Metrilakumyynti- se alkuperäinen

Jo 10 vuotta metrilaku varainhankintaa suoraan konseptin kehittäjältä!

Se oikeasti aito ja alkuperäinen Makulakun metrilaku saatavilla varainhankintaan vain meiltä!

Useita erilaisia pusseja makeista kirpeisiin, salmiakista mustaan lakuun, pienistä suuriin, upeasti pakattuna kuumasaumattuihin pusseihin, tuoreus ja laatu taattu!

Myyntiansionne on 40 %. Ilmainen toimitus kun tilaus väh. 200 minipussia tai 100 isompaa pussia.

Kampanjaetuna kun tilauksenne väh. 3 ltk metrilakuja pakkaamme jokaiseen laatikkoon 5 kpl 250 g makeispussia. Esim. 6 ltk > 30 pussia! Minipussit eivät kuulu kampanjaan.

 

Metrilakuhulinat! Myykää metrilakupusseja ennakkoon!

Tulostakaa tästä ao. myyntikaavake myyntiin: Metrilaku kuvasto

Myyntiajan päätyttyä voitte lähettää tilausmääränne info@greatkids.fi. 

Myös Meidän Tiimin metrilakukauppa on halutessanne käytössänne. Ryhmänvetäjä voi rekisteröityä Meidän Tiimiin ja valita kategorian 4. Metrilakut 

Katso tästä esimerkki Metrilakukauppaa

 

SUORAMYYNTI METRILAKUT

Mikäli mieluummin tilaatte metrilakupusseja suoramyyntiin onnistuu se täällä.

Valikoimissa myös oheisia 5 metrilakun minipusseja kevätmyyjäisiin/ ”kioskimyyntiin”.

Kampanjaetuna kun tilauksenne väh. 3 ltk mitä tahansa metrilakuja pakkaamme jokaiseen laatikkoon 5 kpl 250 g makeispussia. Esim. 6 ltk > 30 pussia!

1. All-in-One jättipussi

15€

9 € tukkuhinta

Kun haluatte kaikki herkullisimmat maut yhdessä pussissa! Metallinhohtoinen jättipussi sisältää nämä maut: kierre mustikka, kierre tuttifrutti, salmiakkitäytelaku, sitruunalakukierre, toffee, appelsiini, suklaa, banaani, mansikka, kirpeä cola, kirpeä vadelma, kirpeä omena, noitapilli, noitapilli päärynä ja noitapilli vadelma. 

Meidän kaikki metrilakumme ovat sitä oikeasti aitoa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua, Suomen suosituinta ja taattua laatua!

Vinkki! Nopeasti 1200 €: jos ryhmässä on 20 myyjää ja tilaatte jokaiselle 10 pussia myyntiin tienaatte 1200 € tasapuolisesti kaikkien osallistuessa myyntiin.

All-in-One pussi sisältyy kaikkiin kuvastoihimme mutta jos haluatte ennakkomyydä pelkästään tätä pussia löytyy sille oma ennakkotilauskaavake myynnin avuksi:

All-In-One ennakkotilauskaavake

Urheiluseurat! Oma logo etikettitarraan ilmaiseksi! Minimitilausmäärä 70 pussia (2 ltk).

2. Sweet & Fruity 10 kpl

10€

6 € tukkuhinta

Takuuvarma suosikkipussi! Hedelmäinen ja makea hopeapussi sisältää nämä maut:  sitruunalakukierre, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, salmiakkitäytelaku, suklaa, banaani, omena, mansikka, toffee ja appelsiini.

Urheiluseurat! Mikäli tilaatte tätä pussia vähintään 100 ps painatamme logonne etikettitarraan halutessanne.

Sweet & Fruity pussi sisältyy kaikkiin kuvastoihimme mutta jos haluatte ennakkomyydä pelkästään tätä pussia löytyy sille oma ennakkotilauskaavake myynnin avuksi:

Sweet & Fruity ennakkotilauskaavake

3. Salt & Sour 10kpl

10€

6 € tukkuhinta

3. Salt & Sour: Salmiakin ja kirpeiden ystäville täydellinen mix! Musta pussi sisältää noitapillin, vadelmanoitapillin, päärynänoitapillin, salmiakin, salmiakkitäytelakun, kirpeät lakutäyte colan, omenan, vadelman sekä extrakirpeät väritäyte mansikan ja – omenan.

