Varainhankinta

Monipuolinen ja laadukas valikoima varainhankinta tuotteita 35- 40 % ansiolla! Muutakin kuin herkkuja!

Paras valikoima varainhankintaan! Herkkuja, hamam-pyyhkeitä, suosittuja luonnon palasaippuoita keholle ja kodille, sukkasettejä, kodin sisustukseen tekstiilejä ja tuoksukynttilöitä sekä kesäisiä rantatuotteita piknikpeitoista rantakasseihin! 

Mistä rahaa luokkaretkelle/ leirikouluun/ joukkueelle? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen?

All Stars myynti sisältää erilaisia harvinaisia herkkuja. Makulakun makeiden ja kirpeiden metrilakujen lisäksi Namituvan salmiakkeja, suklaisia lakukuulia, herkullista toffeeta monessa maussa ja hedelmä-salmiakkipommeja. Herkkujen lisäksi mm. lumoavia luonnon saippuoita koko keholle ja kodin siivoukseen, bambu siivouspyyhkeitä, ikkunaliinoja, pellava esiliinoja, laadukkaita sukkasettejä, messenger laukkuja, tuoksukynttilöitä, vaatepaikkoja, rantakasseja, piknik-peittoja ja hamam-pyyhkeitä. Ansionne 35- 40 %.

Hamam pyyhkeet- supersuosittu Hamam-pyyhe on kevyt, kaunis, värikäs, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe. Hamam-pyyhe on paras mukaan matkalle tai treenikassiin. Valittavissa 12 upeaa väriä, ansio 9 €/ pyyhe (40 %)! Nopeaa, helppoa ja tuottavaa varainhankintaa! 

Makeismyynti – metrilakupusseja jokaisen makuun, sitä oikeaa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua. Suomen laadukkaimmat ja maukkaimmat metrilakut. Lisäksi suklaa lakukuulia (6 makua) ja toffeeta (11 makua). Ansio 40 %. 

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman tuotteen ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oma maahantuonti. Kaikilla tuotteillamme kauppa käy ja ryhmälle kertyy ansiota mukavasti!

Monipuoliset keinot varainhankintaan: 

  • Ennakkomyynti Meidän Tiimissä: ostaja jättää tilauksensa verkkokaupassa, tuotteiden rahastus ja toimitus tapahtuu myyjien toimesta myyntiajan päätyttyä. Toimii myös tilausten kirjaamisjärjestelmänä. Valittavissa All Stars myynti, Hamam- myynti ja Makeismyynti. Ansionne 35-40 %. 
  • Metrilakun/ makeisten pikamyynti: esim.1200 € ryhmän kassaan: jos ryhmässä on 20 myyjää ja tilaatte jokaiselle 10 All-In-One pussia myytäväksi, tasapuolista kun kaikki osallistuvat myyntiin. Ansio 40 %.