Hamam-pyyhemyynti

Huippuansio 9 €/ pyyhe (40 %)

Myyntimenestys! Hamam-pyyhkeet käyvät kaupaksi läpi vuoden! Kaipaatteko jotain uutta ja erilaista myytäväksenne varainhankintaan? Myykää huippusuosittuja hamam-pyyhkeitä kunnon ansiolla! Niin helppoa ja käsittämättömän tuottoisaa!

Kehitimme hamam-pyyhe varainhankinnan 2017 ja siitä lähtien se on noussut todella suosituksi! 

Kevätkauden uudessa myyntikaavakkeessa on 10 huikeaa väriä (+ myyjäkohtaisissa verkkokaupoissa lisäksi ruskea ja kirkas sininen niin kauan kuin varastoa riittää). Pyyhkeiden myyntihinta on markkinahinta, suorastaan edullinen! Meidän Tiimin verkkokaupoissa mukana myös Beach rantakassi johon pyyhkeet ja rantakamat on näppärä pakata reissulla sekä piknikpeitto rannalle.

Myynti tapahtuu ennakkomyyntinä Meidän Tiimin myyjäkohtaisten verkkokauppojen avulla. Myös paperinen myyntikaavake saatavilla. Ryhmänvetäjä rekisteröityy hamam-myynnin Meidän Tiimiin TÄSTÄ ja luo kampanjan. Kampanjan luotuaan ryhmänvetäjä jakaa rekisteröitymislinkin myyjille jotta he pääsevät lisäämään itsensä myyjiksi ryhmän kampanjaan. Ja myynti voi alkaa!

Tässä nähtävillä/ tulostettavissa uusi Hamam_myyntikaavake_A4

      

Huippuansio

9 € / pyyhe (40 %)

Pyyhkeiden värit ovat harmaa, vihreä, sininen, lila, oranssi, petrooli, pinkki ja keltainen. Näiden raidat ovat valkoisia. Lisäksi kaksi erikoisväriä; musta pinkein raidoin ja musta turkoosein raidoin. Lisäksi Meidän Tiimin myyjäkohtaisista verkkokaupoista löytyy ruskea jota saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää (saldo näkyy verkkokaupoissa).

Ovelta ovelle myymisen sijaan/ lisäksi ryhmän jokainen myyjä saa käyttöönsä oman verkkokaupan. Linkin omaan verkkokauppaan myyjä saa Meidän Tiimistä sen jälkeen kun yhteyshenkilö on luonut kampanjan ja myyjä on lisännyt itsensä myyjäksi. Myyjät jakavat verkkokauppansa linkkiä esim. somen kautta tai sähköpostitse ja asiakkaat voivat klikkailla tilauksensa verkkokaupan kautta. Nämä myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. Verkkokauppatilausten toimitus tapahtuu yhteistoimituksena myyntiajan päätyttyä ja tuotteet maksetaan myyjälle.

 

Kun pyyhkeiden menekki ja ansio yllättävät positiivisesti..

.

Hamam- pyyhe on 100 % puuvillaa ja sen koko on 100 x 180 cm. 

Pyyhe toimii myös piknikpeittona, torkkupeittona, huivina, laudeliinana, päiväpeittona tai vaikka pöytäliinana!

Pyyhe menee rullattuna erittäin pieneen tilaan ja se on näppärä ottaa mukaan myös reissulle tai treenikassiin (paino 260 gr). Ja kuinka vähän se viekään tilaa liinavaatekaapissa!

Hamam- pyyhkeellä on erinomainen kuivauskyky ja se kuivuu hämmästyttävän nopeasti!

Pyyhkeet ovat eettisesti valmistettuja Hamam-pyyhkeiden kotimaassa Turkissa: tuotanto on hyväksyttyä Öko tex-, Sedex-, Gots-, Grs- ja ISO-sertifikaatein. 45 % tuotannon vaatimasta sähköstä katetaan aurinkoenergialla.
Palveluksessa on 500 paikallista kylän naista jotka solmivat pyyhkeiden hapsut käsin.

Puuvilla kutistuu 7- 10 % ensimmäisessä pesussa. Suosittelemme kiristämään hapsujen kaikki solmut ennen ensimmäistä pesua. Pesu 40 asteessa.

Hamam-pyyhkeiden hapsut solmitaan käsityönä ja yksittäisiä hapsuja saattaa joskus käytössä aueta mutta ne saa solmittua itse takaisin: kahdesta vierekkäisestä lankanipusta otetaan päästä kiinni ja pyöritetään molempia oikealle jonka jälkeen nämä kaksi nippua pyöritetään yhteen ja lopuksi tehdään solmu. Ennen ensimmäistä pesua kannattaa solmut käydä läpi ja kiristää mahdollisesti löystyneet.

Hinnoittelu

Yhden pyyhkeen hinta asiakkaalle on 21,90 € ja jokaisesta pyyhkeestä jää teille 9 €!

Mikäli ryhmässänne on 20 myyjää, tarvitsee yhden myyjän myydä vain neljä pyyhettä (esim. yhteen neljän hengen perheeseen jokaiselle oma pyyhe). Näin olette tienanneet jo 720 euroa. Jos jokainen myyjä myy 10 pyyhettä, olette tienanneet huikeat 1800 €!

 

Tarjoamme teille

Huomioikaa: