metrilaku varainhankinta

Varainhankinta

Meiltä maan monipuolisin valikoima varainhankinta tuotteita!

Metrilaku varainhankinta ja paljon muuta!

Kehitimme ensimmäisenä Suomessa metrilaku varainhankinnan jo 2013. Meillä on paras valikoima harvinaisia herkkuja ja ekologisia uutuuksia! Olemme toimittaneet tuotteitamme mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä mm. metrilaku on paras varainhankinta tuote!

Pussitamme lakut ja muut makeiset tuoreina ja pehmeinä toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain satoja lakulaatikoita ympäri Suomea. Toimimme elintarvikevalvonnan alaisuudessa noudattaen elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia.

metrilaku varainhankinta

Olemme ideoineet myytäväksenne useita erilaisia metrilakumix pusseja; vain makeita ja hedelmäisiä metrilakuja sisältävä pussimme on Sweet & Fruity

Kirpeitä ja salmiakkisia lakuja löytyy Salt & Sour pussista. 

Tutti & Frutti on lakuttomia metrilakuja sisältävä värikäs makeispussi. 

All-in-One on huippusuosittu 15 lakun jättipussi, josta löytyy suosikkikimara niin makeita, suolaisia kuin kirpeitä metrilakuja!

Sweet & Sour pussia on kaksi vaihtoehtoa; 10 kpl ja 12 kpl. Ne sisältävät sekä makeita että kirpeitä lakuja.

Myykää ennakkoon kuvassa näkyvän kuvaston avulla tai tilatkaa suoraan haluamianne pusseja tarvittava määrä. 

Uutuutena personoidut metrilakurasiat sekä palalakurasiat! Ryhmänne kuva tai logo rasian kanteen!

metrilakut kuva

Uusia ideoita varainkeruuseen:
hamam- pyyhkeet, ekopesuaineet, Sweet Dreams herkkukuvasto ja All Stars kuvasto!

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen? 

Sweet Dreams herkut 2021 sisältää erilaisia metrilakupusseja, Sahlmanin toffeeta, suklaisen lakukuulamixin sekä gluteenittoman ja vegaanisen lakusetin. Huomioikaa että herkkumme ovat 80 % kotimaisia- kannata kotimaista! Naapurimaasta Ruotsista tulevat Kolafabrikenin ihanat toffeet ja fudget.

All Stars kuvasto 2021 sisältää ym. metrilakujen ja herkkujen lisäksi rätiseviä tuoksukynttilöitä, irlantilaisia villasukkia, take away ekomukeja, trendikkäitä juomapulloja, kestokelmuja, cooleja tölkin viilentimiä ja ekologisia puhdistusaineita.

Hamam- pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja kahdeksan eri pyyheväriä valittavissa, ansio 10 €/ pyyhe! 

Ekopesuaineet kotiin, pyykille ja hiuksille – uutuustuote huikealla 2000 euron myyntiansiolla! Ihanat tuoksut!

Pehmopaperit viimein valikoimissamme! Hotellitason wc-paperi ja talouspaperi jossa 80% enemmän rullassa! TORK- ammattilaislaatua! Näitä ei ole saatavilla vähittäismyymälöissä.

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista! Oman maahantuonnin vuoksi hinnoittelumme ja tarjoamamme ansiot ovat eduksi niin ostajille kuin myyjille.

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa! 

Palvelemme sesonkiaikana aamuvarhaisesta iltamyöhään- älä epäröi ottaa yhteyttä!

Katso mahtava kevätkampanjamme

             

UUTTA!!

Valitsemanne ryhmänvetäjä voi rekisteröidä ryhmänne “Meidän Tiimiin” https://greatkids.e-myyntityokalu.fi/

Meidän Tiimissä jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja yhteyshenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla kun myyntinne on päättynyt. Jokainen myyjä saa myyntinsä avuksi myös oman e-kaupan, jonka kautta tulleet tilaukset kirjautuvat suoraan myyjän Meidän Tiimiin.

Ohjeet järjestelmän käyttöön lähetämme sähköpostitse rekisteröinnin jälkeen. Ohjeet löytyvät myös Meidän Tiimistä.