Fat Black musta laku

10€

6 € tukkuhinta

Kevään 2023 uutuuslaku! Ihanan muhkeaa, pehmeää ja makoisaa mustaa lakua. Pitkistä nauhalakuista riittää nautittavaa pitkäksi aikaa. Pussi sisältää 10 kpl mustia paksuja lakunauhoja.

 

Meidän kaikki metrilakumme ovat sitä oikeasti aitoa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua, Suomen suosituinta ja taattua laatua!

 

Just Black salmiakki 10 kpl

10€

6 € tukkuhinta

Vihdoinkin saatavilla salmiakkitäyte metrilakua! Tämä salmiakkinen pussi sisältää mahtavat maut: 2 x noitapilli, 2 x vadelma noitapilli, 2 x päärynä noitapilli, 2 x uutuus kierresalmiakki ja 2 x uutuus salmiakkitäyte laku.

Ken rakastaa lakritsia ja salmiakkia tämä on paras ostos ikinä!

 

Seuraavia metrilakuja toimitamme VAIN suoramyyntinä laatikoittain:

Minipussi 5kpl

5€

3 € tukkuhinta

Tätä pussia toimitamme vain suoramyyntinä laatikoittain, ei kuvastoissa. Minimitoimitusmäärä 2 ltk= 200 ps.

 

Minipussissa on 5 kpl metrilakuja joita on näppärä myydä vitosella esim. koulun myyjäisissä ja discossa. Minipussi on ylläripussi sisältäen lakumakuja joita pusseissamme käytämme. Minipussit ovat kirkkaita vakuumipusseja. Oma tarra tulee mukaan! Laatikossa 100 minipussia. Teemme vähintään kahdella eri sekoituksella = helppo myydä samalle asiakkaalle vaikka kaksi pussia. Minimitoimitusmäärä 2 ltk. 

Minipusseissa emme käytä noitapillejä. Erityisesti kesäaikana mm. noitapillien sokeripinta saattaa hieman sulaa pussissa, tämän vuoksi emme niitä pakkaa minipusseihin.

Urheiluseurat! Painatamme halutessanne logonne etikettitarraan. Koululuokat! Painamme halutessanne tarraan luokkanne nimen ja tekstin kiitos tuesta.

Minipusseille ei ole olemassa ennakkotilauskaavakkeita eikä kampanjaedut koske minipusseja.

 

Sweet & Sour 10kpl

10€

6 € tukkuhinta

Tätä pussia toimitamme vain suoramyyntinä laatikoittain, ei kuvastoissa. Minimitoimitusmäärä 2 ltk= 100 ps.

Hopeinen pussi sisältää makeiden lakujen lisäksi kirpeän omenan ja kirpeän vadelman sekä noitapillin. Makeat lakut ovat suklaa, kierre mustikka, kierre tuttifrutti, mansikka, banaani, toffee ja appelsiini.

Urheiluseurat, seurakunnat ja vastaavat! Mikäli tilaatte tätä pussia vähintään 100 ps painatamme logonne etikettitarraan niin halutessanne. 

Jouluinen metrilakupussi

10€

6 € tukkuhinta

Myynnissä vain marras-joulukuun ajan! Lakujen maut ovat pinkki kirpeä vadelma, vihreä kirpeä omena, pinkki kirpeä mansikka, kirpeä cola, suklaalaku, toffeelaku, pinkki mansikkalaku, vihreä omenalaku, oranssi appelsiinilaku ja kirkkaanpunainen makeistäyte mansikka. Puna-vihreät värit hehkuvat tässä upeassa lakupussissa jonka etuosaan on painettu Hyvää Joulua teksti useilla kielillä sekä jouluisia kuvia. Pussin tausta on kullattu. Yksi laatikko sisältää 50 pussia, minimitilaus 2 ltk = 100 pussia. Ansio tästä määrästä on 400 €. Ilmainen toimitus.

Meidän kaikki metrilakumme ovat sitä aitoa ja alkuperäistä Makulakun metrilakua, Suomen suosituinta ja taattua laatua!

Tilaa tästä: https://tukku.greatkids.fi/tuote/joulupussi/