Tulosta infopaketti, tilaa myyntikuvastot tai ilmoita myynnin aloittamisesta

INFOPAKETTIEN TULOSTUS: Mikäli haluatte tiivistetyssä muodossa tietoa varainhankinnasta muille esitelläksenne ryhmän jäsenille vaihtoehtoja niin tulostakaa tarvitsemanne infopaketit helposti ryhmällenne tästä

KUVASTOJEN LÄHETYSPYYNTÖ: Jos olette jo päättäneet ryhtyä myymään ihania tuotteitamme ja haluatte meidän lähettävän myyntikuvastoja ryhmällenne täyttäkää allaolevat tiedot. Kuvastojen lähetys on teille ilmaista mikäli ryhmänne tekee tilauksen kahden kuukauden kuluessa kuvastojen toimituksesta. Muussa tapauksessa laskutamme kuvastojen hinnan ja lähetyskulut. 

Black Sweets lakritsikuvaston pussit sisältyvät sekä Sweet Dreams herkkukuvastoon että All Stars kuvastoon. Sweet Dreams herkkukuvaston tuotteet sisältyvät All Stars kuvastoon. 

Huomioikaa että pehmopapereissa ja ekopesuaineissa myyntikaavakkeet ovat vain myyntinne tueksi, molemmissa tuotteissa on tietyn määrän lavatoimitukset jolloin määrät jaetaan kaikkien myyjien kesken. 

ILMOITUS MYYNNIN ALOITTAMISESTA: Mikäli tulostatte itse myyntikuvastot ettekä käytä Meidän Tiimin tilausten kirjaamisjärjestelmää  pyydämme ilmoittamaan myynnin aloittamisesta ao. kaavakkeella. 

Varainhankinnan infopaketti