Mitä tarkoittaa olla ryhmänvetäjä?

Ryhmänvetäjä on tilauksen vastuuhenkilö ja yhteyshenkilönne meidän suuntaan silloin kun teillä on kysyttävää myyntiä tai tuotteita koskien.

Ryhmänvetäjä rekisteröityy Meidän Timiin tilaa tarvittaessa myyntikaavakkeet ryhmällenne.

Ryhmänvetäjä on yhteyshenkilö myös ryhmän jäsenien välisessä viestinnässä, muistuttaa myyntiajankohdan päättymisestä, maksujen suorituksessa ryhmän tilille jne. Hän lähettää tilauksen meille joko nopeasti ja näppärästi Meidän Tiimin kautta tai perinteisesti keräämällä myyntikaavakkeet ja laskemalla niistä myynnit. Tämän perusteella hän tekee tilauksen tukkukaupastamme.

Tuotteet toimitetaan esim. suoraan koululle, ryhmänvetäjän kotiin tai lähimmästä postista noudettavaksi ellei muusta ole sovittu. Hänen kotonaan on hyvä olla joku paikalla vastaanottamassa laatikot jotka posti jakaa päiväsaikaan. Mielellään ok-talo tai rivitalo. Laatikot ovat usein noin 30 kg painoisia.

Emme pakkaa tuotteita myyjäkohtaisesti koska tuotteet ovat niin erikokoisia ja – mallisia että lähetettävien laatikoiden määrä tuplaantuisi mutta saatte meiltä ilmaiseksi muovikassit ja niihin kiinnitettävät tarrat kassien myyjäkohtaiseen nimeämiseen. Ryhmänvetäjä saa myös myyntiin perustuvan palkkion vaivannäöstään. Tästä poiketen pakkaamme All Stars tuotteet myyjäkohtaisesti mikäli myyntinne ylittää 1500 €. Myyjäkohtaisiin pusseihin emme pakkaa makeispusseja, se jää ryhmänvetäjän tehtäväksi.

Lähetämme laskun vastuuhenkilön sähköpostiin tuotteiden toimituksen jälkeen. Hän huolehtii sen maksusta tai välittää laskun ryhmän rahastonhoitajalle.