Hamam- pyyhkeet

20 € (tukkuhinta 12 €)

Myyntimenestys! Kaipaatteko jotain uutta ja erilaista myytäväksenne varainhankintaan? Myykää huippusuosittuja hamam-pyyhkeitä isolla 40 % ansiolla! 

Kehitimme hamam-pyyhe varainhankinnan ensimmäisenä Suomessa 2017 ja siitä lähtien se on noussut todella suosituksi! 

Kevään uudessa paperikuvastossa on 10 huikeaa väriä ja pyyhkeiden hinta on markkinahinta, suorastaan edullinen!

Myynti tapahtuu Meidän Tiimin myyjäkohtaisten verkkokauppojen kautta. Ryhmänvetäjä rekisteröityy Meidän Tiimiin https://greatkids.e-myyntityokalu.fi ja luo kampanjan (kategoria Hamam-pyyhkeet). Kampanjan luotuaan hän saa kampanjakoodin ja pin-koodin. Ryhmänvetäjä jakaa nämä koodit myyjille jotta he pääsevät lisäämään itsensä myyjiksi ryhmän kampanjaan. Ja myynti voi alkaa!

Paperikuvastojen lähetys kevään osalta on päättynyt mutta voitte halutessanne tulostaa kuvaston tästä > Hamam myyntikaavake

Myös kesäaikana voitte myydä hamam-pyyhkeitä Meidän Tiimin myyjäkohtaisten verkkokauppojen avulla. Paperikuvastoja toimitamme tarvittaessa taas syyskaudella 15.8 alkaen. 

Yläkuvassa perusvärimme (harmaa, vihreä, turkoosi, sininen, lila, pinkki, oranssi, musta ja keltainen) ja alakuvassa mustat hamamit erivärisin raidoin (pinkki, turkoosi, keltainen ja valkoinen).

                 

Huippuansio 8 €/ pyyhe (40 %)

Pyyhkeiden värit ovat harmaa, vihreä, turkoosi, sininen, lila, pinkki, oranssi, keltainen ja musta. Näiden raidat ovat valkoisia. Uutuusväri petrooli saapuu varastoon toukokuun lopulla.

Kun käytätte myynnissä myös Meidän Tiimin myyjäkohtaisia verkkokauppoja, löytyy sieltä em. lisäksi kolme extra-väriä: erikoisvärit musta-pinkki, musta-turkoosi ja musta-keltainen. Upeita kaikki!

Ovelta ovelle myymisen sijaan/ lisäksi ryhmän jokainen myyjä saa käyttöönsä oman verkkokaupan. Linkin omaan verkkokauppaan myyjä saa Meidän Tiimistä sen jälkeen kun yhteyshenkilö on luonut kampanjan ja myyjä on lisännyt itsensä myyjäksi. Myyjät jakavat verkkokauppansa linkkiä esim. somen kautta tai sähköpostitse ja asiakkaat voivat klikkailla tilauksensa verkkokaupan kautta. Nämä myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. Verkkokauppatilausten toimitus tapahtuu yhteistoimituksena myyntiajan päätyttyä ja tuotteet maksetaan myyjälle.

Hamam- pyyhe on 100 % puuvillaa ja sen koko on 100 x 180 cm. 

Pyyhe toimii myös piknikpeittona, torkkupeittona, huivina, laudeliinana, päiväpeittona tai vaikka pöytäliinana!

Pyyhe menee rullattuna erittäin pieneen tilaan ja se on näppärä ottaa mukaan myös reissulle tai treenikassiin (paino 260 gr).

Hamam- pyyhkeellä on erinomainen kuivauskyky ja se kuivuu hämmästyttävän nopeasti!

Pyyhkeet ovat eettisesti valmistettuja Hamam-pyyhkeiden kotimaassa Turkissa. 

Puuvilla kutistuu 7- 10 % ensimmäisessä pesussa. Suosittelemme kiristämään hapsujen kaikki solmut ennen ensimmäistä pesua. Pesu 40 asteessa.

Hamam-pyyhkeiden hapsut solmitaan käsityönä ja yksittäisiä hapsuja saattaa joskus käytössä aueta mutta ne saa solmittua itse takaisin: kahdesta vierekkäisestä lankanipusta otetaan päästä kiinni ja pyöritetään molempia oikealle jonka jälkeen nämä kaksi nippua pyöritetään yhteen ja lopuksi tehdään solmu. Ennen ensimmäistä pesua kannattaa solmut käydä läpi ja kiristää mahdollisesti löystyneet.

Hinnoittelu

Yhden pyyhkeen hinta asiakkaalle on 20 € ja jokaisesta pyyhkeestä jää teille 8 €!

Mikäli ryhmässänne on 20 myyjää, tarvitsee yhden myyjän myydä vain neljä pyyhettä (esim. yhteen neljän hengen perheeseen jokaiselle oma pyyhe). Näin olette tienanneet jo 640 euroa.

 

Tarjoamme teille

Huomioikaa:

Hamam -asiakaskokemuksia