Varainhankinta

Monipuolinen valikoima varainhankinta tuotteita 40 % ansiolla! Muutakin kuin herkkuja!

Hamam-pyyhkeet, sukkasetit, lämpimät pipot ja kaulurit!

Paras valikoima harvinaisia herkkuja varainhankintaan! Myös hamam-pyyhkeitä, sukkasettejä ja lämpimiä asusteita! Ansio 40%.

Toimitamme tuotteitamme mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä meillä on parhaat varainhankintatuotteet! Pussitamme herkkumme itse eikä meidän herkkuja löydy markettien karkkihyllyistä.

Uusia ideoita varainkeruuseen:
hamam- pyyhkeet, Sweet Dreams herkkumyynti ja All Stars myynti!

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen?

Tuotteidemme (Sweet Dreams ja All Stars) myyntiajat ovat syyskaudella 15.8 – 11.12.2022 ja kevätkaudella 15.1 – 12.5.2023. Tuotevalikoimamme vaihtuu kahdesti vuodessa. Syyskaudella tarjoamme mukavia joululahjoja ja kylmän kauden asusteita. Kevätkaudella tarjoamme mm. uutuustuotteita keväiseen sisutukseen ja kesän rantaelämään. Hamam-pyyhkeiden myyntiaika 1.1- 31.12, pyörii läpi vuoden!

Sweet Dreams Kuvasto sisältää huikean valikoiman erilaisia harvinaisia herkkuja; Makulakun laadukkaita metrilakumixejä, kirpeitä salmiakkeja, hyvän makuista toffeeta, pehmeää fudgea, jouluisia karamelleja (omena-kaneli ja piparkakku) ja hedelmäistä marmeladia. Ansionne on 40 %! Tuotteista puolet on gluteenittomia ja 90 % laktoosittomia.

All Stars kuvasto sisältää yllä mainittujen herkkujen lisäksi erilaisia tuotteita; rätiseviä soijavahakynttilöitä, siivoussaippuaa, keittiöliinoja, tölkin viilentimiä, urheilusukkia, bambusukkia, heijastavia pipoja ja pehmeitä tuubikaulureita. Ansionne on 40 % kaikista tuotteista jotka sisältyvät paperikuvastoon. 

Meidän Tiimin myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa lisäksi erä lukuisia sukkia hauskoilla kuoseilla, säärystimiä, villasukkia, ruttusukkia, isoja huiveja, lampaanvillatossuja ja pieni erä aiempien kausien hamam-pyyhkeitä. Näiden ansio 33,3 %. Myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa on näkyvillä reaaliaikaisesti jäljellä olevat määrät ko. extratuotteita.

Huomioikaa että syyskauden myyntiaika päättyy 11.12.2022 johon mennessä tilaukset sisään.

Hamam pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, kaunis, värikäs, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja 12 pyyheväriä valittavissa, ansio 8 €/ pyyhe (40 %)! Hamam-pyyhkeitä voitte 

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman tuotteen ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oman maahantuonnin vuoksi hinnoittelumme ja tarjoamamme ansiot ovat eduksi niin ostajille kuin myyjille. Valikoimamme ei ole vuodesta toiseen samanlainen vaan valikoimaan tulee muutoksia kahdesti vuodessa.

Varainhankinta onnistuu myös verkossa Meidän Tiimi tilausten kirjaamisjärjestelmää ja myyjäkohtaisia verkkokauppoja hyödyntämällä. Meidän Tiimissä voitte valita kategorian sen mukaan haluatteko myydä myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa ainoastaan paperikuvastossa olevia tuotteita vaiko myös extratuotteita, joita ei ole paperikuvastossa (ansio 33,3 %).

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa todella reilulla ansiolla!

Katso lisäksi ryhmänvetäjän ja hyvien myyjien palkkiot Kampanjaedut sivulta (huom. syksyn kampanjaedut ovat päättyneet 21.11).

 

Tulosta tästä syyslukukauden makein lukujärjestys >

Lukujärjestys_greatkids