Hamam- pyyhkeet

25 € (tukkuhinta 15 €)

Myyntimenestys! Kaipaatteko jotain uutta ja erilaista myytäväksenne varainhankintaan? Myykää ensiluokkaisia hamam-pyyhkeitä isolla ansiolla!

Kehitimme hamam-pyyhe varainhankinnan ensimmäisenä Suomessa 2017 ja siitä lähtien se on noussut todella suosituksi!

Syksyn kuvastossa 10 huikeaa väriä! Kuvasto ilmestyy heinäkuun aikana kun uudet pyyhkeet saapuvat varastoomme. Siihen saakka pyyhemyynti on tauolla.

Huippuansio 10 €/ pyyhe!

Pyyhkeiden värit ovat harmaa kallio, vihreä niitty, turkoosi meri, sininen juolukka, lila syreeni, pinkki vadelma, oranssi appelsiini ja keltainen sitruuna. Raidat ovat valkoisia. Lisäksi uutuutena mustat pyyhkeet pinkein ja hopeanharmain raidoin (hiili pink ja hiili silver).

Tulostakaa tästä ( MYYNTI PÄÄTTYNYT) tai tilatkaa meiltä tarvittava määrä kaavakkeita. 

Ovelta ovelle myymisen sijaan/ lisäksi ryhmän jokainen myyjä saa käyttöönsä oman e-kaupan. Linkin omaan e-kauppaan myyjä saa Meidän Tiimistä sen jälkeen kun yhteyshenkilö on luonut kampanjan ja myyjä on lisännyt itsensä myyjäksi. Myyjät jakavat e-kauppansa linkkiä esim. somen kautta tai sähköpostitse ja asiakkaat voivat klikkailla tilauksensa e-kaupan kautta. E-myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. E- kauppatilausten toimitus tapahtuu yhteistoimituksena myyntiajan päätyttyä ja tuotteet maksetaan myyjälle.

Alla oleva kuva on aiemmista pyyheväreistä.

Hamam- pyyhe on 100 % puuvillaa ja sen koko on 175 x 90 cm. 

Pyyhe toimii myös piknikpeittona, torkkupeittona, huivina, laudeliinana, päiväpeittona tai vaikka pöytäliinana!

Pyyhe menee rullattuna erittäin pieneen tilaan ja se on näppärä ottaa mukaan myös reissulle tai treenikassiin (paino 290 gr).

Hamam- pyyhkeellä on erinomainen kuivauskyky ja se kuivuu hämmästyttävän nopeasti!

Pyyhkeet ovat eettisesti valmistettuja Hamam-pyyhkeiden kotimaassa Turkissa. 

Huomioikaa että nämä pyyhkeet ovat jo valmistajan esipesemiä jonka ansiosta ne eivät enää kutistu kun noudatetaan pesuohjeita ( 40 astetta, ei rumpukuivausta). Monien hamam-pyyhkeiden kooksi ilmoitetaan 100 x 180 mutta tämä koko on pesemättömän pyyhkeen ja puuvilla kutistuu jopa 10 % ensimmäisessä pesussa. 

Hamam-pyyhkeiden hapsut solmitaan käsityönä ja yksittäisiä hapsuja saattaa joskus käytössä aueta mutta ne saa solmittua itse takaisin: kahdesta vierekkäisestä lankanipusta otetaan päästä kiinni ja pyöritetään molempia oikealle jonka jälkeen nämä kaksi nippua pyöritetään yhteen ja lopuksi tehdään solmu. Ennen ensimmäistä pesua kannattaa solmut käydä läpi ja kiristää mahdollisesti löystyneet.

Hinnoittelu

Yhden pyyhkeen hinta asiakkaalle on 25 € ja jokaisesta pyyhkeestä jää teille 10 €!

Mikäli teitä on 20 myyjää, tarvitsee yhden myydä vain neljä pyyhettä (esim. yhteen neljän hengen perheeseen jokaiselle oma pyyhe). 

Näin olette tienanneet jo 800 euroa!

Vinkki! Voitte hyödyntää tätä kuvaa pyyhkeiden markkinoinnissa esim. sosiaalisessa mediassa (kuva ilmestyy uuden kuvaston myötä heinäkuun aikana).

 

Tarjoamme teille

Huomioikaa:

Hamam -asiakaskokemuksia

Vastuuhenkilön palkkio

Palkitsemme ryhmänne tilauksen vastuuhenkilön laadukkailla tuotteillamme seuraavasti:

  • 600 – 999 € ostoista: kilo karkkia
  • 1000- 1499 € ostoista: tuoksuva rapsivahakynttilä (paloaika noin 30 t)+ kilo karkkia
  • 1500- 1999 € ostoista: sininen teräsjuomapullo + kilo karkkia
  • 2000- 2499 € ostoista: hamam-pyyhe + kilo karkkia
  • 2500- 2999 € ostoista: hamam-pyyhe + sininen teräsjuomapullo
  • 3000- 3499 ostoista: hamam-pyyhe + pyykkimuna (hajustamaton) + karkkia
  • > 3500 € ostoista: Fjällräven Kånken reppu  

Käytettävissä yhden kerran / asiakas/ syys- tai kevätkausi. Hamam-pyyhkeiden ja reppujen väriä ei voi valita, värit satunnaisia. Mikäli myytte tuotteita kahdesta kategoriasta laskemme kokonaismyynnin yhteen ja palkkio määräytyy sen mukaan.