Yritystiedot

Great Kids Oy on toimittanut harvinaisia herkkuja ja ekologisia uutuuksia mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten vuodesta 2013 itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Olemme 100 % kotimainen yritys.

“Ilman sinnikästä uurastusta ei mitään hyvää voi syntyä.”
– Bertrand Russell

Kuinka tämä konsepti kehitettiin?

Idea tähän sai alkunsa kun viiden lapsen äitinä (-88, -91, -97, -98, -09) ja vuosien saatossa lähes kaikki varainhankintakeinot ja -tuotteet moneen kertaan kokeneena kaipasin jotakin uutta, vaivatonta, tuskatonta, raikasta ja lapsillekin helppoa myytävää. Perustin Suomen ensimmäisen metrilakun verkkokaupan syksyllä 2013 ja opetuttavani keksi kysyä voisinko toimittaa hänen luokalleen metrilakua varainhankintaa varten. Samoihin aikoihin olin tuskastuneena käynyt ostamassa tyttäreni koulun myyjäisistä itse leipomani mokkapalat takaisin kotiimme… NAKS siinä se oli, minä pussitan parhaat metrilakumaut pusseihin joita on lastenkin helppo käsitellä ja ennen kaikkea myydä!

Niin näki päivänvalon syksyllä 2013 ainutlaatuinen metrilakun varainhankintaideani. Se sai siivet alleen muutamassa vuodessa ja uskaltauduin virkavapaan jälkeen irtisanoutumaan vakituisesta virastani Tullissa. Tämä yritykseni on rakas bisneslapseni, jonka myötä voin olla mukana auttamassa lukuisia maamme lapsia ja nuoria saavuttamaan iloisella yhdessä tekemisellä unohtumattomia elämyksiä.

Koska muutama muukin yritys alkoi jokunen vuosi sitten toimittaa metrilakua varainhankintaan päätin laajentaa valikoimaani ja etsiä muitakin ainutlaatuisia tuotteita, joita olisi ilo myydä. Mopo vähän karkasi käsistäni ja nyt valikoima on laajentunut huimasti. 

Aina askeleen edellä uusin omin ideoin, Teitä varten!

Koska lapset ovat upeita – great kids
Kuva Mari-Anna Rossi
Kuva Mari-Anna Rossi

Missä ja miten toimimme?

Pussitamme herkut tuoreina toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain toista tuhatta laatikkoa ympäri Suomea. Varastoomme saapuu tuoretta metrilakua lavoittain useita kertoja viikossa. Tämän lisäksi toki nykyään lukemattomia muitakin tuotteita.

Kun pussitetaan metrilakua ja muita elintarvikkeiksi luokiteltavia herkkuja on jokaisen alan yrityksen toimittava elintarvikevalvonnan alaisuudessa ja noudatettava elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia. Oiva- raportti kertoo siitä kuinka hyvin tai huonosti yrityksessä on huomioitu elintarvikelainsäädännön vaatimukset. Kun pakataan elintarvikkeita on AINA toimittava kunnallisen elintarvikevalvonnan kanssa yhteistyössä. Mm. omavalvontasuunnitelman, tuotanto- ja pakkaushygienian sekä pakkausmerkintöjen on oltava kunnossa.

Olemme tässä parasta A-luokkaa ja saaneet siitä merkiksi Oiva hymynaaman. Julkinen Oiva- raporttimme on nähtävillä tästä: Oiva raportti 2021

Ruokaviraston määräyksen mukaan Oiva-raportit tulee linkittää nähtäväksi yritysten omille verkkosivuille. Linkitys on tehtävä, jos yritys markkinoi sivuillaan elintarvikkeita.Täältä voit tarkastaa kaikkien yritysten elintarvikevalvonnan tulokset: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Vastaan mielelläni mikäli jokin asia jäi askarruttamaan mieltänne!

Metrilakumökki

Piparkakkutalosta metrilakumökki

Jouluksi 2018 ideoimamme metrilakumökki sai valtakunnallistakin huomiota.

Kuinka meidät tavoittaa?

Great Kids Oy / Heli Ylä-Kujala

Sesonkiaikana vastaan sähköposteihin myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta

Y-tunnus 2330461-3