Yritystiedot

Great Kids Oy on toimittanut pussittamaamme kotimaista Makulakun metrilakua mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten vuodesta 2013 itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti.

“Ilman sinnikästä uurastusta ei mitään hyvää voi syntyä.”
– Bertrand Russell

Kuinka tämä konsepti kehitettiin?

Idea tähän sai alkunsa kun viiden lapsen äitinä (-88, -91, -97, -98, -09) ja vuosien saatossa lähes kaikki varainhankintakeinot ja -tuotteet moneen kertaan kokeneena kaipasin jotakin uutta, vaivatonta, tuskatonta, raikasta ja lapsillekin helppoa myytävää. Perustin Suomen ensimmäisen metrilakun verkkokaupan syksyllä 2013 ja opetuttavani keksi kysyä voisinko toimittaa hänen luokalleen metrilakua varainhankintaa varten. Samoihin aikoihin olin tuskastuneena käynyt ostamassa tyttäreni koulun myyjäisistä itse leipomani mokkapalat takaisin kotiimme… NAKS siinä se oli, minä pussitan parhaat metrilakumaut pusseihin joita on lastenkin helppo käsitellä ja ennen kaikkea myydä!

Niin näki päivänvalon syksyllä 2013 ainutlaatuinen metrilakun varainhankintaideani. Se sai siivet alleen muutamassa vuodessa ja uskaltauduin virkavapaan jälkeen irtisanoutumaan vakituisesta virastani Tullissa. Tämä yritykseni on rakas bisneslapseni, jonka myötä voin olla mukana auttamassa lukuisia maamme lapsia ja nuoria saavuttamaan iloisella yhdessä tekemisellä unohtumattomia elämyksiä.

Koska muutama muukin yritys alkoi jokunen vuosi sitten toimittaa metrilakua varainhankintaan päätin laajentaa valikoimaani ja etsiä muitakin ainutlaatuisia tuotteita, joita olisi ilo myydä. Mopo vähän karkasi käsistäni ja nyt valikoima on laajentunut huimasti. 

Aina askeleen edellä uusin omin ideoin, toisia kopioimatta 🙂  Teitä varten!

Koska lapset ovat upeita – great kids
Kuva Mari-Anna Rossi
Kuva Mari-Anna Rossi
Metrilakumökki

Piparkakkutalosta metrilakumökki

Jouluksi 2018 ideoimamme metrilakumökki sai valtakunnallistakin huomiota.

Missä ja miten toimimme?

Pussitamme metrilakut tuoreina ja pehmeinä toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain toista tuhatta lakulaatikkoa ympäri Suomea. Varastoomme saapuu tuoretta metrilakua lavoittain useita kertoja viikossa. Tämän lisäksi toki nykyään lukemattomia muitakin tuotteita.

Toimimme elintarvikevalvonnan alaisuudessa noudattaen elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia. Oiva- raportti kertoo siitä kuinka hyvin tai huonosti yrityksessä on huomioitu elintarvikelainsäädännön vaatimukset. Kun pakataan elintarvikkeita joiksi metrilakutkin lasketaan on AINA toimittava kunnallisen elintarvikevalvonnan kanssa yhteistyössä. Mm. omavalvontasuunnitelman, tuotanto- ja pakkaushygienian sekä pakkausmerkintöjen on oltava kunnossa.

OIVAOlemme tässä parasta A-luokkaa ja saaneet siitä merkiksi Oiva hymynaaman sekä julkisen Oiva- raportin, nähtävillä tästä: Oiva- raportti

Ps. täältä löydät kaikkien yritysten elintarvikevalvonnan tulokset: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/

Vastaan mielelläni mikäli jokin asia jäi askarruttamaan mieltänne!

Kuinka meidät tavoittaa?

Great Kids Oy / Heli Ylä-Kujala

“metrilaku varainhankinnan ylpeä äiti”

Standertskjöldinkatu 1,
53200 Lappeenranta

Y-tunnus 2330461-3

  • 040 177 1213
  • info@greatkids.fi