Varainhankinta

Monipuolinen valikoima varainhankinta tuotteita!

Metrilaku ja herkku varainkeruu. Hamam-pyyhkeet, ekologiset kestosuosikit ja syksyn uutuudet!

Meillä on paras valikoima harvinaisia herkkuja varainhankintaan! Toimitamme tuotteitamme mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä meillä on parhaat varainhankintatuotteet! Pussitamme herkkumme itse eikä meidän herkkuja löydy markettien karkkihyllyistä.

Uusia ideoita varainkeruuseen:
hamam- pyyhkeet, Sweet Dreams herkkumyynti ja All Stars myynti!

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen?

Sweet Dreams kuvasto sisältää huikean valikoiman erilaisia harvinaisia herkkuja; metrilakumixejä, salmiakkeja, toffeeta, fudgea, suklaisia lakukuulia ja suklaisia mantelikuulia. Ansionne on huikea 40 %!

All Stars myyntikuvasto sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi erilaisia tuotteita; rätiseviä soijavahakynttilöitä, siivoussaippuaa, keittiöliinoja, tölkin viilentimiä, urheilusukkia, bambusukkia, heijastavia pipoja ja pehmeitä tuubikaulureita. Ansionne on 40 % kaikista tuotteista jotka sisältyvät paperikuvastoon. 

Meidän Tiimin myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa lisäksi lukuisia sukkia hauskoilla kuoseilla, säärystimiä, villasukkia, ruttusukkia ja isoja huiveja. Näiden ansio 33,3 %.

Hamam pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, kaunis, värikäs, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja 12 pyyheväriä valittavissa, ansio 8 €/ pyyhe (40 %)! 

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman tuotteen ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oman maahantuonnin vuoksi hinnoittelumme ja tarjoamamme ansiot ovat eduksi niin ostajille kuin myyjille. Valikoimamme ei ole vuodesta toiseen samanlainen vaan valikoimaan tulee muutoksia kahdesti vuodessa.

Varainhankinta onnistuu myös verkossa Meidän Tiimi tilausten kirjaamisjärjestelmää ja myyjäkohtaisia verkkokauppoja hyödyntämällä. Lisäksi saatavilla kerrassaan upeat tuotekuvastot! Meidän Tiimissä lisäksi uusia extra tuotteita joita ei ole paperikuvastossa (ansio 33,3 %).

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa todella reilulla ansiolla!

Katso lisäksi ryhmänvetäjän ja hyvien myyjien palkkiot Kampanjaedut sivulta.