All Stars myynti

Uutta! All Stars pakkauspalvelu ja homma helpottuu!

Parhaat harvinaiset herkut, ekologiset kestosuosikit ja syksyn lämpimät asusteet!

Ihania tuotteita niin omaan kotiin kuin myös joululahjoiksi!

All Stars myynti sisältää kaikki makoisat ja upeat tuotteemme herkuista sukkiin ja lämpimiin asusteisiin. Herkut nähtävillä Herkkumyynti sivulla.

Ekologiset kestosuosikkimme ovat rätisevät ja tuoksuvat soijavahakynttilät,  siivoussaippua kaikkeen siivoukseen ja bambukuidusta valmistetut siivouspyyhkeet. Valikoimissa nyt myös ikkunapyyhkeitä. Puhdista koti lattiasta kattoon!

Syyskauden uutuuksia ovat mm. käsien ja koko vartalon pesuun kotimaiset palasaippuat; narusaippua ja suolasaippua! Unohtamatta bambu saippua-alustoja!

Valikoimissa myös laadukkaita sukkasettejä arkeen, urheiluun ja talveen, myös lapsille. Upeita tekstiilejä kotoiluun; pellava esiliinoja, jouluisia keittiöliinoja, värikkäitä tyynynpäällisiä ja tietenkin hamam-pyyhkeitä. Lämpimiä asusteita talveen; heijastavia pipoja, pehmeitä tuubikaulureita ja puolikäsineitä. 

Eikä siinä kaikki; suosittuja messenger-olkalaukkuja, tölkin viilentimiäpuhelimen lämpöpussukoitavärikkäitä avaimenperiä ja tekstiilipaikkoja. Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin Tuotteet- sivullamme

Suurinta osaa tuotteistamme ei ole missään muualla Suomessa myynnissä. Oman maahantuontimme ansiosta saatavilla vain meidän kauttamme edulliseen hintaan mutta todella reilulla ansiolla.

Tässä syyskauden uusi All Stars kuvasto Kuvastoa päivitetty 21.9 (tuotteet 6, 9, 13 ja 31) ja 29.9 (tuote 31).

Kuinka myynti tapahtuu:

Ennakkomyynti Meidän Tiimin myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa:

Tuotteiden toimitus ryhmänvetäjälle myyntiajan päättyessä. Kun myyntinne on yli 1500 € pakkaamme tuotteet myyjäkohtaisesti (pl.makeispussit). Myyjät hoitavat omien tilausten toimittamisen ostajille sekä rahastuksen. Lue lisää Meidän Tiimistä täältä.

Valitse Meidän Tiimissä kategoria All Stars. Tästä voit katsoa esimerkkikauppaamme (tehty muutamia tuotepäivityksiä).

 • Ansionne on 35-40 % perustuotteistamme, keskiarvo noin 37 %
 • Meidän Tiimin verkkokaupoissa extratuotteina mm. lasten pipoja, lyhytvartisia sukkia, villasukkia, lämpimiä huiveja ym. mukavaa niin kauan kun varastoa riittää, nämä eivät sisälly paperikuvastoon. 
 • Suosittelemme myyntiajaksi noin kolme viikkoa. Syksyn myyntiaika päättyy 7.12 johon mennessä tilaukset sisään
 • Palkkiot nähtävillä Kampanjaedut sivulla 
 • Ryhmänvetäjä rekisteröityy Meidän Tiimiin jossa jokainen ryhmän myyjä kirjaa itse omat myyntinsä ja ryhmänvetäjä lähettää lopputilauksen nappia klikkaamalla
 • Meidän Tiimissä on  myyjäkohtainen verkkokauppa! Jokainen myyjä saa myyntinsä avuksi oman verkkokaupan, jossa asiakkaan on helppo valita haluamansa tuotteet. Verkkokaupan kautta tulleet tilaukset kirjautuvat suoraan myyjän Meidän Tiimiin
 • Pakkauspalvelu:

  Kun myyntinne on vähintään 1500 € pakkaamme All Stars tuotteet myyjäkohtaisesti (paitsi makeispussit). Makeispussit ryhmänvetäjä lisää valmiiksi nimettyihin kasseihin. Näin saamme pakattua makeispussit pienempään tilaan lähetyslaatikoihin ja tämä vähentää teille saapuvien laatikoiden määrää. Pakkauspalvelu koskee vain All Stars myyntiä. Huom. mikäli myyntinne on alle 1500 €, ryhmänvetäjä lajitttelee kaikki tuotteet myyjäkohtaisesti, laitamme muovikasseja mukaan. 

 • Tuotto reaaliaikaisesti ryhmänvetäjän nähtävissä Meidän Tiimissä 
 • Maksuaikaa tilauksen toimittamisesta on 14 pv
 • Ilmainen toimitus yli 600 € tilauksille, toimitusaika noin viikko
 • Toimitusmaksu 20 € alle 600 € tilauksille, toimitus Schenker noutopisteeseen
 • OLEMME SYYSLOMALLA VK 43 (23-27.10 EI TOIMITUKSIA)

Myyntiflyerit myynnin avuksi! Tulostakaa myyntiflyereita esim. vanhempien työpaikan taukotupaan. Jakakaa flyereita myös naapuruston postilaatikoihin. Näin saatte ohjattua tilaukset suoraan myyjän omaan verkkokauppaan ja ostaja pääsee omassa rauhassa tutustumaan tuotevalikoimaan. Myyjä! Muista täyttää flyerin viivoille myyjäkohtaiset tietosi! Tästä voi tulostaa Flyer_allstars