Varainhankinta

40 % ansio! PALJON RAHAA, VÄHÄN TYÖTÄ!
Huippu valikoima varainhankintaan!

Herkkuja, hamam-pyyhkeitä, luonnon palasaippuoita, siivouspyyhkeitä, sukkasettejä, kodin sisustukseen tekstiilejä ja tuoksukynttilöitä sekä lämpimiä asusteita. Laaja valikoima tuotteita jokaiseen kotiin!

Mistä rahaa luokkaretkelle/ leirikouluun/ joukkueelle? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen?

All Stars myynti sisältää erilaisia harvinaisia herkkuja. Makulakun makeiden ja kirpeiden metrilakujen lisäksi karkkiremmejäsuklaakuulia lakusydämellä, herkullista toffeeta monessa maussa ja hedelmä-salmiakkipommeja

Herkkujen lisäksi syyskauden valikoimassa mm. lumoavia luonnon palasaippuoita koko keholle ja kodin siivoukseen, bambu siivouspyyhkeitä, ikkuna- ja hankausliinoja, pellava esiliinoja, laadukkaita sukkasettejä, messenger laukkuja, tuoksukynttilöitä, hamam-pyyhkeitä, heijastavia pipoja, lämpimiä tuubikaulureita ja säärystimiä. Lisäksi extratuotteina mm. vaatepaikkoja, tuoksutuikkuja, lasten pipoja ja sukkasettejä, villasukkiapuhelimen lämpöpussukoita ja sohvatyynyn päällisiä.

Huom. Kevään All Stars myyntikausi on päättynyt. Syyskausi alkaa 12.8.

Hamam pyyhkeet- supersuosittu hamam-pyyhe on kevyt, kaunis, värikäs, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe. Hamam-pyyhe on paras mukaan matkalle tai treenikassiin. Valittavissa 12 upeaa väriä, ansio 8 €/ pyyhe! Nopeaa, helppoa ja tuottavaa varainhankintaa ympäri vuoden! 

Makeismyynti – metrilakupusseja jokaisen makuun, sitä oikeaa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua. Suomen laadukkaimmat ja maukkaimmat metrilakut. Lisäksi suklaakuulia lakusydämellä (6 makua) ja toffeeta (11 makua). 

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman tuotteen ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Kaikilla tuotteillamme kauppa käy ja ryhmälle kertyy ansiota mukavasti! 

Monipuoliset keinot varainhankintaan: 

  • Ennakkomyynti Meidän Tiimissä: ostaja jättää tilauksensa verkkokaupassa, tuotteiden rahastus ja toimitus tapahtuu myyjien toimesta myyntiajan päätyttyä. Toimii myös tilausten kirjaamisjärjestelmänä. Valittavissa All Stars myynti, Hamam- myynti ja Makeismyynti.
  • Metrilakun/ makeisten pikamyynti: esim.1200 € ryhmän kassaan: jos ryhmässä on 20 myyjää ja tilaatte jokaiselle 10 All-In-One pussia myytäväksi, tasapuolista kun kaikki osallistuvat myyntiin.