Tulosta infopaketti, tilaa myyntikuvastot tai ilmoita myynnin aloittamisesta

HUOM!  Infopaketit uudistuvat kesän aikana eivätkä enää pidä paikkansa kaikilta osin. Myös kuvastot uudistuvat kesän aikana joten kuvastomyynti on tauolla elokuun alkuun saakka emmekä lähetä kesäaikana muita kuin hamam-pyyhe kuvastoja. Kesällä on mahdollista tilata metrilakua suoramyyntiin ja myydä hamam-pyyhkeitä sekä Summer Hits kategorian tuotteita Meidän Tiimin avulla (tilausten kirjaamisjärjestelmä ja myyjäkohtainen e-kauppa).

 

INFOPAKETTIEN TULOSTUS: Mikäli haluatte tiivistetyssä muodossa tietoa varainhankinnasta muille esitelläksenne ryhmän jäsenille vaihtoehtoja niin tulostakaa tarvitsemanne infopaketit helposti ryhmällenne tästä

KUVASTOJEN LÄHETYSPYYNTÖ: Jos olette jo päättäneet ryhtyä myymään ihania tuotteitamme ja haluatte meidän lähettävän myyntikuvastoja ryhmällenne täyttäkää allaolevat tiedot. Kuvastojen lähetys on teille ilmaista mikäli ryhmänne tekee tilauksen kahden kuukauden kuluessa kuvastojen toimituksesta. Muussa tapauksessa laskutamme kuvastojen hinnan ja lähetyskulut. 

Metrilakukuvaston pussit sisältyvät sekä Sweet Dreams herkkukuvastoon että All Stars kuvastoon. Sweet Dreams herkkukuvaston tuotteet sisältyvät All Stars kuvastoon. 

Huomioikaa että pehmopapereissa ja ekopesuaineissa myyntikaavakkeet ovat vain myyntinne tueksi, molemmissa tuotteissa on tietyn määrän lavatoimitukset jolloin määrät jaetaan kaikkien myyjien kesken. Summer Hits 2021 tuotteiden myymiseen ei ole paperikuvastoja, myyminen tapahtuu ainoastaan verkossa.

ILMOITUS MYYNNIN ALOITTAMISESTA: Mikäli tulostatte itse myyntikuvastot ettekä käytä Meidän Tiimin tilausten kirjaamisjärjestelmää  pyydämme ilmoittamaan myynnin aloittamisesta ao. kaavakkeella. 

Varainhankinnan infopaketti