Yritystiedot

Great Kids Oy on toimittanut pussittamaamme kotimaista Makulakun metrilakua mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten vuodesta 2013 itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti.

“Ilman sinnikästä uurastusta ei mitään hyvää voi syntyä.”
– Bertrand Russell

Kuinka tämä konsepti kehitettiin?

Idea tähän sai alkunsa kun viiden lapsen äitinä (-88, -91, -97, -98, -09) ja vuosien saatossa lähes kaikki varainhankintakeinot ja -tuotteet moneen kertaan kokeneena kaipasin jotakin uutta, vaivatonta, tuskatonta, raikasta ja lapsillekin helppoa myytävää. Perustin Suomen ensimmäisen metrilakun verkkokaupan syksyllä 2013 ja opetuttavani keksi kysyä voisinko toimittaa hänen luokalleen metrilakua varainhankintaa varten. Samoihin aikoihin olin tuskastuneena käynyt ostamassa tyttäreni koulun myyjäisistä itse leipomani mokkapalat takaisin kotiimme… NAKS siinä se oli, minä pussitan parhaat metrilakumaut pusseihin joita on lastenkin helppo käsitellä ja ennen kaikkea myydä!

Niin näki päivänvalon syksyllä 2013 ainutlaatuinen metrilakun varainhankintaideani. Tämä on rakas bisneslapseni, jonka myötä voin olla mukana auttamassa lukuisia maamme lapsia ja nuoria saavuttamaan iloisella yhdessä tekemisellä unohtumattomia elämyksiä.

Koska lapset ovat upeita – great kids
Kuva Mari-Anna Rossi
Kuva Mari-Anna Rossi
Metrilakumökki

Piparkakkutalosta metrilakumökki

Jouluksi 2018 ideoimamme metrilakumökki sai valtakunnallistakin huomiota.

Missä ja miten toimimme?

Pussitamme metrilakut tuoreina ja pehmeinä toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain toista tuhatta lakulaatikkoa ympäri Suomea. Varastoomme saapuu tuoretta metrilakua lavoittain useita kertoja viikossa.

Toimimme elintarvikevalvonnan alaisuudessa noudattaen elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia. Oiva- raportti kertoo siitä kuinka hyvin tai huonosti yrityksessä on huomioitu elintarvikelainsäädännön vaatimukset. Kun pakataan elintarvikkeita joiksi metrilakutkin lasketaan on AINA toimittava kunnallisen elintarvikevalvonnan kanssa yhteistyössä. Mm. omavalvontasuunnitelman, tuotanto- ja pakkaushygienian sekä pakkausmerkintöjen on oltava kunnossa.

OIVA

Olemme tässä parasta A-luokkaa ja saaneet siitä merkiksi Oiva hymynaaman sekä julkisen Oiva- raportin, nähtävillä tästä: Oiva- raportti
Ps. täältä löydät kaikkien yritysten elintarvikevalvonnan tulokset: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Lisäksi maahantuomme aitoja turkkilaisia hamam- pyyhkeitä, irlantilaisia villasukkia sekä ekologisia lumoavan tuoksuisia soijavahakynttilöitä kuin myös tuoksuvia tuikkukynttilöitä. Kaikki nämä ovat laadukkaasti käsityönä valmistettuja.

Myynnissämme on myös toffeesekoitus, herkullisia ja värikkäitä, yksittäispakattuja toffeita kauniissa pussissa.  Uutuustuotteemme on suklaiset lakukuulat, maukkaita kotimaisia herkkupalleroita makumix-rasiassa.

Vastaamme mielellämme mikäli jokin asia jäi askarruttamaan mieltänne!

Kuinka meidät tavoittaa?

Great Kids Oy / Heli Ylä-Kujala

“metrilaku varainhankinnan ylpeä äiti”

Muukontie 16,
53400 Lappeenranta

Y-tunnus 2330461-3

  • 040 177 1213
  • info@greatkids.fi
Jäsenyritys 2019