Varainhankinta

Meiltä maan monipuolisin valikoima varainhankinta tuotteita!

Metrilaku ja herkku varainkeruu. Hamam-pyyhkeet ja ekologiset uutuudet!

Meillä on paras valikoima harvinaisia herkkuja ja ekologisia uutuuksia varainhankintaan! Toimitamme tuotteitamme mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä meillä on parhaat varainhankintatuotteet! Pussitamme suurimman osan herkuistamme itse eikä meidän herkkuja löydy markettien karkkihyllyistä.

Pussitamme lakut ja muut makeiset tuoreina ja pehmeinä toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain satoja lakulaatikoita ympäri Suomea. Toimimme elintarvikevalvonnan alaisuudessa noudattaen elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia.

Uusia ideoita varainkeruuseen:
hamam- pyyhkeet, Sweet Dreams herkkukuvasto ja All Stars kuvasto!

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen? 

Sweet Dreams kuvasto sisältää huikean valikoiman erilaisia harvinaisia herkkuja; metrilakumixejä 3 makua, mustaa lakua, salmiakkeja 8 makua, toffeeta 11 makua, fudgea 4 makua, suklaisia lakukuulia 9 makua, suklaisia mantelikuulia 9 makua, belgialaista suklaata 4 makua ja rouskuvia pipareita 4 makua. Ansionne ovat 40 % (10 tuotetta) ja 35 % (5 tuotetta). 

All Stars kuvasto sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi ekologisia tuotteita kuten rätisevän soijavahakynttilän, ekologisia pesuaineita kodin siivoukseen, käsille sekä koko vartalolle. Kevään 2022 uutuustuotteita ovat bambu keittiöliinat, luonnon kosmetiikka käsivoide ja deodorantti, värikkäät ja superpehmeät huivit ( 5 väriä)sekä pop socketit kännyyn (uutuuskuosi cd 3 väriä). Ansionne ovat 40-30 % tuotteesta riippuen. Yhteensä 32 tuotetta.

Hamam- pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, kaunis, värikäs, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja kymmenen eri pyyheväriä valittavissa, ansio 8 €/ pyyhe (40 %)! 

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman tuotteen ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oman maahantuonnin vuoksi hinnoittelumme ja tarjoamamme ansiot ovat eduksi niin ostajille kuin myyjille. Valikoimamme ei ole vuodesta toiseen samanlainen vaan valikoimaan tulee muutoksia kahdesti vuodessa.

Varainhankinta onnistuu myös verkossa Meidän Tiimi tilausten kirjaamisjärjestelmää ja myyjäkohtaisia verkkokauppoja hyödyntämällä. Lisäksi saatavilla kerrassaan upeat tuotekuvastot!

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa! 

Katso lisäksi palkkiot ryhmänvetäjän ja hyvien myyjien palkkiot Kampanjaedut sivulta.

Tässä kevään 2022 kuvastojemme keskiaukeamasivut!