Hamam- pyyhkeet

20 € (tukkuhinta 12 €)

Myyntimenestys! Kaipaatteko jotain uutta ja erilaista myytäväksenne varainhankintaan? Myykää huippusuosittuja hamam-pyyhkeitä isolla 40 % ansiolla! 

Kehitimme hamam-pyyhe varainhankinnan ensimmäisenä Suomessa 2017 ja siitä lähtien se on noussut todella suosituksi! 

Syksyn uudessa myyntikaavakkeessa on 12 huikeaa väriä ja pyyhkeiden hinta on markkinahinta, suorastaan edullinen!

Myynti tapahtuu Meidän Tiimin myyjäkohtaisten verkkokauppojen avulla. Myös paperinen myyntikaavake saatavilla. Ryhmänvetäjä rekisteröityy Meidän Tiimiin https://greatkids.e-myyntityokalu.fi ja luo kampanjan (kategoria Hamam-pyyhkeet). Kampanjan luotuaan hän saa kampanjakoodin ja pin-koodin. Ryhmänvetäjä jakaa nämä koodit myyjille jotta he pääsevät lisäämään itsensä myyjiksi ryhmän kampanjaan. Ja myynti voi alkaa!

Syyskauden uusi myyntikaavake on ilmestynyt! Hamam myyntikaavake syksy 2022 (huomioikaa että hamam-myyntiä ei voi yhdistää All Stars myyntiin eikä kaavaketta käyttää kuin vain varsinaisessa Hamam-myynnissä).

     

Huippuansio 8 €/ pyyhe (40 %)

Pyyhkeiden värit ovat pinkki, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, lila, turkoosi, harmaa, petrooli ja musta. Näiden raidat ovat valkoisia. Lisäksi kaksi erikoisväriä; musta pinkein raidoin ja musta turkoosein raidoin.

Ovelta ovelle myymisen sijaan/ lisäksi ryhmän jokainen myyjä saa käyttöönsä oman verkkokaupan. Linkin omaan verkkokauppaan myyjä saa Meidän Tiimistä sen jälkeen kun yhteyshenkilö on luonut kampanjan ja myyjä on lisännyt itsensä myyjäksi. Myyjät jakavat verkkokauppansa linkkiä esim. somen kautta tai sähköpostitse ja asiakkaat voivat klikkailla tilauksensa verkkokaupan kautta. Nämä myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. Verkkokauppatilausten toimitus tapahtuu yhteistoimituksena myyntiajan päätyttyä ja tuotteet maksetaan myyjälle.

Hamam- pyyhe on 100 % puuvillaa ja sen koko on 100 x 180 cm. 

Pyyhe toimii myös piknikpeittona, torkkupeittona, huivina, laudeliinana, päiväpeittona tai vaikka pöytäliinana!

Pyyhe menee rullattuna erittäin pieneen tilaan ja se on näppärä ottaa mukaan myös reissulle tai treenikassiin (paino 260 gr).

Hamam- pyyhkeellä on erinomainen kuivauskyky ja se kuivuu hämmästyttävän nopeasti!

Pyyhkeet ovat eettisesti valmistettuja Hamam-pyyhkeiden kotimaassa Turkissa. 

Puuvilla kutistuu 7- 10 % ensimmäisessä pesussa. Suosittelemme kiristämään hapsujen kaikki solmut ennen ensimmäistä pesua. Pesu 40 asteessa.

Hamam-pyyhkeiden hapsut solmitaan käsityönä ja yksittäisiä hapsuja saattaa joskus käytössä aueta mutta ne saa solmittua itse takaisin: kahdesta vierekkäisestä lankanipusta otetaan päästä kiinni ja pyöritetään molempia oikealle jonka jälkeen nämä kaksi nippua pyöritetään yhteen ja lopuksi tehdään solmu. Ennen ensimmäistä pesua kannattaa solmut käydä läpi ja kiristää mahdollisesti löystyneet.

Hinnoittelu

Yhden pyyhkeen hinta asiakkaalle on 20 € ja jokaisesta pyyhkeestä jää teille 8 €!

Mikäli ryhmässänne on 20 myyjää, tarvitsee yhden myyjän myydä vain neljä pyyhettä (esim. yhteen neljän hengen perheeseen jokaiselle oma pyyhe). Näin olette tienanneet jo 640 euroa.

Vinkki! Voitte hyödyntää tätä kuvaa pyyhkeiden markkinoinnissa esim. sosiaalisessa mediassa:

Tarjoamme teille

Huomioikaa:

Hamam -asiakaskokemuksia