Usein kysytyt kysymykset

Haluamme aloittaa lakumyynnin, miten toimimme?

Päättäkää ensin tilaatteko suoraan tietyn määrän vai hankitteko ennakkotilauksia, joiden perusteella teette tilauksen. Päättäkää myös myyttekö vain yhtä pussia (10-12-kpl Sweet & Fruity/ Sour pussia tai 15 kpl All-In-One pussia vai kaikkia pussejamme mukaan lukien Salt & Sour pussit ja Tutti & Frutti pussit.
Mikäli aloitatte lakumyynnin suoraan miettikää kuinka monta pussia kukin myyjä suunnilleen haluaa myydä.
10 pussia menee heittämälllä kaupaksi per myyjä. Sitä voisi pitää minimimääränä, kertokaa se myyjien määrällä niin saatte osviittaa kuinka paljon lakuja tarvitsette.
Tilatkaa ensin tuo miettimänne määrä ja sen myytyänne voitte tarvittaessa tilata lisää vaikka laatikollisen kerrallaan.
Takaisin alkuun

Miten saamme kerättyä ennakkotilauksia ja entä kun tuotteet saapuvat?

Tulostakaa kaikille myyjille haluamanne ennakkotilauskaavakkeet. Mikäli ette pysty itse niitä tulostamaan voimme myös lähettää teille tarvitsemanne määrän. Pyytäkää josko vanhemmat haluaisivat viedä tilauskaavakkeen työpaikalleen, takaamme että lista täyttyy pikavauhtia! Sen jälkeen sopimallanne tavalla kerätkää ennakkotilauksia (ovelta ovelle myynti, koulun muille oppilaille ja henkilökunnalle myyminen, seuran muiden joukkueiden jäsenille myyminen, unohtamatta sukulaisia, tuttavia ja naapureita. Facebookissa kannattaa myös mainostaa).

Kun olette myyneet mielestänne tarpeeksi kerätkää listanne yhteen ja laskekaa määrät yhteen kuinka monta kutakin pussia/ tuotetta tilaatte. Suosittelemme tilaamaan jonkun verran ylimääräisiä pusseja koska aina löytyy heitä jotka eivät hoksanneet tilata ajoissa. Yhteyshenkilönne kokoaa tilauksen yhteen ja lähettää sen meille klikkaamalla määrät “Tilaus”- sivun kautta.

Ennakkotilausten perusteella tehdyt tilaukset ovat usein määriltään sekalaisia silloin kun myydään koko laku/ tuotevalikoimaa. Voittekin tilata juuri sen verran kutakin laatua minkä olette saaneet myytyä, teidän ei siis ennakkoon myytäessä tarvitse huomioida laatikoiden pakkausmääriä/ laatu. Kokoamme laatikot myyntienne perusteella.

Pakkaamme tuotteet laatikoihin joiden päälle merkitsemme mitä laatikko sisältää ja kuinka paljon. Samassa laatikossa saattaa olla kahtakin lakupussilaatua joten pyydämme teitä olemaan tarkkoja kun lajittelette lakut myyjille. Kunkin pussin tarrat laitamme siihen laatikkoon jossa ko. pusseja on eniten. Kannattaa vielä tarkastaa ennen tarrojen kiinnitystä että tarrat tulevat varmasti oikeisiin pusseihin.

Takaisin alkuun

Pitääkö meidän tilata samaa pussia aina vähintään laatikollinen eli 50 pussia?

Ei tarvitse. Voitte tilata juuri sen määrän erilaisia pusseja/ settejä minkä tarvitsette. Minimitilausmäärä on 50 pussia ja se voi sisältää vaikka kaikkia viittä erilaista pussia. Toivoisimme että tilausmääränne olisi suunnilleen jaollinen 50:llä jotta voimme toimittaa täysiä laatikoita. Mikäli haluatte tilata sekoituslaatikoita, tilauksen tekeminen onnistuu sähköpostitse tai klikkaamalla määrät ”Tilaus”- sivun kautta. Voitte siis tilata esim. 75 x Sweet & Fruity, 25 x Salt & Sour, 30 x Tutti & Frutti, 10 x vegesetti ja 10 x gluteeniton setti = 3 ltk.

