Yritystiedot

Great Kids Oy on toimittanut harvinaisia herkkuja ja ekologisia uutuuksia mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten vuodesta 2013 itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Olemme 100 % kotimainen yritys.

“Ilman sinnikästä uurastusta ei mitään hyvää voi syntyä.”
– Bertrand Russell

Kuinka tämä konsepti kehitettiin?

Viiden lapsen äitinä olin kokenut ja nähnyt lähes kaikki varainhankintakeinot ja -tuotteet moneen kertaan ja kaipasin jotakin uutta, vaivatonta, tuskatonta, raikasta ja lapsillekin helppoa myytävää. Perustin Suomen ensimmäisen metrilakun verkkokaupan syksyllä 2013 ja opettaja tuttavani kysyi voisinko toimittaa hänen luokalleen metrilakua varainhankintaa varten. Samoihin aikoihin olin tuskastuneena käynyt ostamassa tyttäreni koulun myyjäisistä itse leipomani mokkapalat luokan leirikoulukassaa varten… NAKS siinä se oli. Pussitan parhaat metrilakumaut pusseihin, joita lastenkin on helppo käsitellä ja ennen kaikkea myydä! 

Niin sai syksyllä 2013 alkunsa varainhankintaideani ja konsepti oli valmis. Tämä on rakas ”bisnes-lapseni”, jonka myötä voin olla mukana auttamassa maamme lapsia ja nuoria saavuttamaan unohtumattomia elämyksiä ilolla ja yhdessä.

Muutama muukin yritys alkoi jälkeeni toimittaa metrilakua varainhankintaan, joten päätin laajentaa valikoimaani ja etsiä muitakin ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotteita lakujen rinnalle, joita olisi samalla tavalla helppo ja ilo myydä. Valikoima onkin laajentunut huimasti vuosien varrella!

Aina askeleen edellä uusin omin ideoin, Teitä varten!

Koska lapset ovat upeita – Great Kids!

Metrilakumökki

Piparkakkutalosta metrilakumökki

Jouluksi 2018 ideoimamme metrilakumökki sai valtakunnallistakin huomiota.

Kuinka meidät tavoittaa?

Great Kids Oy

Sesonkiaikana vastaamme sähköposteihin myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta

Y-tunnus 2330461-3