Usein kysytyt kysymykset

Voimmeko tilata kaikkia tuotteita ilman ennakkomyyntiä?

Mikäli haluatte aloittaa suoran myynnin tuotteet mukananne niin se onnistuu seuraavien tuotteiden kanssa:

  • kaikki metrilakumixit (40-50-100 ps/ ltk)
  • molemmat toffeemixit (50 ps/ ltk)
  • lakukuulamixit (50 ps/ ltk)
  • ekomukilajitelma (40 mukia/ ltk)
  • juomapullolajitelma (50 pulloa/ ltk)

 


Back to Index

Haluamme aloittaa lakumyynnin, miten toimimme?

Päättäkää ensin tilaatteko suoraan tietyn määrän vai hankitteko ennakkotilauksia, joiden perusteella teette tilauksen. Päättäkää myös myyttekö vain yhtä pussia (10-12-kpl Sweet & Fruity/ Sour pussia tai 15 kpl All-In-One pussia vai kaikkia pussejamme mukaan lukien Salt & Sour pussit ja Tutti & Frutti pussit.
Mikäli aloitatte lakumyynnin suoraan miettikää kuinka monta pussia kukin myyjä suunnilleen haluaa myydä.
10 pussia menee heittämälllä kaupaksi per myyjä. Sitä voisi pitää minimimääränä, kertokaa se myyjien määrällä niin saatte osviittaa kuinka paljon lakuja tarvitsette.
Tilatkaa ensin tuo miettimänne määrä ja sen myytyänne voitte tarvittaessa tilata lisää vaikka laatikollisen kerrallaan.

Back to Index

Miten saamme kerättyä ennakkotilauksia ja entä kun tuotteet saapuvat?

Tulostakaa kaikille myyjille haluamanne ennakkotilauskaavakkeet. Mikäli ette pysty itse niitä tulostamaan voimme myös lähettää teille tarvitsemanne määrän. Pyytäkää josko vanhemmat haluaisivat viedä tilauskaavakkeen työpaikalleen, takaamme että lista täyttyy pikavauhtia! Sen jälkeen sopimallanne tavalla kerätkää ennakkotilauksia (ovelta ovelle myynti, koulun muille oppilaille ja henkilökunnalle myyminen, seuran muiden joukkueiden jäsenille myyminen, unohtamatta sukulaisia, tuttavia ja naapureita. Facebookissa kannattaa myös mainostaa).

Kun olette myyneet mielestänne tarpeeksi kerätkää listanne yhteen ja laskekaa määrät yhteen kuinka monta kutakin pussia/ tuotetta tilaatte. Suosittelemme tilaamaan jonkun verran ylimääräisiä pusseja koska aina löytyy heitä jotka eivät hoksanneet tilata ajoissa. Yhteyshenkilönne kokoaa tilauksen yhteen ja lähettää sen meille klikkaamalla määrät “Tilaus”- sivun kautta.

Ennakkotilausten perusteella tehdyt tilaukset ovat usein määriltään sekalaisia silloin kun myydään koko laku/ tuotevalikoimaa. Voittekin tilata juuri sen verran kutakin laatua minkä olette saaneet myytyä, teidän ei siis ennakkoon myytäessä tarvitse huomioida laatikoiden pakkausmääriä/ laatu. Kokoamme laatikot myyntienne perusteella.

Pakkaamme tuotteet laatikoihin joiden päälle merkitsemme mitä laatikko sisältää ja kuinka paljon. Samassa laatikossa saattaa olla kahtakin lakupussilaatua joten pyydämme teitä olemaan tarkkoja kun lajittelette lakut myyjille. Kunkin pussin tarrat laitamme siihen laatikkoon jossa ko. pusseja on eniten. Kannattaa vielä tarkastaa ennen tarrojen kiinnitystä että tarrat tulevat varmasti oikeisiin pusseihin.


Back to Index

Pitääkö meidän tilata samaa pussia aina vähintään laatikollinen eli 50 pussia?

Ei tarvitse. Voitte tilata juuri sen määrän erilaisia pusseja/ settejä minkä tarvitsette. Minimitilausmäärä on 50 pussia ja se voi sisältää vaikka kaikkia viittä erilaista pussia. Toivoisimme että tilausmääränne olisi suunnilleen jaollinen 50:llä jotta voimme toimittaa täysiä laatikoita. Mikäli haluatte tilata sekoituslaatikoita, tilauksen tekeminen onnistuu sähköpostitse tai tukkukauppamme kautta. Voitte siis tilata esim. 75 x Sweet & Fruity, 25 x Salt & Sour, 30 x Tutti & Frutti, 10 x vegesetti ja 10 x gluteeniton setti = 3 ltk. Huomioittehan että minipussi on puolet normaalia pienempi (esim. 3 ltk tilaus erilaisia pusseja: 50 x minipussia, 50 x Sweet & Fruity, 50 x Salt & Sour ja 25 x Tutti & Frutti.

