Toimi näin

1. Päättäkää mitä tuotteita myytte > All Stars tuotteet, Hamam-pyyhkeet vai Makeiset

2. Kuka toimii ryhmänvetäjänä > hän rekisteröityy Meidän Tiimiin ja luo myyntikampanjan

3. Kuinka paljon on ansiotavoitteenne > vähintään 400 € jotta minimitilausmäärä täyttyy

4. Mikä on myynnin ajankohta > suositeltu myyntiaika 3-4 viikkoa 

5. Kerätkää tilauksia jakamalla verkkokauppaanne

6. Kysykää rohkeasti jos jokin asia askarruttaa 040 177 1213

Meidän Tiimi on myyjäkohtainen verkkokauppa ja paperikuvastoja käytettäessä myös tilausten kirjaamisjärjestelmä. Huom! Mikäli tilaatte metrilakuja suoramyyntiin tilaukset tästä.

Ei enää kaavakkeiden keräämistä! Ei enää tuotteiden tilausmäärien ynnäämistä kaavakkeista! Ei enää usean tunnin työtä excelin parissa! Ei enää kadonneita kaavakkeita! Ette tarvitse enää paperikuvastoja. Voitte hoitaa myynnin täysin sähköisesti! Asiakkaalle mukavaa kun voi tutkia tuotteita omassa rauhassa ilman kiirettä. Niin helppoa ja nopeaa! Virheiden määrän minimointia! Kaikki myyjät saavat käyttöönsä omat verkkokauppansa.

Meidän Tiimi toimii vain tilaus/ kirjaus kanavana. Tuotteet toimitetaan myyntiajan päätyttyä ryhmänvetäjälle joka koordinoi tuotteiden lajittelun ja jakelun myyjille. All Stars tuotteita koskee pakkauspalvelu. Pakkaamme myyjäkohtaisesti muut tuotteet paitsi makeiset jotka ryhmänvetäjä lisää nimettyihin muovikasseihin. Ostajat maksavat tilaamansa tuotteet myyjille (mobilepay, tilisiirto). 

Ohje ryhmänvetäjälle > Meidän Tiimin ohje 2024

Aloita ryhmänne varainhankintakamppanja rekisteröimällä ryhmänne
tiimisivuille ”Meidän tiimi” https://greatkids.e-myyntityokalu.fi/

Kun olet vahvistanut sähköpostiisi saapuvan vahvistuslinkin saat ryhmänvetäjän tunnukset ja pystyt kirjautumaan tiimisivuillenne luomaan kampanjan. Pyydämme lukemaan Materiaalit- kohdasta löytyvän Meidän Tiimin käyttöohjeen.

Ryhmänvetäjä jakaa rekisteröitymislinkin kaikille ryhmän myyjille jolloin he pääsevät lisäämään itsensä myyjiksi Meidän Tiimiin.

Meidän Tiimissä myyjät saavat käyttöön oman verkkokaupan. Linkkiosoite löytyy Meidän tiimistä ”Jaa verkkokauppa” whatsapp, sähköposti ym. Myyjät jakavat verkkokauppansa linkkiä ja asiakkaat voivat klikkailla tilauksensa verkkokaupan kautta. Verkkokauppa myynnit kirjautuvat suoraan myyjän tiimisivuille. 

Myyjät voivat myös kirjata omia myyntejään (jos lisäksi käytössä paperikuvastot). Kolmen pisteen kohdalta avautuu valikko jossa ylimpänä ”Lisää ostos”. Oman myynnin summa ja ansio ovat nähtävissä tallennuksen jälkeen. Tiiminvetäjä näkee jokaisen myyjän myynnit sekä myynnin prosentuaalisen etenemisen mikäli on asettanut myyntitavoitteen.

Kun myyntijaksonne on päättynyt ja kaikki myyjät ovat tallentaneet tilauksensa tiiminvetäjä lähettää lopputilauksen ”Tilaa tuotteet” kohdasta.