metrilaku varainhankinta

Varainhankinta

Meiltä maan monipuolisin valikoima varainhankinta tuotteita!

Metrilaku varainkeruu ja paljon muuta!

Meillä on paras valikoima harvinaisia herkkuja ja ekologisia uutuuksia varainhankintaan! Toimitamme tuotteitamme mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Kehitimme ensimmäisenä Suomessa metrilaku varainhankinnan jo 2013. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä meillä on parhaat varainhankintatuotteet!

Pussitamme lakut ja muut makeiset tuoreina ja pehmeinä toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain satoja lakulaatikoita ympäri Suomea. Toimimme elintarvikevalvonnan alaisuudessa noudattaen elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia.

metrilaku varainhankinta

Uusi lakritsikuvastomme Black Sweets on julkaistu 3.6!

Olemme ideoineet myytäväksenne useita erilaisia lakritsisekoituksia.

All-in-One on huippusuosittu 15 lakun jättipussi, josta löytyy suosikkikimara niin makeita, suolaisia kuin kirpeitä metrilakuja! Sweet & Fruity sisältää vain makeita ja hedelmäisiä metrilakuja kun taas Salt & Sour pussista löytyy ainoastaan kirpeitä ja salmiakkisia metrilakuja. Tutti & Frutti on lakuttomia metrilakuja sisältävä värikäs makeispussi. 

Myykää ennakkoon kuvan Black Sweets lakritsikuvaston avulla tai tilatkaa suoraan haluamianne pusseja tarvittava määrä. 

Black Sweets sisältää myös gluteenittoman & vegaanisen täytelakumixin sekä suussasulavaa ja pehmeää mustaa lakua isossa setissä.

Uutuutena personoidut metrilakurasiat sekä palalakurasiat! Ryhmänne kuva tai logo rasian kanteen!

 

Uusia ideoita varainkeruuseen:
hamam- pyyhkeet, ekopesuaineet, Sweet Dreams herkkukuvasto ja All Stars kuvasto!

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen? 

Sweet Dreams syksy 2021 sisältää neljä erilaista metrilakumixiä, gluteenitonta ja vegaanista täytelakua, mustaa ja salmiakkilakua, salmiakkia, toffeeta, fudgea ja suklaisia lakukuulia. Huomatkaa että meidän herkkumme ovat 80 % kotimaisia– kannattamalla kotimaista työllistätte monia suomalaisia yrityksiä. Naapurimaasta Ruotsista tulevat Kolafabrikenin ihanat toffeet ja fudget.

All Stars kuvasto sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi ekologisia tuotteita kuten rätiseviä soijavahakynttilöitä,  bambu juomapillejä purkissa ja ekologisia pesuaineita kodin siivoukseen sekä käsille ja vartalolle. Lisäksi kuvastosta löytyy villasukkia, juomapulloja, hamam-pyyhkeitä, heijastavia pipoja ja kaulureita sekä kännykän lämpöpussukoita. Suurinta osaa näistä ko. tuotteista ei ole missään muualla Suomessa myynnissä, oman maahantuontimme ansiosta saatavilla vain meidän kuvastomme kautta järkevään hintaan mutta reilulla ansiolla.

Hamam- pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja kahdeksan eri pyyheväriä valittavissa, ansio 10 €/ pyyhe! 

Ekopesuaineet kotiin, pyykille ja hiuksille – uutuustuote huikealla 2000 euron myyntiansiolla! Ihanat tuoksut!

Pehmopaperit viimein valikoimissamme! Hotellitason wc-paperi ja talouspaperi jossa 80% enemmän rullassa! TORK- ammattilaislaatua! Näitä ei ole saatavilla vähittäismyymälöissä.

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oman maahantuonnin vuoksi hinnoittelumme ja tarjoamamme ansiot ovat eduksi niin ostajille kuin myyjille.

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa! 

KEVÄTKAUDEN KUVASTOJEN MYYNTIAIKA ON PÄÄTTYNYT! Uudet kuvastot ilmestyvät kesän aikana.

Kesäaikana voitte myydä Summer Hits tuotteita Meidän Tiimin myyjäkohtaisten e-kauppojen avulla. Ryhmänvetäjänne rekisteröityy Meidän Tiimiin ja luo kampanjan valitsemalla kategorian Summer Hits. Myynti tapahtuu vain verkossa ilman paperikuvastoja.

Summer Hits kategoria sisältää metrilakupussit, toffeesekoituksen, siivoussaippuan, ecoegg pyykkimunan, glyseriinisaippuasetin, teräksiset juomapullot, bambupillit purkissa, tölkin viilentimiä, sitruunaisen soijavahakynttilän, suihkusaippuoita narulla, laudeliinoja, saunatyynyjä, saunahattuja, hamam-pyyhkeitä (harmaa, pinkki). Ansionne 30- 40 % tuotteesta riippuen.

Kurkkaa kesäiseen e-kauppaan tästä 

 

 

                            

UUTTA!!

Valitsemanne ryhmänvetäjä voi rekisteröidä ryhmänne “Meidän Tiimiin” https://greatkids.e-myyntityokalu.fi/

Meidän Tiimissä jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja yhteyshenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla kun myyntinne on päättynyt. Jokainen myyjä saa myyntinsä avuksi myös oman e-kaupan, jonka kautta tulleet tilaukset kirjautuvat suoraan myyjän Meidän Tiimiin.

Ohjeet järjestelmän käyttöön lähetämme sähköpostitse rekisteröinnin jälkeen. Ohjeet löytyvät myös Meidän Tiimistä.