metrilaku varainhankinta

Varainhankinta

Meiltä maan monipuolisin valikoima varainhankinta tuotteita!

Metrilaku varainhankinta ja paljon muuta!

Nyt myös verkkovarainhankintaa! Ainutlaatuinen personoitu metrilakurasia! Olemme toimittaneet Suomen parasta metrilakua (Makulaku) mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten vuodesta 2013 itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä metrilaku on paras varainhankinta tuote!
Pussitamme lakut tuoreina ja pehmeinä toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain satoja lakulaatikoita ympäri Suomea. Toimimme elintarvikevalvonnan alaisuudessa noudattaen elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia.
metrilaku varainhankinta

Olemme ideoineet myytäväksenne useita erilaisia metrilakumix pusseja; vain makeita ja hedelmäisiä metrilakuja sisältävä pussimme on Sweet & Fruity

Kirpeitä ja salmiakkisia lakuja löytyy Salt & Sour pussista.

Tutti & Frutti on lakuttomia metrilakuja sisältävä värikäs makeispussi. 

All-in-One on huippusuosittu 15 lakun jättipussi, josta löytyy suosikkikimara niin makeita, suolaisia kuin kirpeitä metrilakuja!

Sweet & Sour pussia on kaksi vaihtoehtoa; 10 kpl ja 12 kpl. Ne sisältävät sekä makeita että kirpeitä lakuja.

Myykää ennakkoon kuvassa näkyvän kuvaston avulla tai tilatkaa suoraan haluamianne pusseja tarvittava määrä. 

Uutuutena personoidut metrilakurasiat sekä palalakurasiat! Ryhmänne kuva tai logo rasian kanteen!

 

Metrilaku varainhankinta

Uusia ideoita varainhankintaan:
hamam- pyyhkeet, ekopesuaineet, herkkukuvasto ja All Stars kuvasto!

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita varainkeruuseen? 

Herkkukuvasto sisältää metrilakut, kahdenlaiset toffeet, suklaiset lakukuulat sekä gluteenittomat ja vegaaniset lakusetit sekä rapsakan pähkinämixin. Yhteensä 10 maukasta tuotetta! Herkkumme ovat 80 % kotimaisia- kannata kotimaista!

All Stars kuvasto sisältää ym. metrilakujen ja herkkujen lisäksi rätiseviä tuoksukynttilöitä, irlantilaisia villasukkia, take away ekomukeja, trendikkäitä juomapulloja, cooleja tölkin viilentimiä, hamam-pyyhkeitä ja ekologisia siivousaineita.

Hamam- pyyhkeet ovat todella suosittuja nykyään! Kevyt, imukykyinen ja nopeasti kuivuva pyyhe on näppärä mukaan matkalle tai treenikassiin. Upea myyntikaavake ja kahdeksan eri pyyheväriä valittavissa, ansio 10 €/ pyyhe! 

Ekopesuaineet kotiin, pyykille ja hiuksille – syksyn 2020 uutuustuote huikealla 3500 euron myyntiansiolla! Ihanat tuoksut!

Pehmopaperit viimein valikoimissamme! Hotellitason wc-paperi ja talouspaperi jossa 80% enemmän rullassa! TORK- ammattilaislaatua! Näitä ei ole saatavilla vähittäismyymälöissä.

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio ilman ylihinnoittelua eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista!

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa! 

Palvelemme sesonkiaikana aamuvarhaisesta iltamyöhään- älä epäröi ottaa yhteyttä!

Katso mahtava synttärikampanjamme !

             

UUTTA SYKSYLLÄ  2020!!

Valitsemanne ryhmänvetäjä voi rekisteröidä ryhmänne “Meidän Tiimiin” https://greatkids.e-myyntityokalu.fi/

Meidän Tiimissä jokainen ryhmän myyjä voi kirjata itse omat myyntinsä ja yhteyshenkilö lähettää näppärästi lopputilauksen nappia klikkaamalla kun myyntinne on päättynyt.

Ohjeet järjestelmän käyttöön lähetämme sähköpostitse rekisteröinnin jälkeen. Ohjeet löytyvät myös Meidän Tiimistä. 

 

Aloittakaa varainhankinta ohjaamalla asiakkaanne verkkokauppaamme, nimitunnisteen avulla ansiot ohjautuvat ryhmällenne!