Varainhankinta

Meiltä maan monipuolisin valikoima varainhankintatuotteita!

Metrilaku - varainhankinta

Mistä rahaa luokkaretkeen/ leirikouluun/ harrastukseen? Tarvitsetteko uusia ideoita ja varainkeruuvinkkejä varainhankintaan?

Olemme toimittaneet Suomen parasta metrilakua (Makulaku) mm. koululuokkien, urheiluseurojen, päiväkotien, seurakuntien ja lippukuntien varainhankintaa varten vuodesta 2013 itse kehittämämme liiketoimintakonseptin mukaisesti. Meidän ja monen asiakkaamme mielestä metrilaku on paras varainhankinta tuote!

Pussitamme lakut tuoreina ja pehmeinä toimipisteessämme Lappeenrannassa, josta lähetämme vuosittain satoja lakulaatikoita ympäri Suomea. Toimimme elintarvikevalvonnan alaisuudessa noudattaen elintarvikehygieniaa ja pakkausmerkintöjä sekä -materiaalia koskevia lakeja ja vaatimuksia.

Olemme ideoineet myytäväksenne useita erilaisia metrilakumix pusseja; Sweet & Sour pussia on kaksi vaihtoehtoa; 10 kpl ja 12 kpl. Ne sisältävät sekä makeita että kirpeitä lakuja. Pelkästään makeita ja hedelmäisiä metrilakuja sisältävä pussimme on Sweet & Fruity kymppipussi, kirpeitä ja salmiakkisia lakuja sisältävä pussimme on Salt & Sour ja uusin tulokkaamme on Tutti & Frutti, lakuttomia metrilakuja sisältävä värikäs makeispussi. Valittavissa myös All-in-One 15 lakun jättipussi, josta löytyy suosikkikimara niin makeita, suolaisia kuin kirpeitä metrilakuja! Nämä ihanuudet on saatavilla vain meiltä!

Olemme huomioineet myös vegaanista ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavat, saatavilla on lakua ilman liivatetta sekä ilman gluteenia, riisijauhosta valmistettuna. Luomuna tottakai.

varainhankinta Great Kids

Uusia ideoita varainhankintaan: hamam- pyyhkeet, toffeesekoitus, suklaiset lakukuulat, pähkinämix, villasukat, ekomukit, siivoussaippua ja tuoksuvat kynttilät

Metrilakun lisäksi tarjoamme muitakin erilaisia, värikkäitä ja hyvin myyviä tuotteita, joita on saatavilla ainoastaan meiltä koko Suomessa!
Maahantuomme aitoja turkkilaisia hamam- pyyhkeitä, lämpimiä irlantilaisia villasukkia sekä ekologisia käsintehtyjä lumoavan tuoksuisia soijavahakynttilöitä. Soijavahakynttilän sydämenä on tunnelmallisesti rätisevä puulastu. Lisäksi toimitamme tuoksuvia tuikkukynttilämix- pusseja. Tuikkupussi sisältää huikeat 25 eri tuoksua! Meiltä myös herkullinen toffeesekoitus, joka sisältää vain hyvän makuisia toffeita -kymmenen maistuvaa makua isossa kultatähtisessä sellofaanipussissa!

Vuoden 2019 uutuustuotteitamme ovat ekologinen ja trendikäs bambusta valmistettu kestokäyttöinen take away ekomuki sekä ekologinen ja monikäyttöinen siivoussaippua. Lisäksi löydät meiltä ensiluokkaisella suklaalla päällystetyt lakukuulat kahdeksalla eri makuisella kuorrutteella! Syyskauden 2019 uutuustuotteemme on herkullinen ja rouskuva suolattu ja paahdettu pähkinämix!

Hyvä varainhankintatuote on kevyt ja pienikokoinen, siinä on hyvä myyntiansio eikä sellaista löydy vähittäiskaupoista!

Tarjoamme todellakin vaivatonta ja monipuolista varainhankintaa! Palvelemme sesonkiaikana aamuvarhaisesta iltamyöhään!