Pakattuamme pussit laatikoihin kirjoitamme laatikoiden päälle mitä laatua ja kuinka paljon laatikko sisältää. Laitamme myös tarrat laatikoihin. On tärkeää kun alatte jakamaan/ tarroittamaan pusseja että oikeat tarrat tulevat oikeisiin pusseihin, tämä on tehtävä aikuisen valvonnassa.


Back to Index

Kertokaa tuotteiden toimituksesta

Toimitus on teille aina ilmainen. Kaikille tuotteillemme.

Toimitamme laatikot postin välityksellä Express 14 toimituksella (paitsi yhden laatikon tilauksissa nouto postista), jolloin posti tuo laatikot sinne mihin ne haluatte. Kellon aikaa posti ei ilmoita etukäteen joten olisi hyvä että joku olisi paikalla mikäli toimitus ei ole esim. koululle jossa on aina joku paikalla.
Voitte myös noutaa laatikot itse postin toimipisteestä (huomioikaa että yksi laatikko painaa 25- 32 kg). Mikäli näistä kumpikaan ei ole sopiva vaihtoehto ottakaa yhteyttä niin katsotaan muu vaihtoehto toimitukselle.

Back to Index

Kuinka pitkään lakut säilyvät?

Pussitamme lakut tuoreina ja tehtaan parasta ennen päivämäärät menevät jopa lähes vuoden päähän. Etikettitarroissamme ilmoitamme parasta ennen päiväyksen.

Pyydämme huomioimaan että osa lakupusseista säilyy paremmin kuin toiset. Parhaiten säilyvät Sweet & fruity ja minipussit, jotka ei sisällä lainkaan kirpeitä lakuja eikä noitapillejä. Sweet & sour pusseja sekä All-In -One pusseja emme suosittele säilytettävän kolmea kuukautta kauempaa koska noitapillin sokerikuorrutus hieman sulaa muiden tuoreiden lakujen kanssa suljetussa pussissa (ei vaikuta makuun). Tätä ilmiötä ei ole Salt& Sour pussissa, joka sisältää vain kirpeitä lakuja ja noitapillejä.

Pakkaamme lakut erittäin korkealaatuisiin, elintarvikekäyttöön tarkoitettuihin pusseihin. Kuumasaumaus tekee pusseista ilmatiiviitä jonka ansiosta lakut pysyvät pitkään pehmeinä.

Säilyttäkää lakulaatikot huoneenlämmössä, kesäaikana ehdottomasti auringon valolta ja kuumuudelta suojattuna. Huomioikaa tämä erityisesti mikäli myytte lakupusseja ulkotapahtumissa. Käsitelkää lakupusseja hellin käsin. Myös jäätymiseltä on lakut suojeltava.


Back to Index

Onko lakupussien käsittelyssä jotain huomioitavaa?

Lakut ovat tuoreita ja siksi erittäin pehmeitä. Käsitelkää pusseja hellävaroen. Älkää “heitelkö” pusseja kun kiinnitätte etikettitarrat ja laitatte lakupussit muovikasseihin jakoa varten. Koulurepussa pussit saattavat kärsiä joten suosittelemme että pakkaatte ne kuljetusta varten muovikasseihin tai vastaaviin lakupuoli ylöspäin. Säilyttäkää lakut omassa laatikossaan (mikäli ette jaa kaikkia heti) auringolta ja kuumuudelta suojattuna.


Back to Index

Voimmeko tilata pussittamattomia lakuja laatikoittain?

Toimitamme metrilakua pääasiassa valmiiksi pussitettuna. Te säästätte pussittamisen vaivan, pussien hinnan ja saatte lisäksi hienot etikettitarrat. Valmiit pussit ovat näppäriä käsitellä ja takuulla hygieenisiä. Lakut pysyvät pehmeinä pitkään.

Toki vaihtoehtona tarjoamme myös pussittamattomana https://www.greatkids.fi/metrilaku-irtomix/

Isomman määrän tarpeessa toimitamme myös 140 kpl metrilakulaatikoita.


Back to Index

Voimmeko myydä sekä toffeita että metrilakuja?

Voitte myydä vaikka kaikkia tuotteitamme! Voitte myös tilata niistä “sekoituslaatikon”.

Esim. 55 pussia toffeeta, 75 Sweet& Fruity kymppipussia, 10 Tutti& Frutti pussia ja 10 pussia Salt& Souria= 3 ltk. Aivan tarpeidenne mukaan.

Mieluusti niin että tilaamanne kokonaismäärä olisi jaollinen 50:llä (mikä mahtuu yhteen laatikkoon) mutta pieni heitto ylös- tai alaspäin ei haittaa.


Back to Index