Varainhankinta

Monipuolinen valikoima varainhankinta tuotteita 35- 40 % ansiolla! Muutakin kuin herkkuja!

Hamam-pyyhkeet, sukkasetit, syyskauden uutuudet!

Paras valikoima harvinaisia herkkuja varainhankintaan! Myös hamam-pyyhkeitä, puhdistusaineita keholle ja kodille,  sukkasettejä, kodin sisustukseen tekstiilejä sekä kylmän kauden heijastavat pipot ja muut asusteet! Ihania joululahjaideoita!

Toimitamme tuotteitamme mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien ja yhdistysten varainhankintaa varten itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä meillä on parhaat varainhankintatuotteet! Pussitamme herkkumme itse eikä meidän herkkuja löydy markettien karkkihyllyistä.

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen?

Metrilakumyynti sisältää useita erilaisia metrilakupusseja jokaisen makuun. Myymme sitä oikeaa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua. Makeaa, hedelmäistä, kirpeää salmiakkia, mustaa lakua… Valikoimissa 5, 10 ja 15 kpl pusseja. Ansio 40 %. Toimitamme metrilakuja ympäri vuoden. Valitse Suomen laadukkaimmat ja maukkaimmat metrilakut myyntiinne.

Sweet Dreams herkkumyynti sisältää huikean valikoiman erilaisia harvinaisia herkkuja: Suomen parasta, alkuperäistä ja suosituinta Makulakun metrilakua montaa eri sekoitusta saatavilla VAIN meiltä! Lisäksi kirpeitä ja kamalan kirpeitä salmiakkeja, suklaisia lakukuulia, muhkeita rapeapintaisia salmiakkilakuja, Sahlmanin toffeeta, pehmeää fudgea ja hedelmä-salmiakkipommeja. Herkkujen myyntiaika on ympäri vuoden. Herkuistamme suurin osa on kotimaisia! Ansio keskimäärin 38 %.

All Stars myynti sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi erilaisia suosikki- ja uutuustuotteita; rätiseviä ja tuoksuvia soijavahakynttilöitä, siivoussaippuaa, narusaippuaa koko keholle, palasaippuaa, bambu tiskirättejä, ikkunaliinoja, keittiöliinoja, pellava esiliinoja, jouluisia sohvatyynyn päällisiä, tölkin viilentimiä, laadukkaita sukkia lapsille ja aikuisille, heijastavia pipoja, pehmeitä tuubikaulureita, messenger laukkuja, avaimenperiä, hamam- pyyhkeitä (4 väriä) sekä rantakassin. Ansionne on 35- 40 %. 

Meidän Tiimin myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa lisäksi syksyn All Stars extra-tuotteina erä lasten sukkia, villasukkia, kaulahuiveja ja lasten pipoja. Näiden ansio väh. 30 %. Myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa on näkyvillä reaaliaikaisesti jäljellä olevat määrät ko. extratuotteiden osalta. 

Hamam pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, kaunis, värikäs, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja 12 pyyheväriä valittavissa, ansio 8 €/ pyyhe (36 %)! Hamam-pyyhkeitä voitte myydä ympäri vuoden! Nopeaa, helppoa ja tuottavaa varainhankinta! 

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman tuotteen ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oman maahantuonnin vuoksi hinnoittelumme ja tarjoamamme ansiot ovat eduksi niin ostajille kuin myyjille. Valikoimamme ei ole vuodesta toiseen samanlainen vaan valikoimaan tulee muutoksia kahdesti vuodessa.

Monipuoliset keinot varainhankintaan: 

  • Ennakkomyynti Meidän Tiimissä ostaja jättää tilauksensa verkkokaupassa mutta tuotteiden rahastus ja toimitus tapahtuu myyjien toimesta myyntiajan päätyttyä. Toimii myös tilausten kirjaamisjärjestelmänä. Valittavissa Metrilaku myynti, Sweet Dreams herkkumyynti, All Stars myynti ja Hamam myynti. Ansionne 35-40 %. 
  • Metrilaku ennakko- tai suoramyynti. Ansionne 40 %.

Tarjoamme vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa todella reilulla ansiolla!

Katso lisäksi ryhmänvetäjän ja hyvien myyjien palkkiot Kampanjaedut sivulta. Koskee Meidän Tiimissä tapahtuvaa myyntiä.

 

Tulosta tästä syyslukukauden makein lukujärjestys >

Lukujärjestys_greatkids