Varainhankinta

Monipuolinen valikoima varainhankinta tuotteita!

Metrilaku ja herkku varainkeruu. Hamam-pyyhkeet ja ekologiset uutuudet!

Meillä on paras valikoima harvinaisia herkkuja ja ekologisia uutuuksia varainhankintaan! Toimitamme tuotteitamme mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä meillä on parhaat varainhankintatuotteet! Pussitamme suurimman osan herkuistamme itse eikä meidän herkkuja löydy markettien karkkihyllyistä.

Uusia ideoita varainkeruuseen:
hamam- pyyhkeet, Sweet Dreams herkkukuvasto ja All Stars kuvasto!

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen?

Sweet Dreams kuvasto sisältää huikean valikoiman erilaisia harvinaisia herkkuja; metrilakumixejä, salmiakkeja, toffeeta, fudgea, suklaisia lakukuulia ja suklaisia mantelikuulia. Ansionne ovat 40 % (6 tuotetta) ja 35 % (4 tuotetta).

All Stars kuvasto sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi erilaisia, eikoisia tuotteita. Syyskauden tuotteet ilmestyvät elokuun puolivälissä. Ansionne ovat 40-35 % tuotteesta riippuen.

Hamam pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, kaunis, värikäs, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja kymmenen + kaksi eri pyyheväriä valittavissa, ansio 8 €/ pyyhe (40 %)! 

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman tuotteen ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oman maahantuonnin vuoksi hinnoittelumme ja tarjoamamme ansiot ovat eduksi niin ostajille kuin myyjille. Valikoimamme ei ole vuodesta toiseen samanlainen vaan valikoimaan tulee muutoksia kahdesti vuodessa.

Varainhankinta onnistuu myös verkossa Meidän Tiimi tilausten kirjaamisjärjestelmää ja myyjäkohtaisia verkkokauppoja hyödyntämällä. Lisäksi saatavilla kerrassaan upeat tuotekuvastot! 

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa! 

Katso lisäksi ryhmänvetäjän ja hyvien myyjien palkkiot Kampanjaedut sivulta.

Tässä kevään 2022 kuvastojemme keskiaukeama sivut!