Hamam- pyyhkeet

25 € (tukkuhinta 15 €)

Myyntimenestys! Kaipaatteko jotain uutta ja erilaista myytäväksenne varainhankintaan? Myykää ensiluokkaisia hamam-pyyhkeitä isolla ansiolla!

Kehitimme hamam-pyyhe varainhankinnan ensimmäisenä Suomessa 2017 ja siitä lähtien se on noussut todella suosituksi!

Syksyn uudessa kuvastossa on 10 huikeaa väriä! 

Huippuansio 10 €/ pyyhe!

Pyyhkeiden värit ovat harmaa kallio, vihreä niitty, turkoosi meri, sininen juolukka, lila syreeni, pinkki vadelma, oranssi persikka ja keltainen greippi. Raidat ovat valkoisia. Lisäksi uutuutena mustat pyyhkeet pinkein ja hopeanharmain raidoin (pinkkilaku ja hopealaku). HUOM. PÄIVITYS 17.11.2021. Mustat pyyhkeet käymässä vähiin tältä kaudelta emmekä voi toimittaa niitä enää uusiin kampanjoihin.

Kuvastojen voimassaolo tältä kaudelta päättyy 5.12 joten tämän vuoden osalta ei ole enää mahdollista aloittaa uusia myyntikampanjoita. Uudet kuvastot tammikuussa.

Ovelta ovelle myymisen sijaan/ lisäksi ryhmän jokainen myyjä saa käyttöönsä oman e-kaupan. Linkin omaan e-kauppaan myyjä saa Meidän Tiimistä sen jälkeen kun yhteyshenkilö on luonut kampanjan ja myyjä on lisännyt itsensä myyjäksi. Myyjät jakavat e-kauppansa linkkiä esim. somen kautta tai sähköpostitse ja asiakkaat voivat klikkailla tilauksensa e-kaupan kautta. E-myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. E- kauppatilausten toimitus tapahtuu yhteistoimituksena myyntiajan päätyttyä ja tuotteet maksetaan myyjälle.

Hamam- pyyhe on 100 % puuvillaa ja sen koko on 90 x 175 cm. 

Pyyhe toimii myös piknikpeittona, torkkupeittona, huivina, laudeliinana, päiväpeittona tai vaikka pöytäliinana!

Pyyhe menee rullattuna erittäin pieneen tilaan ja se on näppärä ottaa mukaan myös reissulle tai treenikassiin (paino 290 gr).

Hamam- pyyhkeellä on erinomainen kuivauskyky ja se kuivuu hämmästyttävän nopeasti!

Pyyhkeet ovat eettisesti valmistettuja Hamam-pyyhkeiden kotimaassa Turkissa. 

Huomioikaa että nämä pyyhkeet ovat jo valmistajan esipesemiä jonka ansiosta ne eivät enää kutistu kun noudatetaan pesuohjeita ( 30- 40 astetta, ei rumpukuivausta). Monien hamam-pyyhkeiden kooksi ilmoitetaan 100 x 180 mutta tämä koko on pesemättömän pyyhkeen ja puuvilla kutistuu jopa 10 % ensimmäisessä pesussa. 

Hamam-pyyhkeiden hapsut solmitaan käsityönä ja yksittäisiä hapsuja saattaa joskus käytössä aueta mutta ne saa solmittua itse takaisin: kahdesta vierekkäisestä lankanipusta otetaan päästä kiinni ja pyöritetään molempia oikealle jonka jälkeen nämä kaksi nippua pyöritetään yhteen ja lopuksi tehdään solmu. Ennen ensimmäistä pesua kannattaa solmut käydä läpi ja kiristää mahdollisesti löystyneet.

Hinnoittelu

Yhden pyyhkeen hinta asiakkaalle on 25 € ja jokaisesta pyyhkeestä jää teille 10 €!

Mikäli teitä on 20 myyjää, tarvitsee yhden myydä vain neljä pyyhettä (esim. yhteen neljän hengen perheeseen jokaiselle oma pyyhe). 

Näin olette tienanneet jo 800 euroa!

Vinkki! Voitte hyödyntää tätä kuvaa pyyhkeiden markkinoinnissa esim. sosiaalisessa mediassa:

Tarjoamme teille

Huomioikaa:

Hamam -asiakaskokemuksia

Vastuuhenkilön palkkio

Palkitsemme ryhmänne tilauksen vastuuhenkilön laadukkailla tuotteillamme seuraavasti:

  • 750 – 999 € ostoista: kilo karkkia 
  • 1000- 1499 € ostoista: kestokelmut = mehiläisvahalla päällystetyt kankaat 3 kpl (arvo 15 €)
  • 1500- 1999 € ostoista: sininen teräsjuomapullo (arvo 20€ )
  • 2000- 2499 € ostoista: hamam-pyyhe harmaa (arvo 25€)
  • 2500- 2999 € ostoista: hamam-pyyhe + sininen teräsjuomapullo (arvo 45 €)
  • 3000- 3499 ostoista: hamam-pyyhe + sininen teräsjuomapullo + kestokelmut (arvo 60 €)
  • > 3500 € ostoista: Fjällräven Kånken reppu (arvo 100 €)

Käytettävissä yhden kerran / asiakas/ syys- tai kevätkausi. Repun väriä ei voi valita, värit satunnaisia. Mikäli myytte tuotteita kahdesta kategoriasta laskemme myyntinne yhteen (meidän laskumme teille) ja palkkio määräytyy yhteissumman mukaan.