Pakattuamme pussit laatikoihin kirjoitamme laatikoiden päälle mitä laatua ja kuinka paljon laatikko sisältää. Laitamme myös tarrat laatikoihin. On tärkeää kun alatte jakamaan/ tarroittamaan pusseja että oikeat tarrat tulevat oikeisiin pusseihin, tämä on tehtävä aikuisen valvonnassa.

Takaisin alkuun

Kertokaa tuotteiden toimituksesta

Toimitus on teille aina ilmainen. Kaikille tuotteillemme.

Toimitamme laatikot Postin välityksellä Express 14 toimituksella, jolloin posti tuo laatikot sinne mihin ne haluatte. Kellon aikaa posti ei ilmoita etukäteen joten olisi hyvä että joku olisi paikalla mikäli toimitus ei ole esim. koululle jossa on aina joku paikalla.
Voitte myös noutaa laatikot itse postin toimipisteestä (huomioikaa että yksi laatikko painaa 25- 32 kg). Mikäli näistä kumpikaan ei ole sopiva vaihtoehto ottakaa yhteyttä niin katsotaan muu vaihtoehto toimitukselle.
Takaisin alkuun

Kuinka pitkään lakut säilyvät?

Pussitamme lakut tuoreina ja tehtaan parasta ennen päivämäärät menevät jopa lähes vuoden päähän. Etikettitarroissamme ilmoitamme “parasta ennen 6 kk pakkauspäivästä”. Pakkauspäivän ilmoitamme laatikoiden päällä. Käytännössä parasta ennen päiväystä riittää kuitenkin paljon pidempään mikäli lakupusseja säilytetään asianmukaisesti.

Tosiasia kuitenkin on että pakkauspäivästä menee noin kaksi viikkoa kun lakupussi on mennyt parempiin suihin. Kun lakupussin avaa on se menoa saman tien, eihän niitä voi vastustaa!

Pakkaamme lakut erittäin korkealaatuisiin, elintarvikekäyttöön tarkoitettuihin pusseihin. Kuumasaumaus tekee pusseista ilmatiiviitä jonka ansiosta lakut pysyvät pitkään pehmeinä.

Säilyttäkää lakulaatikot huoneenlämmössä, kesäaikana ehdottomasti auringon valolta ja kuumuudelta suojattuna. Huomioikaa tämä erityisesti mikäli myytte lakupusseja ulkotapahtumissa. Käsitelkää lakupusseja hellin käsin. Myös jäätymiseltä on lakut suojeltava.

Takaisin alkuun

Onko lakupussien käsittelyssä jotain huomioitavaa?

Lakut ovat tuoreita ja siksi erittäin pehmeitä. Käsitelkää pusseja hellävaroen. Älkää “heitelkö” pusseja kun kiinnitätte etikettitarrat ja laitatte lakupussit muovikasseihin jakoa varten. Koulurepussa pussit saattavat kärsiä joten suosittelemme että pakkaatte ne kuljetusta varten muovikasseihin tai vastaaviin lakupuoli ylöspäin. Säilyttäkää lakut omassa laatikossaan (mikäli ette jaa kaikkia heti) auringolta ja kuumuudelta suojattuna.

Takaisin alkuun

Voimmeko tilata pussittamattomia lakuja laatikoittain?

Toimitamme metrilakua pääasiassa valmiiksi pussitettuna. Hinta on teille sama vaikka tilaisitte laatikoittain mutta nyt säästätte pussittamisen vaivan, pussien hinnan ja saatte lisäksi hienot etikettitarrat. Valmiit pussit ovat näppäriä käsitellä ja takuulla hygieenisiä. Lakut pysyvät pehmeinä pitkään.

Toki vaihtoehtona tarjoamme myös pussittamattomana https://www.greatkids.fi/metrilaku-irtomix/

Takaisin alkuun

Voimmeko myydä sekä toffeita että metrilakuja?

Voitte myydä vaikka kaikkia tuotteitamme! Voitte myös tilata niistä “sekoituslaatikon”.

Esim. 55 pussia toffeeta, 75 Sweet& Fruity kymppipussia, 10 Tutti& Frutti pussia ja 10 pussia Salt& Souria= 3 ltk. Aivan tarpeidenne mukaan.

Mieluusti niin että tilaamanne kokonaismäärä olisi jaollinen 50:llä (mikä mahtuu yhteen laatikkoon) mutta pieni heitto ylös- tai alaspäin ei haittaa.

Takaisin alkuun