydä useampaa pussivaihtoehtoa samalla kertaa> Metrilakupussit ennakkotilauskaavake

Vaiko yhtä tiettyä valitsemaanne pussia:

Sweet & Sour 12 kpl megapussi ennakkotilauskaavake

Sweet& Fruity 10 kpl ennakkotilauskaavake

Sweet & SOUR 10 kpl ennakkotilauskaavake

All-In-One ennakkotilauskaavake

Gluteeniton & Vege+luomulakupussit ennakkotilauskaavake

Toffeesekoitus ennakkotilauskaavake

Ps. Kannattaa aina tilata ylimääräisiä pusseja koska aina löytyy heitä ketkä eivät ole hoksanneet tilata tarpeeksi/ lainkaan ennakkotilausvaiheessa. Kun teillä on ylimääräisiä voitte myydä samantien näillekin asiakkaille.

Voimme myös lähettää teille tarvitsemanne määrän varainhankinta kaavakkeita sekä esitteitä mikäli ette saa itse tulostettua.

Ennakkotilaustuotteiden maksuaika on 21 päivää määrästä riippumatta.

Myyntikuvasto

Ettekö osaa päättää mitä myisitte laajasta valikoimastanne? Antakaa asiakkaidenne valita mitä he haluavat ostaa. Aloittakaa myyminen upouuden myyntikuvastomme avulla, siitä löytyvät kaikki upeat tuotteemme! Myyntikuvaston avulla myytäessä ei ole tuotekohtaisia minimitoimitusmääriä.

Minimitoimitus on myyntiä 1000 eurolla kuvaston hintojen mukaan laskettuna. Tämän summan saavuttamiseen esim. 20 hengen ryhmän kunkin jäsenen tarvitsee myydä vain 50 eurolla! Todennäköistä on saada myyntiä moninkertainen määrä!

HUOM! Uusi syyskauden kuvasto ilmestyy elokuun alussa

Original

HUOM! Kaikki materiaalimme ovat tekijänoikeuslain nojalla suojattuja ja niiden kaikkinainen kopioiminen muuhun kuin asiakkaidemme myyntiä varten on ehdottomasti kielletty.